Aarre sisälläsi 2

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN



 

2.6.2022 osa 12 Aarre sisälläsi 2

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”


” Rakas lapseni, täällä taas olemme yhteydessä, sinä siellä ja me täällä, mutta kuitenkin ihan vierelläsi. Ihan tässä vierelläsi kun kätesi kirjoittavat kaiken sen minkä sinulle haluamme kertoa. Ja sitten vielä tarkistamme tekstisi.

Tänään on päivä, jolloin haluamme kertoa lisää sisälläsi olevasta aarteesta. Tarkentaa ja antaa sinulle ja teille kaikille tietoa tästä aarteesta.

Se kuin kasvaa koko ajan ja laajentuu ja täyttää sisimpäsi kaikki sopukat. Se auttaa sinua ja auttaa teitä, koska tehän olette kaikki yhtä ja samaa. Kun elätte siellä maan päällä, olette kaksinaisuuden maailmassa ja siellä kaikki ei näytä samalta kuin täällä. Mutta tälläkin puolen on useanlaisia tietoisuuden tasoja, useita tasoja ja useita kerroksia.

Ja sinä kehityt niissäkin koko ajan. Aina askel kerrallaan. Ja kun tietoa ja ymmärrystä tulee lisää sinne sisimpääsi, voit siirtyä seuraavalle tasolle tai seuraavaan kuin kerrokseen. Ja niitä kerroksia on monissa tasoissa, vaaka - ja pystysuoraan ja kaikilla väleillä. Ja sielläkin on monia risteyskohtia. Tämä on mielenkiintoinen ja monimutkainen kudelma tämä kokonaisuus.

Kaikki kokemuksesi ovat siis tärkeitä, kaikkiin niihin liittyy viisautta. Syvää ja laajaa viisautta. Sitä on vaikea kuvata maan kielellä, koska ymmärryksenne siellä on, voisimmeko sanoa, suppea teidän kielellä. Tämä rakennelma siis kasvaa ja sinun sisimpäsi on siinä tärkeässä roolissa. Siksi tärkeässä, että kun tietoa ja ymmärrystä tulee lisää, se sisin laajenee ja sinäkin laajenet tietoisuuden tasolla.

Rakas lapseni, olet aina meille hyvin rakas ja me olemme vierelläsi, vaikka et meitä näe. Me haluamme ohjata sinua ja antaa sinulle vinkkejä. Pikku hiljaa niitä opit katsomaan, huomaamaan ja näkemään. Ne ovat kuin ruusupolku sinulle, polku jota pitkin voit kulkea. Silloin askeleesi eivät niin paljon horju, eivätkä polkusi ole niin mutkaiset. Mutta kyllä siellä tulee mutkia jokaisen tielle. Koska sinähän olet oppimassa ja kehittymässä.

Tämä sisin on sinulle siis suorastaan elintärkeä. Se on kuin kompassi, joka näyttää suuntaa. Se on hyvin herkkä kompassi ja sen neula värähtää nopeaan. Jos olet koko ajan hyvin kiireinen tai hätäinen, sen neula menee vähän kuin lukkoon. Silloin teet niitä hätäisiä ratkaisuja ja olet ymmälläsi. Ensin yrität tuonne ja jo melkein samaan aikaa …eikun.. tänne…ja niin se neula ei oikein ennätä mukaan ja pyörit kuin ympyrää ikään.

Silloin olisi se pysähdyksen paikka. Olisi aika hiljentää ja antaa rauhan laskeutua sisällesi. Koska jos on koko ajan kuhinaa ja kiirettä, hätää ja ahdinkoa, et ennätä kuulemaan, huomaamaan, näkemään, mihin sinua halutaan ohjata.

Rakas lapseni, rauhoita siis mielesi, rauhoita kehosi ja rauhoita sisimpäsi. Anna meidän johdattaa sinua ja kuule meidän kuiskaukset. Me olemme tässä vierelläsi. Emme me hylkää, emmekä tuomitse, emme me lopeta rakastamasta sinua, emme koskaan halua sinulle mitään pahaa. Sinä olet meille niin tärkeä, niin rakas ja halaamme sinua nytkin, kun tätä luet.

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

  1. Kiitos Leonoora, että välitit kauniin ja niin totuudellisen viestin jälleen meille pienille Maan lapsille. ❤️ H

    VastaaPoista
  2. Kiitos, niin tarpeellinen teksti 💝

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha