Hämähäkin seitit 2

 

                                                            KAKSIPÄINEN JOUTSEN



9.8.2022 osa 18 Hämähäkin seitit 2

 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapsemme siellä missä nyt oletkin. Sinun sisälläsi olevassa aarteessa on kaikki tieto mitä tarvitset, kun vain uskallat ja osaat sitä käyttää. Kaikki vastaukset ja kaikki tieto tähän hetkeen on siellä. Muuta et tarvitse. Luota ja usko siihen sydämesi ääneen, siihen viisauteen ja siihen ikiaikaiseen tietoon, mitä olet kerännyt vuosituhansien saatossa, oppiessasi kokemusten kautta, mitä on olla siellä maan päällä.

Olet rakentanut myös sisällesi sen hämähäkkimäisen verkon/ seitin, josta kerroimme edellisen kerran. Sinullakin on se seittikudelma siellä sisälläsi. Ja sen avulla voit yhdistellä tietoa ja ymmärrystä siitä, kuka olet ja miksi siellä olet tällä kertaa, mitä olet nyt oppimassa ja kokemassa. Koska eri elämissä sinä olet valinnut erilaiset opit ja erilaiset polut, kaikki on sinun parhaaksesi.

Voit nähdä myös siellä maapallolla verkon. Siellä kulkee tietoa ja ymmärrystä, siellä suorastaan tulvii tietoa maiden välillä ja maanosien välillä ja valtioiden sisällä ja lähiympäristössäsi, perheessäsi, suvussasi. Kaikkialla on tätä verkkoa. Eivätkä kaikki verkot ja seitit, eivät ne olekaan sitä, mistä viime kerralla puhuimme. Niiden tarkoitus ei olekaan aina rakastava, ei myötätuntoinen, ei tasapainoinen, vaan se voi olla ihan toisenlainen, suorastaan raaka voi olla se verkko, joka on luotu.

Eikä se ole rakennettu sinun parhaaksesi, ei sinne päinkään. Vaan se voi olla rakennettu sinua vahingoittamaan, tuomaan sinulle vääryyttä, hallitsemaan sinua ja sen verkon tehtävä onkin jotain muuta kuin se verkko joka kulkee tältä puolelta.

Ja nyt sitten mietit, että mitä tämä sitten tarkoittaa ja mikä tämän tehtävä on. Hyvä kysymys ja tärkeä kysymys. Ja siihen on vastauksena: vapaa tahto valita ja päättää. Ja siitä olemme sinulle jo alustavasti kertoneet. Mitä on vapaus valita ja miksi on vapaus valita.

Te olette halunneet vapauden valita ja se on teille annettu. Ja nyt sitten se vapaus valita on teillä kaikilla. Eikä se olekaan niin helppo ja niin selkeä, kun teet sen valinnan. Kenen parhaaksi teet valinnan ja mikä on motiivi kun teet valinnan. Siinäpä se vaikeus vai helppous.

Jos toimit sydämen ääntä kuunnellen, sisimpäsi aarretta kuunnellen, silloin sinä käytät melko varmasti tämän puolen verkkoyhteyttä.  Ja se ohjaa sinun parhaaksesi sinua eteenpäin. Mutta jos toimit vain omaa etuasi tavoitellen ja toisia manipuloiden, niin silloin se verkko ei liene meidän verkkomme, vaan jotain aivan muuta. Silloin käytät sitä verkkoa, joka vahvistaa maan päällä tuhoavaa verkkoa. Silloin sen tarkoitus on saada itselle ja vain itselle, ei muille tai jos muille, niin sen tarkoitus ei ole hyvä muille. Silloin rakennat verkkoa, joka aiheuttaa ongelmia ja vääryyttä perheessäsi, suvussasi, valtiossasi, maanosassasi.

Ja nyt sitten kysyt, miksi näin on ja mikä ihmeen tarkoitus tällä kaikella on. Se tarkoitus on herätä näkemään korkeammalta tämä kokonaisuus, mikä siellä pyörii ja kaikki ne vääryydet, minkä vain ohitatte, suljette siltä silmät tietoisesti tai tiedostamatta. Ja kun alatte avata niitä sielunne silmiä, joilla näette, silloin näette, että kaikki verkot/ seitit eivät olekaan sama asia, ja näette miten paljon ympärillänne on sellaista, jolta olette ummistaneet silmänne.

Ja kun valo tulee mihin tahansa verkkoon, se paljastaa ja näyttää todellisuutta missä elätte. Se näyttää pikku hiljaa isomman kuvan siitä, mitä siellä on. Se näyttää myös sen, että kun valo lisääntyy, nämä teidän rakentamanne verkot, ne joilla ei ole hyvät tavoitteet, alkavat paljastua. Ja silloin heräätte erottelemaan hyvää ja pahaa, pelkoa ja rakkautta. Mitä ne ovat: mitä on hyvä ja mitä on paha, mitä on pelko ja mitä rakkaus.

Kaikki rakkaudella rakennettu on kestävää ja kaikki pelolla rakennettu, se ei kestä sitä valoa, joka sen paljastaa. Rakkaudella rakennettu vahvistuu rakkauden myötä.

Sinä olet rakkautta täynnä ja valoa täynnä, niiden energia ei häviä koskaan. Se asuu siellä sisimmässäsi ja se leviää jokaiseen soluusi ja täyttää ne. Tunnet sen siitä hyvänolon tunteesta, joka leviää sisälläsi, kun autat muita, kun teet palvelutyötä sydämellä, kun rakastat aidosti toista, kun pyyteetön rakkaus leviää sinussa kaikkeen, ihan kaikkeen. Silloin olet sielusi ohjauksessa. Ja siitä kerromme lisää seuraavalla kerralla.

Olet meille niin rakas, jokainen teistä on. Olet oppimassa siellä. Anna aikaa itsellesi, etene rauhassa. Kaikki järjestyy ja menee loppujen lopuksi juuri siihen suuntaan kun on tarkoitettu. Ole itsellesi armollinen ja kiitä jokaisesta hetkestä, mitä siellä maan päällä kuljet Rakas lapsemme.”

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

  1. Valoverkko, valon verkko...meille annetaan tietoa, jotta se aktivoisi meissä olevan tiedon, että me toisimme sitä ihmiskuntaan ja jakaisimme elämän vettä janoisille. Kiitollisuudella ❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha