Isompi kuva


                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN



24.5.2022 osa 10 Isompi kuva

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

” Rakas lapseni, nyt lähdemme kokoamaan nämä ensimmäiset 1 - 9 kanavoinnit yhteen. Haluamme, että saat hyvän koonnin niistä, sellaisen, että olet ymmärtänyt, mitä nämä viestit täältä meiltä ovat tuoneet sinun polkuusi. Tuoneet sitä, mikä auttaa sinua eteenpäin polullasi. Että polullasi jäisi kuin joitain mutkia väliin. Et lähtisikään kulkemaan jokaista mutkaa, vaan pääsisit eteenpäin. Pääsisit eteenpäin varmemmin ja rauhallisimmin mielin. Ja ennen kaikkea, että kuulisit ohjauksemme, lempeän opastuksen, kuulisit sydämesi äänen ja antaisit sen olla ohjeena elämässäsi.

Silloin et kulkisi niin paljon pelkojen maailmassa, harhojen maailmassa, murheiden maailmassa. Silloin näkisit valon ja kuulisit sydämesi äänen ja aistisit meidät lähelläsi. Ja nämä auttaisivat sinua eteenpäin. Sillä olet meille niin rakas, rakas lapsi siellä maan päällä. Emme hylkää sinua koskaan, etkä ole yksin koskaan. Me olemme vierelläsi. Ja autamme sinua tuntemaan energiamme sinun lähelläsi.

Kaksipäinen Joutsen suojelee teitä ja maapalloanne. Se ohjaa myös sinua suojelemaan maapalloa, kaunista planeettaanne. Sen kaksi päätä, sen voima kuin kaksinkertaistuu, sen kaksi nokkaa, ne ovat kuin miekkoja, joilla se taistelee ja puolustaa, tuo tasapainoa ja rauhaa kaikkialle. Sinullakin on tämä taito ja tämä lahja, taistella hyvän puolesta, tuoda tasapainoa ympärillesi, ja itseesi, sisimpääsi. Sinäkin taistelet, taistelet sisäisesti ja taistelet ulkoisesti. Käyt taistelua ulkoisia tekijöitä kohtaan ja sisäisiä ristiriitoja kohtaan. Jokainen tekee tätä, jokainen teistä on kuin tämä Kaksipäinen Joutsen. Muistathan sen, ymmärräthän sen.

Joutsen on valkoinen, valon symboli. Mutta paljon on siellä pimeyttä ja varjoja. Valo voi olla joskus piilossa kuin verhojen takana. Mitä enemmän tuot valoa itseesi, sitä enemmän voit säteillä sitä kaikkialle ja silloin valoa leviää, leviää ja varjoja häviää.

 

Ohjasimme sinua tarkastelemaan sisältäsi, mitä on RAKKAUS, mitä se oikeasti on. Ethän peitä sitä pelkojen alle, sillä rakkaus on kaikki. Rakkaus voittaa taistelut, rakkaus poistaa pelot ja rakkaus tuo esille valon. Löydät sen sieltä sisältäsi ja kun löydät sen sieltä, se kasvaa ja täyttää sinut valolla, valaisee pimeimmänkin sopukan.

Löydät sen rakkauden kun mielesi on rauhallinen. Ota vastaan ja kuuntele sydämesi ääntä hiljaisuudessa. Luontokin auttaa sinua tässä. Ota vastaan luonnon keskellä hiljaiset kuiskaukset sisältäsi. Ne ohjaavat sinua, ne vahvistavat sinua. Kun otat vastaan ja luotat, silloin toimit kuin tuo Kaksipäinen Joutsen, suojelet maapalloa, suojelet itseäsi. Suojelet pelolta ja epävarmuudelta, luot harmoniaa, et pelkoa ja varjoja.

 

Opastimme sinua näkemään risteyskohtia. Joudut välillä noihin risteyskohtiin, joissa on valinnan paikka - mihin lähdet, minkä suunnan valitset. Jokaisella teillä on vapaus valita, ja siksi polkuusi voi tulla niitä mutkia, kun et kuullutkaan sydäntäsi, vaan pelko lähti johdattamaan sinua. Silloin polkusi kulki suuntaan, joka ei ollutkaan sinulle tarkoitettu. Mutta polkujen mutkat ja virheelliset suunnat toivat sinulle myös oppia siitä, mikä tie ei ole sinun tiesi. Sitten voit kääntyä takaisin tai voit vaihtaa suuntaa ja sielläkin voi olla edessä risteyskohta ja taas valinta, mihin nyt kuljen.

Näin teitä ohjataan, kuin tönäistään lempeästi välillä, että tarkistaisit missä menet, mihin olet menossa. Polkuusi voi tulla ”vähältäpiti” - tilanteita ja voit huomata, että hei, nyt tuli selkeä ohjaus, tuo ei ollut minua varten. Tai voit ohittaa sen. Sitten kehosi voi alkaa oireilla tai sairastut tai loukkaat itseäsi ja sekin voi olla kuin merkki sinulle; tarkista suunta. Tai tämä voi näkyä ihmissuhteissa, että nyt menen sellaiseen joukkoon, sellaiseen suuntaan, että otanpa tarkistuspisteen ja tämäkin voi olla testi sinulle, tämä suhde tai nämä suhteet. Näin teitä ohjataan.

 

Kun opit huomaamaan tätä ohjausta, polustasi ei välttämättä tule helpompaa, mutta alat ymmärtää paremmin omaa kulkuasi ja alat nähdä paremmin kuin isomman kuvan omasta taipaleestasi. Katsot ylhäältä kuin karttaa ja näet, että tuossa kohtaa oli risteyskohta ja valitsin näin ja tuossakin oli ja siinä jo huomasin ja kuulin ohjauksen. Vaikka kokemus olisi ollut rankkakin, voit huomata että sen kokemuksen olikin tarkoitus auttaa sinua näkemään vielä paljon tärkeämpää, paljon isompaa ja paljon, paljon enemmän kuin olisit nähnyt ilman tuota kokemusta.

Silloin alat nähdä, että 1+1 voi olla paljon muuta kuin 2. Silloin lähtee kehittymisprosessi etenemään sinun parhaaksesi, silloin rakkaus itseen löytää tiensä. Silloin itselleen anteeksiantaminen onnistuu ja vähitellen muillekin. Silloin alat ottaa kädestä kiinni sielulastasi, sitä lasta, joka olet. Ja yhdessä voitte jatkaa matkaa käsi kädessä, sieluäiti ja lapsi. Ja ilo ja valo säteilee teistä, voit riemuita ja kiittää. Elämäsi tulee olemaan täynnä ihmeitä, kun opit näkemään miten paljon sinua autetaan ja ohjataan. Silloin olet löytämässä sisimpäsi vahvuutta, rauhaa ja levollisuutta. Ja luotat.

Ja me voimme nähdä tämän valon, joka säteilee valovanana ja kun siihen yhtyy useita valovanoja, ne muodostavat valopallon, jonka sisällä luotte kultaista aikaa, parempaa aikaa kaikille.

 

Kiitos siitä, että teette sitä erikseen ja teette sitä yhdessä. Lopulta te kaikki muodostatte yhden suuren valon, joka te olette. Kulje siis matkaasi eteenpäin. Me olemme sinun kanssasi, oppaasi, henget ja korkein. Olet meille rakas, ja sinun sisälläsi on aarre, jota lähdemme kuvaamaan seuraavissa blogeissa."

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha