Kaksipäinen Joutsen valon symboli

 

                                                    KAKSIPÄINEN JOUTSEN

 



Kaksipäinen Joutsen - blogin taustatietoa

Hyvä blogini lukija. Aloitan blogin kirjoittamista ja teen sitä kanavoituna opastuksena kaikille teille sieluisäni Jaspiksen kautta. Kanavointi tulee henkisestä kodistani Pleijadien tähdistöstä. Sieltä olen tullut tänne maan päälle mukanani henkistä tietoa, jota haluan välittää suoraan kanavoituna jokaiselle, joka haluaa sitä vastaanottaa.

Blogini nimi on saatu kanavoituna ja siihen on seuraava opastus ja perustelu: Kaksipäinen Joutsen on läheisesti tuntemani taiteilijan työ, jonka hän on maalannut noin 30 vuotta sitten. Siinä maalauksessa Kaksipäinen Joutsen suojelee maapalloa, suojelee sitä, etteivät ihmiset tuhoaisi kaunista planeettaamme. Taiteilija on halunnut korostaa tämän Joutsenen voimaa sillä, että hänellä on kaksi päätä ja että hänen siipensä yltävät koko maapallon ympärille.

Jaspis: ” Joutsen suojelee teitä ja jaksaa tehdä tätä työtä, vaikka aina te sorrutte. Ja tuntuu, että niin paljon on vielä pimeyttä. Joutsen on valkoinen, valon symboli. Se tuo valoa teille siihen pimeyteen missä elätte. Se on maanne kansallislintu.”


22.4.2022 osa 1 Kaksipäinen Joutsen, valon symboli

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä. Haluan kertoa sinulle, mitä on rakkaus, mitä se oikeasti on ja miten rakkaus on myös teillä, teillä kaikilla siellä sisimmässänne. Vaikka ette sitä aina huomaa, vaikka piilotatte sen ja kätkette surun, vallan, pimeyden alle.

Haluan kertoa siitä, miten paljon juuri sinua rakastetaan, miten sinua ohjataan ja opastetaan löytämään tämä rakkaus sisältäsi. Ottamaan se pois pimeyden verhon takaa. Ottamaan se käyttöön ja valaisemaan sinun polkuasi. Sen voima ja energia on valtava. Se on kaikki mitä tarvitset. Rakkaus on kaikki.

Sinun polkusi on välillä täynnä iloa ja valoa. Mutta usein polullesi tuodaan testejä. Sinua koetellaan ja silloin etsit tätä rakkautta sisältäsi. Tai syyttelet muita miten pahoja he ovatkaan. Tai syyttelet olosuhteita miten juuri tämän ja tuon takia sinä et voi edetä sitä iloista polkua. Ja kysyt MIKSI? Silloin sinua testataan. Silloin sinua pyritään ohjaamalla löytämään valo ja rakkaus sisältäsi.

Sielusi on täynnä rakkautta, täynnä valoa, täynnä iloa. Kun sinulla on yhteys tähän sisimmästäsi löytyvään aarteeseen, et syyttele muita, et etsi ulkopuoleltasi syitä, vaan etsit vastauksia sisältäsi.

Sinulla voi olla maallista tavaraa, sinulla voi olla omaisuutta, sinulla voi olla kaunis keho, mutta silti et ole tyytyväinen. Haluat aina vaan lisää. Haluat tyydyttää itseäsi ulkopuolisilla asioilla, mutta sisälläsi asuu silti tyhjyys. Ne eivät tyydytä sinua, koska rauha ja levollisuus puuttuvat. Rakkaus, aito pyyteetön rakkaus, on kadoksissa.

Kaikki, kaikki on muutettavissa, juuri siellä sisälläsi. Siihen ei tarvita isoa rahapussia, ei isoa autoa, ei ulkopuolista vaurautta. Kun alat kääntyä sisimpäsi puoleen, kuunnella mitä sieltä ohjataan, olet oikealla polulla. Se ei tapahdu silmänräpäyksessä, mutta pikku hiljaa sinut täyttää sellaiset asiat, jotka tuovat sen rauhan sisimpääsi.

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi.

Ota se vastaan sellaisena kuin olet. 


Kiittäen Eleonoora

Kommentit

  1. Kiitos rakas Eleonoora. Viestität hienoa viestiä, joka tulee sinulle universumilta ja myös sinun sisimmäisestä osastasi. Kauneus on rakkautta ja rakkaus on kauneutta. Sinulle on annettu hieno tehtävä ja olet sen paras toteuttaja. H

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha