Hämähäkin seitit 3

 

                                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN



15.8.2022 osa 19 Hämähäkin seitit 3

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapseni siellä maan päällä, taas jatkamme, jatkamme tätä hämähäkkimäistä seittiä ja sitä, miksi se on myös sinun sisälläsi.

Siellä se seitti on, vuosituhansia ja tuhansia rakennettuna. Ja se voi olla hyvän asialla tai se voi olla pahan asialla. Miten sinä olet valinnut, mitä olet vahvistanut, miten olet toiminut.?

Oletko piilottanut sen pimeimpään nurkkaan ja peitellyt, ettei kukaan näe, ettei näe sinne sisimpääsi, vai oletko antanut valoa loistaa siihen ja tuonut kaikki asiat sen valon alle, tarkastellut ja tutkinut. Sinun päätös, sinun valintasi. Sitten se polku, jota kuljet, se kuin myötäilee sisintäsi.

Mutta sinulla on aina valinnan vapaus. Jokainen oppii koko ajan, muuttaa toimintaansa ja valitseekin erilailla kuin aikaisemmin, se mahdollisuus on. Valinta ei ole aina kovin helppoa, ei ole helppoa. Mutta sinua ei koskaan hylätä eikä sinua tuomita, jos tunnet, että olet tehnyt väärin. Sinä itse tuomitset itsesi viimeistään täällä. Muistat ja huomaat, että miten olet toiminut.

Ja tiesi / polkusi se kuin luikertelee välillä ihan jokaisella, ei se ole suora ja auvoisa. Mutkia tulee matkaan, mutta oikaista ei aina voi. Tulee niitä risteyksiä eteen ja sitten pitää taas valita, mihin menen ja kuuntelenko sisintäni ja sitä mitä siellä valossa on vai sitä mikä siellä piilossa, pimeässä on. Eikä se valinta ole aina helppo, mutta sinä opit ja sinä kehityt ja jossain kohtaa tulee se paikka, että alatkin kuunnella sydäntäsi, alat kuunnella valokieltä ja alat ymmärtää, miksi olet tänne tullut.

Silloin hämähäkkimäinen seitti alkaa kuljettaa valoviestejä tältä puolen ja se saa kuin sädehtimään valossa tuon verkon sisälläsi ja silloin se verkko viestittää rakkautta ja valoa omaan sisimpään ja mahdollisuus on välittää sitä myös muille. Vaikka sitäkin kyllä testataan, että oletko aivan varma.

Ja tämä sädehtivä verkko, se löytää samanhenkisiä muitakin ja kun ne yhdistävät toisensa ja yhdistyvät, niistä muodostuu kanavia, valovirtoja. Ne ovat kuin helmiä, jotka kimmeltävät siellä aamuauringon säteissä. Nämä helminauhat kulkevat ja vahvistuvat. Niiden ympärille muodostuu suuria kuin spiraaleja ja eri tasoja ja ne laulavat ja iloista laulavat, niin että moni muukin yhtyy tähän. Ja se kuuluu kauas maailmankaikkeuteen ja pian universumi on täynnä helminauhoja. Erivärisiä helminauhoja. Ja näitä rakentajia on jo iso joukko. Oletko sinäkin mukana siinä?

Me hymyilemme ja rakkaus virtaa meistä noihin helminauhoihin. Ja yhteys sinuun ja yhteys tähän isoon joukkoon vahvistuu. Se on sitä kultaisen ajan luomista, vesimiehen aikaa, sitä te rakennatte siellä yhä isommalla joukolla. Ja me kiitämme siitä. Rakkaus leviää näissä helminauhoissa ja pelko kuin vähenee ja väistyy. Ja silloin alamme olla yhtä, yksi suuri valo.

Ja Kaksipäinen Joutsen, sen vahvuus ja voima, se auttaa tässä. Se suojelee ja auttaa teitä jokaista ja oikeastaan se onkin siellä sisällänne, kun vain pyydätte ja otatte sen voiman käyttöönne. Kaksipäinen Joutsen on valoa täynnä, mutta myös voimaa ja viisautta. Katsopa sen vahvoja siipiä, ne kantaa sitä ja kannattelee sinua. Sinua kannattelee lapseni, tuo sinuun valoa ja rakkautta ja sinä olet rakkaus."

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

Kommentit

  1. Ihana viesti, kiitos kiitos kiitos 🙏💖

    VastaaPoista
  2. Vesimiehen symbolissa olevat kaksi aaltoviivaa kuvaavat kahta virtaavaa jokea. Toinen on elämän virta ja toinen on rakkauden virta. Noihin kahteen sanaan kiteytyy Vesimiehen ajan työtekniikka. Ei siis ole kyse muodosta, ei mielestä, vaan elämästä ja rakkaudesta.

    Vesimiehen laki perustuu henkiseen valaistumiseen, ituitiiviseen näkökykyyn ja veljelliseen rakkauteen, mikä tarkoittaa yhdistymistä jokaiseen luomakuntaan. Loistava tulevaisuus on edessämme: 2500 vuotta on täytetty. Me olemme matkalla…

    Kiitos koskettavasta & kauniista viestistä....❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha