Valo tuo mielenrauhaa

 

                                                               KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

25.4.2022 osa 2 Valo tuo mielenrauhaa

” Hyvä blogini lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta / tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä. Tänään haluan kertoa sinulle rauhasta ja rauhattomuudesta. ”

Rakas lapseni, huolet painavat sinua, kun maailmassanne myllertää. On niin paljon kärsimystä ja hätää. Mietit, miten minulle käy, miten minä selviydyn? Kun hätä tulee lähelle teitä, se tuntuu isommalta, se tuntuu koskettavammalta ja ahdistavammalta.

Mutta tämä on vain harhaa. Ai miten voit sanoa noin, kuin katson mediaa, kun katson sanomalehtiä, se ei ole harhaa, vaan totta.

Sinun silmissäsi se näyttää toisenlaiselta kuin meidän silmissämme. Sillä maan päällä tähän liittyy pelkoa. Meillä on vain rakkaus ja se rakkaus on kaikki. Siksi kirjoitan tästä, siksi haluan sinulle sanoa, että rakkaus voittaa aina. Pelko väistyy, kun löydät rauhan ja rauhallisen mielen.

Sinä selviydyt ja sinä pärjäät. Luota siihen. Elä mahdollisimman normaalia elämää ja laske hartiat alas. Pelko väistyy. Nyt kevään lähestyessä kaikki herää, kasvaa, elämä rikastuu luonnossa. Herää sinäkin tähän rikkaaseen aikaan, kun kaikki puhkeaa pian kukkaan. Olethan huomannut jo pieniä kukkia puistoissa, ehkä pihallasi tai ainakin ne ovat jo siellä odottamassa, että auringon valo herättää ne.

Rakas lapseni, kaikki on hyvin. Sinä selviät ja sinä alat herätä. Alat herätä myös näkemään, mitä on pimeys. Älä jää siihen pimeyteen, vaan mene valoa kohti. Valo on se keino, se mahdollisuus, ottaa vastaan auringon lämpöä, lintujen laulua, kukkien tuoksua. Se saa teidät ihmiset hymyilemään, antaa vapautta ja tuo sitä sisimpäänne. Silloin ahdistus häviää ja rauha laskeutuu päällesi. Kun luotat. Kun uskot ja otat vastaan. Et hae enää pimeyttä, vaan haet valoa. Siellä se on joka puolella ympärilläsi ja sisälläsi, se mahdollisuus.

Se antaa sinulle voimaa ja turvaa. Se tuo jaksamista ja vahvistaa sinua. Me ohjaamme sinua eteenpäin, ohjaamme kuulemaan, mitä sydän sanoo. Emme sitä, mitä kuulet mielesi kuiskivan korvaasi: pelkoa, hätää ja turvattomuutta - miten selviän, miten minulle käy.

Tämä on risteyskohta teille siellä maan ihmiset. Tämä on risteyskohta siitä, mitä tietä lähdette kulkemaan ja siitä mitä te haluatte. Teille on nyt näytetty vaihtoehtoja, mitä tarkoittaa erilaiset polut. Paljon on paljastettu ja paljastuu koko ajan, myös sinusta itsestäsi paljastuu asioita.

Kaikki ne auttavat sinua valitsemaan sen tien, mikä on nyt turvallinen ja rakastava, jos niin haluat. valinta on sinun, ei kenenkään muun. Teillä on vapaa tahto valita. Nyt on risteyskohta.

Me halaamme sinua ja silitämme sinua. Emme me hylkää sinua. Sinä olet ainutkertainen ja rakkautta täynnä ja olet meille niin rakas.

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi.

Ota se vastaan sellaisena kuin olet

kiittäen Eleonoora

Kommentit

  1. Valoa kaikille! Silmiä, jotka avautuvat. Kun ne avautuvat - ne sisäiset silmät - silloin kaikki on valoa. Sitä pyydämme. Kiitos kaunis, rakas, viisas Eleonoora tärkeästä viestistä Maan ihmisille. Rakkaudella H

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha