Valo paljastaa pelon harhat

 

                                                         KAKSIPÄINEN JOUTSEN



29.8.2022 osa 21 Valo paljastaa pelon harhat

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

” Rakas lapseni siellä, täällä jälleen tapaamme, olemme yhteydessä kanssasi.

Sinä niin paljon mietit nyt sitä, että miten me selviämme, miten selviämme, kun niin paljon on myllerrystä ympärillämme. Miten minun käy, selviänkö, sitä mietit. Ja niin, nyt on laitettukin sellaisia asioita liikkeelle, jotka tuovat pelkoja ja epävarmuutta kaikesta, ihan kaikesta, enemmän kuin pitkään aikaan. Ja se hätä siellä on kasvanut, sinunkin sisälläsi kasvanut.

Mutta se pelko ei johdu täältä, emme me sitä sinne lähetä, vaan se pelko kasvaa siellä, siellä maan päällä se kasvaa. Ja kuin poksahtaa nyt kaikkien nähtäväksi. Te luotte sitä pelkoa ja sitä luodaan teille, mutta me emme ole se taho, joka sitä luo. Se kehittyy siellä jokaisen sisällä ja toisilla hyvin suureksi se kehittyy ja sitten sitä kuin leviää joka puolelle ja se kasvaa ja kasvaa.

 

Älä pelkää lapseni, se on harhaa se pelko, se on sitä, että joku hallitsee ja luo sitä valtaa ja panee kuin vapisemaan, miten mahtava minä olen. Katsokaa miten mahtava ja miten minä tämän kaiken saan aikaan. Sellaista luodaan nyt siellä.

Kaikki se mitä nyt näytetään, oikein suurella areenalla näytetään, se on valtapeliä, sellaista näytelmää se on. Sellaista, että katsotaan kuka voittaa ja kuka häviää. Älä lähde mukaan tähän valtapeliin, koska se lisää pelkoa, koska se luo lisää ahdistusta ja se luo harhaa, jota ei ole.

Tunne sisimpäsi rakkaus ja valo ja pidä sitä yllä. Katso miten paljon on kauneutta maassanne, miten paljon sellaista valoa ja iloa siellä on. Ota se käyttöön, usko ja luota. Sinä olet rakkaus, et ole pelko, vaan rakkaus.

Ja kun kerroimme niistä hämähäkin seiteistä, niin, ne jotka luovat pelkoa, osaavat käyttää myös niitä seittejä, mutta eivät hyvää tarkoittaen. Ne seitit eivät kestä sitä valoa, jota täältä lähetämme, eivätkä ne kestä sitä valoa, jota sinun sisimpäsi on täynnä.

Ota se valo käyttöön, niin pelko häviää, eikä se enää johda sinua eteenpäin tai mieluummin se johdattaa sinua taaksepäin ja johdattaa sinua kuin pelkäämään ja jähmettymään paikallesi. Ota valo käyttöön ja luota. Kaikki menee niin kuin on tarkoitettu ja kaikki tämä hämähäkkiverkosto, se paljastuu ja sen seitit alkavat hajota, kun niihin tulee totuuden valo. Ja silloin elämä jatkuu siellä ihan toisenlaisena, sellaisena valovoimana jatkuu.

Ja sellaisena jatkuu, että haluamme toisille hyvää, ja haluamme sitä yhdessä rakentaa. Ei niin, että kuka voittaa ja kenen valta on suurin, vaan niin että olemme yhtä. Olemme jokainen yhtä tärkeitä, yhtä arvokkaita, yhtä ainutlaatuisia ja kaikki valoa, sitä olemme.

Luota jo nyt tähän valoon, joka sisälläsi on, luota rakas lapseni. Sinä pärjäät ja sinä selviät. Ei ole mitään hätää. Ja Kaksipäinen Joutsen, se suojelee sinua suurilla siivillään ja puolustaa sinua kahdella nokallaan ja sinä olet turvassa. Elä siis elämääsi rauhallisesti, jatka eteenpäin. Älä jää tähän pelkoon kiinni, siihen jota nyt niin massiivisesti luodaan. Elä ja luota.

Katso ympärillesi ja katso sisimpääsi, mitä siellä näet. Luo sinne iloa ja valoa, silloin näet niitä. Älä luo sinne pelkoa, sillä kun niin teet, se pelko kasvaa koko ajan, tuhatkertaiseksi kasvaa ja täyttää sinut. Työnnä sitä lempeästi pois ja näe se, mitä sisältäsi oikeasti olet. Näe se pieni lapsi sisälläsi ja anna sen kasvaa valossa ja ilossa, ei pelossa ja ahdistuksessa. Avaa verhot ja ovet ja anna valon tulvia sisimpääsi. Kaikki on hyvin rakas lapseni. Sinä pärjäät ja olet turvassa. Ja sinulla on suuri joukko auttajia ympärilläsi, ihan sinua varten he siinä ovat. Ota heidän rakkautensa vastaan ja kiitä.”

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha