Hämähäkin seitit 1

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN



 

2.8.2022 osa 17 Hämähäkin seitit 1

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapseni, kaikki on hyvin ja jatkamme taas. Katso ympärillesi ja kiitä, kaikki on hyvin, juuri niin kuin on tarkoitettu. Kaikki se mikä voi sinua myllertää, on mielesi ja sen lepattavat ohjeet; tee tuota, älä tee tuota. Kun rauhoitat mielesi, kaikki kuin tyyntyy ja voit ottaa vastaan viestimme sinulle Rakas lapsemme.

Tänään aloitamme kertoa siitä, mitä on siellä, mitä et vielä näe, sitä mikä on ympärilläsi kuin täynnä tietoa ja ymmärrystä, mutta vielä piilossa sinulta.

Kun kävelet metsässä, puistossa, tienvartta tai puutarhassasi aamuvarhain kesäisin, voit nähdä hämähäkkien suuret seittikuviot. Niitä on joka paikassa, siellä ja täällä ja ne kuin muodostavat suuren kentän, sellaista mitä et päivänvalossa ehkä näe. Kuitenkin kaikki on siellä edelleen päivänvalossa, mutta piilossa.

Kun aamuauringon valo osuu näihin seitteihin, ihmettelet miten paljon niitä on ja miten niitä kulkee joka puolella, ihan joka paikassa. Kun valo osuu niihin, se kuin kultaa ne ja näyttää ne sinulle. Ja niin tiedät missä niitä on. Mutta muuten niitä et huomaa, paitsi kun kasvosi tai kätesi osuvat niihin kävellessäsi niiden lähellä ja silloin kuin kiljahdat ja väistät. Pelko voi tulla esiin.

Näin on elämässäsi siellä maan päällä. Sinä et näe kaikkea, et näe sitä minkä keskellä kuljet. Ja kun tulee este, tulee vastoinkäyminen, silloin alat havahtua ja pelko voi astua esiin. Mutta ne ovat vain muistutuksia sinulle, että on muutakin, paljon muuta. Kun kuulet ne varovaiset muistutukset tai yhä voimistuvat testit, alat ihmetellä, miksi minulle käy näin, miksi juuri minulle.

Koko ajan olet kuitenkin hyvissä käsissä, olet vain matkalla väärään suuntaan ja törmäys tähän kuin hämähäkin seittiin yrittää estää sinua kulkemaan harhaan. Se yrittää ohjata toiseen suuntaan, ettet jäisi ansaan, ettet jäisi polkemaan paikallesi, vaan havahtuisit ja huomaisit ohjauksemme. Siksi juuri sinä, ja siksi juuri sinulle tämä vaikeus tai haaste.

Kun valo kultaa tämän seitin/ haasteen, huomaat sen ja voit siirtyä askeleen toiseen suuntaan tai peruuttaa ja hakea uuden suunnan. Näin tämä ohjaus toimii ja näin maailmanne on täynnä näitä ohuen ohuita ”ohjaimia”. Ne kulkevat ristiin ja rastiin. Niiden tarkoitus on paljon suurempi ja laajempi kuin tämä minkä nyt kerromme, mutta saat kyllä langan päästä kiinni.

Kun siirrät katseesi korkeammalle ja nouset sinne tarkastelemaan tätä rakennelmaa, se näyttää hienolta suunnitelmalta. Siinä kulkee lankoja sinne tänne ja tuonne ja ne ohjaavat polkuasi. Osa teistä on siellä rakennustyössä, tekemässä valotyötä monella tasolla ja monella tavalla. Sinäkin voit olla siellä tiedostamattasi.

Kaikki se auttamistyö mitä teet rakentaa tätä suunnatonta ja suurta hienosäikeistä verkkoa. Voit olla yhden langan ”kutoja” tai voit olla lankojen yhdistelijä. Voit auttaa lähimmäistäsi tai voit tehdä auttajan työtä työelämässä, perheessäsi tai yhteisössä. Voit olla rakkauden lähettiläs tai voit olla eläinten hoitaja. Kaikella tällä rakennat ja olet mukana suuressa suunnitelmassa.

Kiitä siis itseäsi kaikesta siitä mitä teet sydämellä auttaen tietoisesti tai tiedostamattasi. Me arvostamme jokaista pientäkin työtä, missä olet yksi osanen. Huomaathan sen, että olet tärkeä ja ainutlaatuinen, rakastava sielu siellä muiden joukossa.

Kun seuraavan kerran näet hämähäkin verkon, katsopa sitä tarkemmin. Miten hienosti se on kudottu tuo verkko. Mutta me emme pyydystä sinua, emme halua sinulle mitään pahaa, vaikka haluamme välillä sinua pysäyttää.

Haluamme vain osoittaa, että tällä rakennelmalla on monta tarkoitusta ja yksi niistä on se, että se ohjaa sinua matkallasi, suuntaa askeleitasi. Ja toinen on se, että näistä seiteistä muodostuu suuri suunnitelma, joka auttaa teitä siellä maan päällä. Ja se suunnitelma on viisas rakennelma sinun parhaaksesi. Ja siitä kerromme lisää sinulle. "

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

Kommentit

  1. Verkon kutominen on aloitettava yhdestä langasta. Minä voin olla se lanka, sinä voit olla se lanka. Me kudomme kultaisen verkon, valon verkon - jotta oppisimme rakastamaan...❤️ Kiitos!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha