Luo iloa ja kiitä

 

                                               KAKSIPÄINEN JOUTSEN




11.5.2022 osa 7 Luo iloa ja kiitä

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapseni, ilo ja valo säteilee sinusta tänään ja se säteilee sinulle lukijani myös meiltä täältä toiselta puolelta. Katso taivaan lintuja, miten iloisesti ne aloittavat laulukonsertin jo varhain aamulla. Kuule niiden iloinen viserrys, laulu, joka kutsuu puolisoa, laulu, joka leviää pitkälle, kantaa kauas voimakkaana ja kutsuvana. Kuule se laulu ja yhdy siihen. Laula mukana täyttä kurkkua. Unohda huolet. Laske hartiat alas. Tämä on sanomani tänään.

Miksi olet tullut sinne maan päälle lapseni? Sitä mietit, kun murhe valtaa sinut. Mutta et ole tullut sinne murehtimaan, et suremaan, et kokemaan taakkoja. Olet tullut sinne kulkemaan iloisena ja onnellisena eteenpäin. Olet tullut sinne kokemaan sitä mitä täällä toisella puolella voit vaan kuvitella, koska niitä kokemuksia et voi täällä saada. Riemuitse siis ja kiitä. Tätä olet halunnut ja pyytänyt ja nyt olet siellä.

Kaikki on mahdollista, koska sinä luot elämääsi siellä. Mitä sitten juuri nyt luot? Luotko iloa ja valoa, hymyä ja naurua. Vai luotko pelkoja, murhetta ja huolia? Ja nyt sanot kasvot murheellisina, että katso minua, miten voisin luoda iloa ja valoa, kun minun elämäni on niin suurta kärsimystä. Minä menetän koko ajan jotain, minä sairastun ja minä itken.

Niin, sinä itket välillä ja niin, sinä suret välillä. Mutta sinulla on myös paljon ilon päiviä, paljon saamisten päiviä, paljon uusia kokemuksia, jotka tuovat sinulle iloa. Mutta osaatko kiittää niistä hyvistä päivistä, osaatko nauttia niistä hyvistä päivistä? Katsopa elämääsi, oletko iloinnut siitä, että voit kävellä, oletko iloinnut siitä, että voit nähdä, oletko iloinnut siitä, että voit kuulla. Mistä olet kiittänyt ja milloin.

Nyt varmaan jo löydät sen punaisen langan pään, jota tarkoitan. Elämästä nauttiminen ja siitä iloitseminen ei tarvitse suuria, valtavia omistuksia, ei tarvitse paljon rahaa, ei tarvitse paljon maallista omaisuutta. Mutta se tarvitsee rakkautta itseen ja muihin. Se tarvitsee anteeksiantamista ja se tarvitsee anteeksi pyytämistä. Se tarvitsee valon näkemistä kaikkialla. Hyvin pienissä asioissa ja elämäsi tapahtumissa, siellä se tarvitsee valon näkemistä.

Tarkastelepa tätä päivääsi. Montako kertaa kiitit, montako kertaa huomasit, miten monissa asioissa onnistuit, miten monta asiaa toivat sinulle turvaa ja miten monessa asiassa sait avun. Ja sitten tarkastele päivääsi uudestaan. Miten monessa asiassa koit epäonnistumista, miten moni asia pelotti sinua, miten moni asia satutti sinua.

Kun lähdet ihan pienin askelin käymään päivääsi läpi, voit löytää sieltä vastauksia siihen, miksi koit epäonnistumisia, mutta et huomannut onnistumisia, miksi koit pelkoa, mutta et huomannut rakkautta, joka sinua ympäröi, miksi koit epävarmuutta, mutta et huomannut miten paljon sinä sait tukea ja apua.

Iloitse siis lapseni pienistä asioista, hymyile ja ota vastaan rakkautta. Silloin löydät niin paljon niitä asioita, jotka tuovat sitä rakkautta ja voit antaa pelkojen mennä. Elämäsi tulee olemaan täynnä ihmeitä, kun opit näkemään miten paljon sinua autetaan ja ohjataan. Kuin kuljetetaan ja tuupataan eteenpäin. Silloin olet löytämässä sisimpäsi vahvuutta, rauhaa ja levollisuutta. Ja luotat. Luotat elämään. Ja otat vastaan. Silloin et vastusta koko ajan. Silloin et pelkää koko ajan. Silloin voit hymyillä.

Eikä se tarkoita sitä, että elämääsi ei tulisi niitä vastoinkäymisiä, suruja ja murheita tai taakkoja. Mutta silloin voisit ottaa niitä vahvempana vastaan, etkä jäisi niihin kiinni kovin pitkiksi ajoiksi tai jopa koko elämän ajaksi. Ja se tarkoittaa sitä, että elämääsi on tullut valoa ja iloa. Ja me voimme nähdä sen täältä toiselta puolelta valovanana, joka kulkee universumissa. Ja kun niitä valovanoja kulkee paljon, paljon, ne muodostavat valokehän, suuren valopallon, jonka sisällä luotte kultaista aikaa. Parempaa aikaa kaikille. Kiitos siitä kaikille, jotka sitä teette. Teette sitä yhdessä ja monta on lopulta yksi - yksi suuri valo.

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi.

Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha