Taskulamppu

 

                                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN    


                                 



 

10.6.2022 osa 14 Taskulamppu

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapseni siellä kaukana, mutta kuitenkin niin lähellä, ihan siinä vierellämme. Tänään haluamme kiittää sinua siitä, että kuulet meitä ja haluat olla yhteistyössä kanssamme. Kiitämme siitä, että olet ottanut sanamme sinne sydämeesi ja tutkinut niitä ja tutkinut itseäsi, sisintäsi, siitä kiitämme.

Näemme miten silmäsi alkavat kuin avautua ja nähdä paremmin, nähdä sellaista minkä olet ennen kuin ohittanut, antanut mennä ja antanut olla. Mutta lapsemme, nyt alat nähdä ja alat luottaa siihen, että sinua suojellaan. Sinua varjellaan ja Kaksipäinen Joutsen tuo koko ajan sinulle lohtua, tuo sinulle rakkautta, ja uskoa siihen, että valo auttaa ja valo kuin valaisee sisimpäsi.

Olet meille rakas, olet niin tärkeä ja niin rakas, ainutkertainen ja valoa täynnä. Kunpa näkisit sen minkä me näemme, kaiken sen, niin jäisit kuin ihmettelemään, olenko minä tuo valo-olento, olenko minä tuo, joka loistaa ja valaisee. Kyllä sinä olet se, rakas lapsemme, juuri sinä olet se. Ja sinä olet niin paljon kärsinyt ja paljon olet matkannut kuin pimeydessä, mutta sinä alat nähdä ja siitä sinua kiitämme.

Matkasi jatkuu ja tiet, joita kuljet, ne kuin mutkittelevat edelleen. Ne mutkittelevat, että oppisit näkemään lisää. Oppisit näkemään niin monia mahdollisuuksia. Monta, monta elämää olet kulkenut ja voi miten paljon olet oppinut. Mutta vielä on matkaa jäljellä, on vielä polkuja ja vuoria kiivettävänä. Mutta se työ on tärkeää mitä teet, se kaikki on kuin uskomatonta satua, kun jälkeenpäin katsot. Mutta ei kaikki ole toki sitä utua ja unelmaa. Kyllä siellä sitä kärsimystäkin vielä on.

Kuitenkin alat nähdä itseäsi ja polkujasi toisessa valossa, kuin taskulampun olisit saanut. Sellaisen lampun, jolla katsot tarkemmin ja sellaisen, että toistakin kulkijaa voit valaista sillä lampulla, kuin ohjata häntä meidän kanssamme. Se lamppu valaisee välillä onnea ja rakkautta ja toisinaan se voi valaista pimeyttä ja pelkoja sekä sinussa että siinä toisessa. Mielenkiintoinen on tuo lamppu, joka sinulla on.

Se ei aina ole niin mukava kaveri, etenkään silloin, kun se valaisee sellaista, jonka joko sinä itse tai se toinen haluatte pitääkin siellä piilossa. Silloin ei tunnukaan aina hyvältä kun lamppu sitä pimeintäkin sopukkaa kuin valaisee ja silloin astuu esiin pelko. Mitä nyt, miten minun käy?

Ja voi tulla se tunne ja mieli, että tuo on se syyllinen, mokoma, joka tuli tähän ja sotki tämän minun elämäni tai se voi olla se tunne itsessä, että nyt otan miekan esiin ja teen jotain, että tuo valo sammuisi. Tämmöinen lamppu sinulla on, jokaisella on ja välillä se on joku olosuhde, välillä se on toinen ihminen tai muu, joka sen lampun pistää valaisemaan.

Peitätkö silloin sen alueen, panetko peittoja päälle ja taas kuin esteitä, että siihen ei kukaan, ei kukaan näkisi, eikä paljastasi, tai otatko miekan esiin, kuin taisteluun lähtisit ja sotaan ikään. Sinulle annetaan mahdollisuuksia, annetaan miettimisaikaa, mutta aina et sitä ota sitä aikaa, vaan kuin heti olet jo taistelussa, ettei se lamppu valaisisi liikaa, näyttäisi sitä, mitä sieltä voi paljastua.

Jokaiselle näin käy, ja jokaista teitä joskus kuin testataan, että mitä teet nyt, miten reagoit. Se kuuluu tähän polkuun, jossa olet matkalla eteenpäin. Niitä mutkia tulee vastaan.

Ole kuitenkin nyt iloinen ja kiitä itseäsi, näin pitkälle olet päässyt, näin monet testit olet selättänyt ja tässä olet. Ja matka jatkuu. Ja muistathan nyt taskulampun ja sen tehtävät, kun seuraavan kerran siihen tartut.

Kiitä itseäsi, että nyt ymmärrät paremmin, silmäsi ovat avautuneet näkemään ja kiitä siitä, että olet päässyt eteenpäin. Jo pitkälle olet päässyt vuoren rinnettä. Ja välillä on lepopaikka. Kiitä niissä aina itseäsi ja silitä itseäsi, taputa olkapäälle. Ja nauti elämän kauneudesta. Katso miten kesä antaa sinulle iloa ja valoa ja voimaa. Katso kaikkea ympärilläsi ja kiitä. Olet meille niin rakas ja halaamme juuri nyt sinua, kun tätä luet."

 

 Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

 

Kommentit

  1. Kiitos valaisevista sanoista !

    VastaaPoista
  2. Kiitos jälleen Leonoora ja lähteesi❤️ Totuuden sanoja kerrot. Herra Buddha sanoo viimeisessä saarnassaan: ”Olkaa lamppuja itsellenne ja luottakaa vain itseenne. Pitäkää kiinni totuudesta ja antakaa sen toimia lamppunanne…. Etsikää pelastumista ainoastaan Totuudesta.” Kiiros ❤️ H

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha