Mikä on tärkeää

 

                                                        KAKSIPÄINEN JOUTSEN


20.5.2022 osa 9 Mikä on tärkeää

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

” Rakas lapseni, hyvä maan ihminen siellä kiireittesi keskellä tai yksin rauhassa. Tänään haluan tuoda sinulle viestiä siitä, mikä on tärkeää ja mikä ei ole niin tärkeää.

Olet tullut sinne maan päälle oppimaan ja kokemaan. Olet tullut monien tehtävien kanssa, jotka olet valinnut täällä kanssamme. Olet halunnut valita ne tehtävät ja kokemukset ihan itse, sinun parhaaksesi ja myös muiden parhaaksi.

Sinä olet aina rakas meille, muistathan sen. Et ole parempi etkä huonompi kuin kukaan muu. Olet hyvä juuri sellaisena omana itsenäsi, ainutkertaisena. Ethän siis vahingoita itseäsi tekemällä itsellesi väärin, tekemällä sellaista, joka ei ole sinulle hyväksi. Siellä maan päällä on niin paljon houkutuksia, on paljon sellaista, mitä et ole täällä valinnut.

Mutta siellä maan päällä lähdetkin helposti luomaan itsellesi sellaista, joka on sinulle vahingollista. Ja se tapahtuu silloin, kun jätät sydämen äänen taaksesi ja lähdet luomaan mielesi avulla vaikka minkälaisia harhoja, joissa sitten kuljet. Ne harhat tuovat sinulle pelkoja, ne harhat tuovat sinulle surua ja murhetta. Mutta helposti lähdet niitä luomaan ihan itse.

Mietipä vaikka sitä, miten monta kertaa olet halunnut jotain ja sitten et olekaan siihen tyytyväinen, vaan haluat luoda taas jonkin uuden. Se voi olla mekko, se voi olla kodin tavara, se voi olla auto, se voi olla jokin kaunis esine tai mikä vaan, joka ei sitten tyydytäkään sinua. Ja niin heität sen pois tai piilotat johonkin. Ja sitten lähdet uudelleen hankkimaan = luomaan taas vähän paremman tai vähän isomman, etkä ole siihenkään tyytyväinen. Näin teet itsellesi harhoja, materiaharhoja.

Tai voit lähteä luomaan itsellesi oireita kehoosi, ja haet lääkettä ja haet hoitoja ja haet lääkäreitä. Etkä parannu tai oireet eivät häviä. Ja sitten haet taas uuden pillerin, haet uuden aineen ja uuden lääkärin. Etkä sittenkään parannu. Toki olet voinut myös valita tämän sairauden, että kokisit sen siellä maan päällä ja silloin se on eri juttu. Mutta teillä on siellä myös paljon kehoon liittyviä oire- ja sairaus harhoja. Sellaisia, joita te itse luotte. Mikä siis voisi auttaa siinä, että elämässänne ei olisi niin paljon harhoja, vaan se olisi elämää, jossa voisitte nauttia ja voisitte kulkea vapaampana, iloisempana ja ilman harhoja.

Sellainen harhoja täynnä oleva elämä luo pelkoja. Se luo pelkoja siitä, että en pärjää ilman näitä tavaroita ympärilleni, ilman näitä pillereitä en parannu, ilman näitä hoitoja en parannu. Usein ne ovat pelkkää harhaa ja siihen liittyy nämä pelot ja surut ja murheet.

Niillä peität sitä omaa sisintäsi ja peität sitä epävarmuuttasi, peität sitä, ettet pärjää muiden kanssa, vaan sinun pitää olla yhtä hyvä ja mielellään paljon parempi kuin muut. Mutta sellainen sieltä sisältäsi et ole. Olet yhtä hyvä kuin muut, et parempi, etkä huonompi, vaan yhtä hyvä, tasaveroinen. Ja meille olet yhtä rakas ja ainutkertainen. Siihen eivät vaikuta se, minkä näköinen olet, ei vaikuta se, mitä omistat, ei se, oletko terve vai sairas, ei vaikuta se, onko sinulla jokin vamma vai ei. Olet aina paras juuri sellaisena kuin olet.

Ethän siis yritä enempää, koska sinun ei tarvitse. Sinä luot itsellesi vain lisää harhoja. Luot itsellesi lisää pelkoja, luot itsellesi lisää suruja ja murheita noilla teoilla.

Luo iloa ja luo valoa, luo sitä itsellesi ja muille, sitä valoa ja rakkautta. Sitä kautta luot eheän maailman kaikille, sitä kautta luot rakkauden sillan teidän välillenne ja sitä kautta sinun sydämesi laulaa siellä sisälläsi. Ja silloin me hymyilemme sinun kanssasi. Kiitä ja luo puhdasta maailmaa, jossa kaikki voivat paremmin. Sillä sinä ja sinä, te olette kaikki yhtä ja samaa.

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi.

Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora


Kommentit

  1. Kiitos jälleen rakas, kaunis Eleinoora! Viisautta välität meille! Kiitos ❤️🦋

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha