Sisäinen voima

 

                                                         KAKSIPÄINEN JOUTSEN




29.4.2022 osa 3 Sisäinen voima

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.

Tänään haluan kertoa sinulle monista asioista, tärkeistä asioista, jotka haluan teidän tietävän teidän parhaaksenne.

Ensinnäkin, muista aina, että olet meille todella rakas, olet ainutkertainen. Ei ole toista kaltaistasi. Sinusta säteilee valoa, vaikka et sitä huomaa. Säteilee niin, että häikäisee. Kun sielun silmäsi aukenevat, näet tämän säteilevän valon. Se kimaltelee kullanvalkoisena aamuauringossa ja säteilee myös yöllä. Ja täällä toisella puolellahan ei ole päivää eikä yötä, on vain tämä hetki, tässä ja nyt.

Toinen tärkeä asia on se, että maailmassa on varjoja ja maailmassa on valoa ja niiden välissä on harmaa alue. Monet teistä tietävät ja tuntevat mitä se harmaa alue on, vaikka ette sitä osaa nimetä. Nyt olette monet siellä harmaalla alueella. Ja kun katsotte  toiseen suuntaan, näette valoa ja kun katsotte toiseen suuntaan, näette varjoja ja pimeyttä. Mihin suuntaan sinä katsot nyt, kun maailmassanne myllertää?

Sitten haluan kertoa sinulle siitä, miten paljon teitä suojellaan. Kun katsot tuota Kaksipäistä Joutsenta, näet miten pitkät suojelevat siivet sillä on, miten laajalta alueelta se suojaa juuri sinua ja kaikkia teitä. Se suojelee myös siellä, missä nyt on vain pimeyttä, missä kulkee vihan aaltoja ja tuntuu, että emme selviydy, emme jaksa.

Kaksipäinen Joutsen, sillä on kaksi päätä ja kaksi nokkaa, se kuvaa sitä valtavaa voimaa mikä sille on annettu tähän suojelutehtävään. Ne voimat vain riittävät, ne tavallaan kuin vain voimistuvat, ne sisäiset voimat. Niitä on annettu sinullekin, paljon sisäistä voimaa jaksaa ja kestää silloin kun olet totuuden ja rakkauden asialla. Mutta jos katsot vain sinne pimeän ja varjojen puolelle, tämä voima ei toimi. Ja silloin pimeyden varjot ja pimeyden pelot astuvat esiin. Sinä päätät, mihin päin haluat katsoa ja mihin päin haluat kulkea. Me suojelemme sinua ja ohjaamme sinua. Niin että lopulta kyllä löydät sen valopolun, joka on sinulle tarkoitettu.

Älä pelkää lapseni, et ole yksin. Sinun vierelläsi on koko ajan auttajien joukko. Hekin suojelevat. Sinun vierelläsi on oppaita ja sinun ympärilläsi on rakastavia henkiä sekä enkeleitä. Olet meille rakas. Emme halua kenenkään voivan pahoin, vaan haluamme, että näet valoa ympärilläsi. Haluamme, että kuljet polkuasi iloisena ja luotat meidän apuumme. Muistathan pyytää sitä, kun tuntuu, että nyt tarvitset. Olemme sillä sekunnilla luonasi. Muistathan tässä ja nyt.

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi.

Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora


Kommentit

  1. Vapaa tahto on ihmisen siunaus ja haaste. Se on siunaus, koska siinä piilee mahdollisuutemme toteuttaa sitä mikä meissä on parasta. Se on siunaus, koska se vie meitä eteenpäin. Se on myös haasteemme, sillä vapaan tahdon käyttäminen vaatii taitoa ja ymmärrystä. Tuon ymmärryksen voi tavoittaa avaamalla sisäiset silmät. Kiitos tästä viisauden jakamisesta Leonoora! Rakkaudella H

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha