Valitse sydämellä

 

                                                  KAKSIPÄINEN JOUTSEN



4.5.2022 osa 5 Valitse sydämellä

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.

”Rakas lapseni siellä missä oletkin, olet meille rakas ja ainutkertainen. Olet lapsi, joka yrittää koko ajan parhaansa, yrittää toimia niin, että kaikki mitä hän tekee, toimii. Opit koko ajan. Ole itsellesi armollinen kuitenkin siitä, että kaikki ei aina onnistu. Tulee vastoinkäymisiä ja tuntuu, että miksi minulle näin kävikään, kun olen kaikkeni yrittänyt ja toiminut sen mukaan kuin minulle on opetettu.

Kaikessa, jokaisessa asiassa on monta puolta, monta ratkaisua ja monta vaihtoehtoa. Siksi tulee niitä haasteita, tulee onnistumisia ja epäonnistumisia. Mutta mikään tie tai ratkaisu, joka on tarkoitettu hyväksi toisille tai itsellesi sydämen viisauden mukaan, se ei ole väärä tai turha. Vain sellaiset ratkaisut ovat vääriä, joilla tavoittelet vain omaa etuasi, vain itsesi tähden. Sellaiset ratkaisut ja valinnat, joilla haluat toiselle vähemmän ja itsellesi enemmän, ne ovat vääriä teitä.

Kun et kuule sydämesi ääntä, vaan kuulet vain mielesi monet kuiskaukset: ”tee näin, rikastut, tee näin niin sinä saat kaiken, tee näin niin toiselle tulee huono olo ja sinulle hyvä olo”. Ne ovat niitä vääriä teitä, vääriä ratkaisuja. Ja silloin haasteet kovenevat, silloin sinua testataan, että miten toimit, osaatko muuttaa suuntaa, vai jatkatko vain näin.

Mutta voin sanoa sinulle myös sen, että vaikka menet sydämesi suuntaan, niin sinua voidaan testata, että oikeastiko haluat näin. Ikään kuin varmistaa, että oletko tosissasi. Ja silloin se testi on luottamuksen testi sinulle. Että luottaisit siihen sydämen ohjaukseen, luottaisit siihen, että saat apua ja sinua ohjataan. Ohjataan kuuntelemaan ja ohjataan erottamaan mitä on pelko ja mitä on rakkaus. Sillä rakkaus voittaa aina, rakkaus, sydämesi rakastava ääni, kyllä kertoo oletko oikealla tiellä.

Nämä ovat isoja asioita. Ja siksi haasteetkin ovat välillä isoja. Ja sinähän olet niitä itse valinnut tähän elämään. Siksi olet valinnut, että kehittyisit ja voisit jatkaa eteenpäin matkaa, et taaksepäin siitä, mitä jo osaat.

Puhun ja kerron näistä asioista, koska niitä niin monet ihmettelevät ja monet toisia syyttävät tai olosuhteita. Tämä teema on ikään kuin kestoteema teillä siellä maan päällä. Ja etenkin ihmissuhteet ovat tämän teeman ympärillä ne haasteita aktivoivat väylät.

Teidän elämäänne ohjataan erilaisia ihmisiä, erilaisia kohtaamisia; toiset helppoja ja toiset vaikeita. karkeasti sanottuna. Ne helpotkaan kohtaamiset eivät sitten ole kuitenkaan ns. helppoja. Niidenkin kanssa joudut valitsemaan, joudut kamppailemaan. Mutta se kamppailu käydään silloin usein sisälläsi. Ja sinä olet niissä pääroolissa. Vaikeat kohtaamiset ovat sitten enemmän niitä, joissa on helpompi sanoa, mutta kun tuo toinen. Toinen aloitti, toinen teki väärin, toinen oli ilkeä, toinen sai ja minä en saanut.

Huomaatko miten monimutkaista kaikki on, mutta kun katsomme täältä toiselta puolelta, se näyttää erilaiselta. Se näyttää erilaiselta, koska me näemme niiden tarkoituksen, näemme miksi näin käy. Mutta te ette näe. Vasta sitten kun silmänne alkavat nähdä muutakin kuin vain 1+1=2, niin silloin sielunne silmät alkavat avautua ja näette suuremman kuvan. Silloin alatte nähdä oman toimintanne ja sen, miten te voitte olla se toinen, joka tekee väärin. Se toinen, joka ei huomaa kaikkea, se toinen joka onkin toisenlainen. Oman itsensä löytäminen, aidon oman itsensä löytäminen avaa sinua kuin sipulin kuoria kuorittaisiin. Pinnan alta voi paljastua paljon sellaista, joka ns. ”pistää miettimään”.

Silloin lähtee kehittymisprosessi etenemään, silloin rakkaus itseen löytää tiensä. Silloin itselleen anteeksi antaminen onnistuu ja vähitellen toisellekin. Silloin hymyilemme täällä ja rakastamme sinua aina vain enemmän. Silloin olet löytämässä sitä, joka olet; ainutkertainen rakastettava sielu, meidän lapsemme.”

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi.

Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 


Kommentit

  1. Rakas Leonoora, niinhän se on, että ei ole muuta kuin rakkaus ja se on se, joka lopultakin jää jäljelle. Kiitos viestistä, joka puhuu omaa kieltään, ja se on rakkauden kieli. Kiitollisuudella H

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha