Hoida luontoa, kiitä ja suojaa

 

                                                                KAKSIPÄINEN JOUTSEN



 

23.6.2022 osa 16 Hoida luotoa, kiitä ja suojaa

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapseni, toivotan sinulle hyvää kesää ja kaunista, kaunista luonnonläheisyyttä sinulle toivon. Ota luonto lähellesi, tuo se ajatuksiisi, jos et pääse itse menemään luonnon keskelle. Ajattele puita ja pensaita täydessä lehdessä, ja osa niistä kukkien. Ajattele heinän tuoksua, lintujen lauluja, ajattele kaikkea sitä, mitä kesällä luonnossa voit aistia. Näe sielusi silmin kaikki eliöt ja kaikki oliot, jotka luonnossa asuvat ja joiden tulisi siellä asua.

Kiitä kaikesta mitä olet luonnosta saanut, Äiti Maasta saanut; marjat, yritit, kukat, elannon, kaikki. Kiitä ja säilö sydämeesi ne kaikki mitä sinulla on ollut, ne hetket veden äärellä, ne hetket metsän keskellä tai puistossa, kaikki ne ihanat muistot.

Miten katoavaista kaikki voikaan olla, hetkessä kuin muuttua kaikki. Rajuilma, tulipalo, tms voi kaiken tuhota, eikä sitä enää ole. Se kaikki voi muuttua hetkessä. Ihmisten jalanjälki voi muuttaa kaikkea joko hyvään tai huonoon suuntaan, mikään ei ole pysyvää.

Silloin voi olla vain muistot, sellaiset hetket, joita et ehkä arvostanutkaan, mutta nyt voit vain kuvitella sitä mitä oli, mutta ei enää olekaan.

Rakas lapseni nauti kesästäsi, nauti ja kiitä, iloitse ja hymyile sille, mitä vielä on, mutta ei ehkä enää huomenna. Rakas lapseni kulje luonnossa, katso ympärillesi. Haluatko säilyttää vai haluatko tuhota.

Äiti Maa kuin itkee välillä, itkee ja suree sitä, minkä aarteen voit säilyttää tai voit tuhota. Kukat, kasvit, eläimet, metsät, puhtaan veden ja ilman. Miten sinä toimit, mitä ajattelet, kaikki on tärkeää ja kaikki voi ollakin hetkessä ohi, mennyttä.

Rakas lapseni tänään puhun sinulle siitä, miten tärkeää sinulla on, sellaista mitä et voikaan rahalla ostaa, jos se tuhotaan. Jos luonto tuhoutuu, niin et ehkä koskaan enää näe sitä, mitä ennen tuhoa näit. Et saa sitä rahalla takaisin.

Kun nyt keskikesän juhlan aikaan menette sankoin joukoin luonnon keskelle, muistathan tämän. Katso silloin tarkemmin, katso ja kiitä ja ole yhtä luonnon kanssa. Voit kuulla, kun hiljennyt, sen kuiskaukset; älä hylkää meitä, muista hoitaa meitä. Olemme tässä ja haluaisimme olla tässä lähelläsi vielä pitkään, ethän meitä hylkää, ethän meitä tuhoa ja roskaa.

Kaksipäinen Joutsen suojaa maapalloa ja se suojaa sitä myös teiltä rakkaat lapset, jotka ette aina ajattele, mitä teette. Te voitte olla kuin nuo ”porsaat”, jotka kuljette ja jätätte jälkeenne roskakuorman ja kuin vain heitätte menemään sellaista, josta luonto ja Äiti Maa itkee.

Muistathan tämän kun olet luonnon keskellä. Nauttimassa olet ja kiitän, jos huomioit ja näet kokonaisuuden. Näet että kaikki se roska kuin tuhoaa tärkeän voiman lähteesi.

Tämä pyyntö tulee Äiti Maalta ja siellä asuvilta eläimiltä, olioita ja kaikelta. Se pyytää suojelua ja tuo kaiken tuhatkertaisesti sinulle takaisin, kun muistat luontoa ja Äiti Maata. Se auttaa sinua paranemaan, auttaa sinua voimaan hyvin, auttaa sinua elämään terveellistä elämää ja nauttimaan niin että lapsesi ja lapsenlapsesikin voivat niin tehdä, elää siellä maapallolla.

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

ps.

Myös Eleonoora lähtee nyt luonnon keskelle, lähtee nauttimaan, kiittämään ja olemaan yhtä luonnon kanssa, hakemaan voimaa ja valoa. Elokuussa sitten kanavoinnit jatkuvat. Kiitän lukijoitani ja palaamme uusin aihein. Niitähän riittää. Kiitos.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha