Aarre sisälläsi 1

 

                                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN




29.5.2022 osa 11 Aarre sisälläsi 1

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapseni, kaikki on hyvin tänään. Kaikki tulee koko ajan helpommaksi ja sinä kehityt siellä missä oletkin. Sinä alat ymmärtää paljon ja ymmärtää kokonaisuutta paremmin. Ole kiitollinen kaikesta, mitä sinulle annetaan ja mitä sinulle ohjataan. Ota vastaan ja kiitä.

Tänään lähdemme yhdessä tutustumaan paremmin ja tarkemmin siihen, mitä sinun sisällesi kuuluu, mitä siellä on, mitä olet sinne säilönyt. Jokainen teistä kerää jokaisen matkansa aikana siellä maan päällä uusia asioita ja oppeja, jotka on läpikäynyt, sinne sisälleen, sielumuistiin.

Sielumuisti on kuin aarreaitta, jonka kätköistä löytyy paljon tietoa, paljon taitoa, paljon viisautta, ikiaikaista viisautta. Et uskokaan miten paljon siellä on valoa ja ymmärrystä, viisautta ja iloa. Mutta kun aloitat uuden matkan siellä maan päällä, ne kaikki asiat ovat kuin verhon takana. Siellä peitossa ja ne pitää kaivaa esille vähitellen.

Jokaiseen elämääsi maan päällä on tehty yhdessä suunnitelma. Siinä suunnitelmassa olemme yhdessä päättäneet ja sinä ennen kaikkea olet päättänyt, mitä asioita haluat syventää, mitä kokemuksia haluat käydä läpi, oppia, jotta kehittyisit lisää. Oppisit ymmärtämään asioita, joita on vaikeampi  oppia tällä puolella. Siksihän sinä siellä olet, oppimassa olet.

Ja se verho avautuu juuri niihin asioihin, joita tarvitaan sen suunnitelman toteuttamiseksi. Sinulla on kuitenkin vapaa tahto, ja välillä haluat kuin peittääkin niitä sielusi aarteita. Siihen liittyy paljon tietoa miksi ja voimme niitä vähän raottaa, mutta emme kaikkea, koska ymmärryksesi siellä ei siihen riitä.

Sinä tiesit ennen tuloasi= syntymääsi, mitä nämä tehtävät ja opit tulevat olemaan. Eivätkä ne aina olleet mieleisiä sinullekaan, mutta halusit kuitenkin ne reppuusi ottaa, että kehittyisit. Ja koska ne eivät olleet helppoja, sen tiesit, niin voi olla, että vähän kuin niitä halusit siirtää tuonnemmaksi. Ettet ottaisikaan niitä esille, kun tiesit, että ei tulisi olemaan helppoa niiden kanssa. Siksi voit kokea nyt sellaista, että kuin ihmettelet, miksi minulle käy näin, miksi minulle, mitä olen tehnyt, että saan tällaisia oppeja?

Rakas lapseni, saat siksi, että olet ne valinnut ihan itse ja rakas lapseni siksi saat, että saisit elää siellä karkeammassa maailmassa sellaista, mitä olet valinnut ja sellaista, joka sinun pitää kokea ja elää. Mutta kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Ne opit ovat kuin harhoja vaan, ne eivät vahingoita sinun sieluasi, ne eivät ole sitä miltä ne näyttävät.

Kun saat valosi esiin ja sisimpäsi auki, näet enemmän ja ymmärrät paremmin. Ja silloin alat nähdä näiden vaikeuksien taakse. Alat nähdä itsesi toisenlaisessa valossa. Ja silloin et enää kysy niin paljon miksi. Vaan kuin sisälläsi syttyisi lamppu..ahaa.. juuri tämän takia minun piti kokea tämä vastoinkäyminen, tämä sairaus, tämä onnettomuus, tämä haaste. Juuri tämä auttoi minua näkemään kokonaisuutta paremmin ja tämä antoi minulle valoa sisimpääni. Muutoin en olisi tätä nähnyt.

Ja silloin me hymyilemme sinulle ja rakastamme sinua vaan enemmän ja enemmän. Sinä olet löytänyt sisältäsi aarteen ja olet nähnyt sen säteilyn ja valon. Olet lähtenyt toteuttamaan elämäntehtävääsi ja olet löytänyt tien parempaan maailmaan, kohti valon maailmaa.

Älä siis sure, älä ole murheellisella mielellä, älä syytä tai ole katkera, kaikki ei ole sitä miltä ensimmäiseksi näyttää. Kaikella on paljon syvempi tarkoitus sinun parhaaksesi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että et pitäisi puoliasi, että olisit vain uhri ja kääntäisit aina toisen posken kuin lyötäväksi. Eikä tämä tarkoita sitä, että elämääsi ei saisi kuulua onnea ja iloa. Sitä se ei tarkoita. 

Mutta se tarkoittaa sitä, että jokaiselle tulee eteen haasteita ja vastoinkäymisiä ja niihin suhtautuminen ja niistä eteenpäin pääseminen on se oppi, jota joudut käymään läpi. Ja se, että sinä selviät ja että sinä et ole huonompi etkä myöskään parempi kuin muut. Olet rakas ja olet valo, olet ainutkertainen sellaisena kuin olet, rakas lapsemme. Halaamme sinua ja olemme vierelläsi.


Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

  1. Kiitos jälleen Eleonoora ja lähteesi! Koskettavia asioita kerrot - ja niinhän ne ovat. Voi kun sen vaan aina ihmislapsi muistaisi ja ymmärtäisi, mutta ennen kaikkea ymmärtäisi. Kiitollisuudella sinulla ja kaikelle - kokemuksille ja kaikelle...kiitos.🙏❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha