Kehosi kertoo

 

                                                        KAKSIPÄINEN JOUTSEN




2.5.2022 osa 4 Kehosi kertoo 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.

” Rakas lapseni, tänään haluan kertoa sinulle siitä, miksi te koette sairauksia ja miksi kehonne oireilee. Monet teistä ihmettelevät kipua ja ihmettelevät sitä, miksi minä sairastuin. Helposti, niin helposti lähdette sille tielle, että aina on niin paljon kysymyksiä, mutta ei juurikaan vastauksia.

Mitä sairaus tai kipu haluaa sinulle viestittää, mitä kehosi kertoo.

Kun kehosi oireilee tai sairastuu, se haluaa sinun näkevän miten olet unohtanut itsesi, olet kohdellut itseäsi huonosti. Oletko muistanut hoitaa kulkuvälinettäsi, rakastaa ja kiittää sitä joka päivä. Miten hienosti se on sinua kannatellut, jaksanut ja antanut sinulle mahdollisuuden liikkua ja mennä moneen paikkaan.

Silloin kun et niin tee, tai unohdat ja panet kehosi vaan kestämään, panet sen kuin kärsimään, se ei enää jaksa, se sairastuu tai oireilee. Oireet ovat aina merkki siitä, että nyt olet unohtanut jotain tärkeää. Se kohta kehostasi, joka kuin itkee, sanoo sinulle: ”Hei minä olen nyt väsynyt, minä en jaksa niin nopeaan, minä tarvitsen sinun huolenpitoasi ja etenkin minä tarvitsen sinun rakkauttasi.”

Kun alat huolehtia, rakastaa ja kiittää kehoasi, se kuin suoristuu, ryhti paranee ja kehosi taas jaksaa paremmin. Kun puhut sille kauniisti, kiität ja hoidat, yhteistyönne sujuu paremmin. Huomaat että kivut alkavat hellittää ja kehosi kuin toipuu.

Jos olet unohtanut kehosi tosi pitkäksi aikaa, toipuminen vie kauemmin ja voi olla, että kaikki kehosi osat eivät enää voi palautua. Niihin on tullut vaurioita, jotka eivät enää korjaudu. Mutta aina on jotain tehtävissä. Aina voit aloittaa uudestaan kehosi huomioinnin. Ja rakkaus on niistä tärkein.

Sitten kysyt, että kun kehoni on ollut jo syntymästäni saakka vaillinainen, mitä se sitten tarkoittaa? Tuo on hyvä kysymys rakas lapseni.

Ennen kuin olet tullut tähän elämään, olet valinnut itsellesi kehon. Olet valinnut terveen tai sairaan kehon, vahvan tai heikon kehon. Ja siihen on vaikuttanut monet tekijät. Niiden tarkoitus on aina sinun parhaaksesi. Sinun parhaaksesi, että voit täyttää sen tehtävän, jota varten olet maan päällä. Myös kivut kuuluvat siihen. Sekin kuuluu, että sairastut täällä ja sitten kehosi toimii eri tavalla kuin terve keho. Mutta voit aina vaikuttaa siihen lähtökohtaan nähden, mitkä voimavarat sinulla on. Voit joko heikentää tai vahvistaa niitä omalla toiminnallasi. Miten hoidat kehoasi, miten rakastat sitä ja miten otat vastaan hoitoa.

Olet aina meille hyvin rakas ja tärkeä sielu, olemme aina sinua auttamassa ja tukemassa, kun pyydät meitä auttamaan, mutta emme voi tuoda sinulle tervettä kehoa sairaan tilalle. Sinulla itselläsi on myös vastuu ja valinta, miten sinä toimit."

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi.

Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora


Kommentit

  1. Kiitos tästä (*) kehon kuunteleminen ja kaikki sen tieto koko ajan käytettävissä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha