Sieluäiti ja lapsi

 

                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN




8.5.2022 osa 6 Sieluäiti ja lapsi

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.

” Rakas lapseni, tänään on tärkeä päivä, tänään on päivä, jolloin hoidamme sisäistä lastamme ja sieluäitiämme. Tänään haluan kertoa sinulle tästä matkasta omaan sisäiseen syvimpään osaan, sisimpään, sydänyhteyteen.

Olethan muistanut hoitaa tätä lasta ja sitä äitiä, joka tälle lapselle olet. Tänään tämä lapsi kiittää sinua siitä, kiittää siitä, että olet muistanut tai jos et ole, hän vain niin haluaisi että hoitaisit. Pyytää sitä kainosti ja hiljaa, kuin varovasti kuiskaten: täällä minä olen.

Joku teistä on ehkä kätkenyt tämän lapsen niin monien kerrosten ja verhojen taakse, että se lapsen ääni on kovin vieno ja hiljainen. Mutta kuulet sen kyllä, kun hiljennyt vastaanottamaan. Lapsi kuiskaa sinulle, miten hieno ja ainutlaatuinen yhteys teillä on. Tämä lapsi ei sinua jätä, kyllä hän siellä on. Mutta hän kuin haluaisi sinun muistavan häntä ja puhuvan sinulle. Olemaan äiti hänelle. Äiti on niin tärkeä jokaiselle meistä.

Äiti Maa haluaisi hoitoasi, huomiotasi. Äiti Maa auttaa sinua pyyteettömästi joka päivä. Nyt varsinkin sen huomaat. Maa alkaa paljastua lumen ja jään alta. Joissain paikoissa jo ruohokin alkaa nousta maasta. Ponnistaa ylös kurkottaen kohti valoa, aurinkoa. Se haluaa auttaa sinua näkemään miten kaunis Äiti Maa on, miten se joka kevät herää eloon, kukoistukseen. Se hoitaa eläimiä, pieniä ja suuria, ja se hoitaa sinua maan ihminen. Kukat, ruoho, puut, pensaat, ilma ja taivas - ne heräävät uuteen loistoon joka vuosi.

Äiti Maa kaipaa meidän huolenpitoamme, meidän rakkauttamme. Että muistaisimme häntä ja rakkaudella hoitaisimme. Että emme likaisi sen pintaa ja syviä kerroksia, että emme pilaisi ilmaa sen ympäriltä, emme pilaisi vettä, joka on elintärkeää meille, puhdas vesi. Äiti Maa suojaa meitä, se hellii meitä ja näyttää miten kaunista täällä on. Mutta vain jos hoidamme Äiti Maata, tämä kauneus, puhtaus ja raikkaus säilyy. Ihanat metsät, kauniit niityt, puistot, pellot, kaikki. Muistathan tehdä oma osuutesi, että kaunis Äiti Maa säilyisi. Että se puhdistuisi ja voisi hengittää raikasta ilmaa, että se ei saastuisi. Äiti Maa kiittää sinua kaikista pienen pienistä teoista, kaikesta, missä olet sen hoitaja. Saat niin paljon vastarakkautta, niin paljon puhtautta, niin paljon valoa ja iloa siitä, mitä teet Äiti maan puolesta.

Ja on tärkeää, että hoidat myös itseäsi, rakastat sitä äitiä joka olet omalle sisäiselle lapsellesi. Miten paljon rakkautta voit antaa ja miten paljon rakkautta voit ottaa vastaan. Ihan pyyteetöntä rakkautta hoitamalla ja ottamalla vastaan. Jos sisäinen lapsesi on kovin piilossa sisimmässäsi, aloita pikku hiljaa lapsen ”kaivaminen esiin”. Se työ kannattaa tehdä, mutta se vaatii rohkeutta ja uskallusta. Se vaatii sitä, että työ voi tuoda tuskallisia muistoja sieltä menneisyydestä. Se voi tuoda kivuliaita traumamuistoja.

Kun lähdet etsimään tätä lasta verhojen ja monien peittojen sisältä, alat kuulla sieltä pientä ääntä, joka kiittää sinua. Se lapsi on iloinen, kun teet tätä työtä. Ensin sieltä voi löytyä pienet varpaat, ihan pikkuiset. Miten pehmeät ja suloiset. Helli niitä, rakasta niitä. Sitten sieltä joku päivä voi tulla esiin jo kokonainen jalka, vahva ja jäntevä. Hiero kevyesti tuota jalkaa, rakasta ja kiitä.

Kun jaksat kuulla niitä sydämen kuiskauksia kipujen takaa, alat löytää yhä enemmän tätä pientä lasta. Ja sitten mietitkin, että miten olen voinut sinut unohtaa ja peittää. Aina vaan lisännyt peittoja ja verhoja, kun on ollut niin vaikea kuulla ja ottaa vastaan sitä omaa sisintään. Mutta kyllä kaikki tämä johtaa sinua eteenpäin, johtaa kehittymään omana itsenäsi, avaa sinun sisintäsi.

Ja yhtenä päivänä sieltä ilmestyy käsi, pieni käsi, joka pyytää ottamaan siitä kiinni. Ja kun otat kiinni tästä kädestä; äiti ja lapsi ovat löytäneet toisensa. Sinä äiti olet löytänyt sisäisen lapsesi, sen lapsen joka olet. Ja yhdessä voitte jatkaa matkaa käsi kädessä, kehittyä ja miten suuri rakkaus teitä ympäröi. Kuin koko maailma hymyilisi teidän kanssanne. Ja niin se hymyileekin. Ja äiti Maa hymyilee, kun näkee teidän kulkevan käsi kädessä. Äiti Maa kiittää ja hymyilee.

Ja me hymyilemme täältä toiselta puolelta. Hymyilemme ja kiitämme sinua upeasta työstäsi. Se kannatti ja sinä olet nyt tuhat kertaa vahvempi. Olet niin vahva, että sinun ei tarvitse enää tätä lasta piilotella eikä peitellä, vaan yhdessä loistatte auringon kanssa kilpaa, sieluäiti ja lapsi.

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi.

Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora


Kommentit

  1. Sydänkiiros sinulle, Kaunus Leonoora❤️ Tuohon ei voi mitään lisätä ei siitä voi mitään poistaa! H

    VastaaPoista
  2. Kiitos kauniista tekstistäsi ❤

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha