Kaksinaisuus

 

                                                              KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 


6.6.2022 osa 13 Kaksinaisuus

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapseni, siellä missä oletkin tänään kun tätä luet. Lähestymme sinua nyt uudella viestillä ja haluamme välittää sinulle lohdun sanoja, lohdun viestejä, että jaksaisit paremmin kulkea matkaasi.

 

Niin moni siellä kulkee pää alaspäin ja tuntee kuin olonsa olisi väsynyt ja murheellinen. Murheellinen siitä, kun maailmalla myllertää ja tuntuu, että kaikki kuin kaatuu päälle. Ei ole valoa, ei ole iloa, on vain huoli, miten selviän, miten me selviämme, miten meidän käy.

Ja se huoli onkin aiheellinen tai ei kuitenkaan, koska teitä ei ole tarkoitettu kantamaan jatkuvasti huolta ja murhetta, vaan teidät on tarkoitettu jatkamaan matkaa murheiden kohdatessa. Te olette kuin hämillänne, että mitä tämä on ja miksi meille tulee nyt tämmöinen aika, miksi kaikki horjuu ja tuntuu, että kaadumme emmekä näe valoa, vaan pelkästään pimeyttä.

Teille näytetään pimeyttä ja teille näytetään tätä synkkyyttä, jota nyt monet kokevat ja jotka ovat monen mielessä peikkoina ja pelkoina. Siksi näytetään, että olette kuin pitkään vain menneet eteenpäin. Ja aina vaan kuin olleet ja menneet, ette ole nähneet kokonaisuutta, ette ole halunneet kohdata sitä, mikä on kuitenkin koko ajan ollut siellä verhon takana, kuin piilossa. Mutta olette olleet vähän sokeita sille. Ette ole halunneetkaan katsoa, mutta esirippu on kaadettu ja paljon on paljastettu, paljastettu sitä pimeyttä, mitä siellä on koko ajan ollut.

Se ei ole kivaa katsottavaa, se ei ole kaunista katsottavaa, vaan suorastaan julmana se teille näytetään. Se on kuin ei olisi tottakaan, mutta kuitenkin on totta. Vaikka kaikkea ei ole vielä paljastettu eikä kaikkea näytetty.

Tämä on sitä kaksinaisuutta, jossa elätte, kaksinaisuuden paljaita kasvoja katsotte ja ihmettelette, että mitä tämä on. Se on sitä, että näkisit ne varjot, joka ovat meissä jokaisessa. Pienemmässä mittakaavassa henkilökohtaisina ja nyt isommassa mittakaavassa koko maailmaa tarkoittaen. Sitä teille nyt näytetään.

Se mitä haluamme sinulle nyt sanoa on, että katsoisit sinne omaan sisimpään ensin ja lähtisit tutkimaan, mitä sieltä löytyy. Löytyykö sieltä tätä kaksinaisuutta, löytyykö sieltä jotain sellaista, jota sinne olet piilottanut. Ja nyt kun näet isomman perspektiivin, se sisältäsi löytyvä, kuin peilinä sinulle näytetty, se pelottaa sinua ja tuntuu vaikealta kohdata.

Rakas lapseni, tämä on nyt vahvempaa viestiä, mitä sinulle haluan kertoa, mutta samalla se lohduttaa sinua, koska voit muuttaa kaiken ja kääntää pelon valoksi, pimeyden valoksi ja rakkaudeksi.

Niin monet teistä ovat tätä jo ymmärtäneet, lähteneet auttamaan kukin omalla tavallaan, lähteneet tuomaan valoa muille ja valoa itselle. Kuin laittaneet valot päälle siellä omassa kellarissa. Niin että sieltä voi löytääkin paljon hyvää ja paljon iloa ja paljon rakkautta. Ottaa kuin itseään tai toista kädestä kiinni, lohduttaa ja sanoa, miten paljon sinua rakastan, haluan auttaa ja olla turvanasi.

Silloin alkaa näkyä sitä lohtua, sitä, ettei kaikki näytäkään niin lohduttomalle, vaan, että kuin löytäisit tästä kaikesta sellaista hyvää ja sellaista kuin uutta, että minä selviän ja sinä selviät ja me kaikki selviämme, yhdessä selviämme. Ja toistamme autamme. Kuljemme vierellä ja lohdutamme. Emme jätä, emmekä hylkää, vaan yhdessä olemme vahvempia.

Ja silloin sisin on auennut näkemään sinne varjojen ja pimeyden taakse ja silloin rakkaus on astunut vahvempana esiin. Pyyteetön, universaali rakkaus, jossa olemme yhtä. Ja sillä tiellä olemme sankareita kaikki, selviämme ja näemme eteenpäin. Emme jää murehtimaan, vaan menemme eteenpäin. Ja kaikki vastaukset löytyvät sisimmästäsi. Mutta sinun tulee tutkia itseäsi ensin, miten sinä näet, miten sinä toimit, miten sinä ajattelet ja miten kaikki on voitettavissa, ei hävittävissä.

Rakas lapseni, älä siis ole murheellisella mielellä. Kaikki ei ole sitä miltä nyt näyttää. Kaikki on hyvin. Sinua suojellaan ja varjellaan, sinä selviät, rakkaus on kaikki mitä tarvitset.”

 

 Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha