Perhe ja sieluperhe

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN



22.8.2022 osa 20 Perhe ja sieluperhe

 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapseni, täällä olemme taas yhdessä, sinä lapsi ja minä isä täällä toisella puolen ja sieluäitisi on siinä vierelläsi kun tätä kirjoitat/ luet. Tässä olemme yhdessä ja katsomme toisiamme, olemme perhe ja oikeastaan sieluperhe on paljon suurempi, paljon suurempi.

Sinä olet valinnut maanpäällisen perheen tähän inkarnaatioon, jossa nyt elät. Ja se perhe voi olla ihan toisenlainen perhe, mutta hyvin tärkeä perhe. Siinä perheessä sinun on tarkoitus oppia, oppia toiselta ja antaa oppia toiselle. Ja ne opit on hyvin tarkkaan suunniteltu tällä puolen. Mutta muistathan sen, että sinulla on aina valinnan vapaus ja se on sillä tavalla suuri ja merkittävä asia, että voit valitakin siellä toisin, toisen polun voit valita ja silloin suunnitelma muuttuu siinä elämässä.  Ja silloin se kulkeekin vähän eri teitä, kiemurrellen toisella tavalla, mutta kaikki on kuitenkin merkityksellistä, sen mukaan mitä valitset.

Se voi olla vaikea ymmärtää, että on suunnitelma, mutta sitten ei olekaan. Rakas lapsi, se suunnitelma on kyllä olemassa. Ja suunnitelma kyllä toteutuu tavalla tai toisella, lyhyemmässä ajassa tai pitemmässä ajassa. Mutta siihen voi tulla muutoksia ja sitten toteutuukin jotain vielä muuta, mitä et täällä niin paljon tähän elämään suunnitellut.

Tiet ovat hyvin monenlaisia. Ne voivat olla sellaisia, että kuitenkin päässet päämäärään, mutta opit siinä pitemmällä matkalla itse jotain tärkeää. Tai se oppi onkin tarkoitettu jollekin toiselle ja sinä olet siinä tämä, joka sitten mutkan saa aikaiseksi. Molemmat oppii.

Oppien kautta saatte niitä kokemuksia, joita teidän on mahdollista siellä käydä, niitä ei ole täällä. Sieltä olet kuitenkin yhteydessä meihin, tietoisesti tai tiedostamattasi. Olet sellaisen hämähäkin seittilangan avulla meihin yhteydessä. Ja huomaamme pienetkin liikkeet siinä langassa. Välillä tarvitset apua ja silloin olemme paikalla heti. Et ole koskaan yksin, olet aina lähellämme ja me olemme sinun lähelläsi.

Kun joku teistä tulee tälle puolen, te sanotte sitä kuolemaksi ja itkette, mutta me sanomme sitä rakkaaksi kotiinpaluuksi ja iloitsemme. Ja sinäkin iloitset, kun tänne tulet ja olet täynnä loistavaa valoa, sellaista valoa, jota siellä ei ole. Se on niin kirkasta, että maanpäälliset silmät eivät sitä kestä, mutta täällä me loistamme siinä valossa. Ja se valo hoitaa, se kietoo meidät syleilyymme toistemme kanssa. Siksi sanotaan, että yksi suuri valo, sitä se on yksi suuri valo, se me olemme. täällä.

Jokainen tänne palava otetaan avosylin vastaan ja tällä puolen on niin paljon vastaanottajia, suuri joukko on. Ja tänne palaava voi olla aluksi hämillään, että mitä tämä, kunnes muistaa ja tietää, että on tullut kotiin, sielukotiinsa. Ja täällä avautuu ihan toisenlainen maailma, maailma, joka on rakkautta täynnä.

Ja vaikka palaavalla voi olla ikävä sinne maan päälle ja onkin, niin hänen on tällä puolen hyvä olla. Ja hän yrittää lohduttaa ja auttaa niitä, jotka jäivät sinne maan päälle ja me autamme siinäkin. Kunnes hän oppii pikku hiljaa itsekin olemaan yhteydessä sinne. Ja sitäkin pitää opetella. Tällä puolen oppiminen jatkuu hyvin monessa tasossa, hyvin monissa asioissa opitaan myös täällä.

Ja kaikki tänne palaavat tuovat arvokasta tietoa tälle puolen kaikista niistä kokemuksista, mitä on oppinut ja niin me kaikki opimme. Siksi ei ole väärää tietä, eikä väärää polkua siellä, kaikki kokemukset auttavat sinua ja auttavat meitä.

Ja nyt me halaamme sinua ja halaamme häntä, joka on tälle puolelle tullut ja lohdutamme sinua, joka siellä kenties itket kun läheisesi lähtee. Älä itke rakas lapseni, älä itke, kaikki on hyvin. Ja valo loistaa sinuun täältä, ja se valo on parantavaa valoa sinun parhaaksesi."

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

Kommentit

  1. Totuutta kerrot jälleen, rakas Leonoora...kiitos❤️🙏

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha