Olet kuin ruusu

 

                                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN



19.9.2022 osa 24 Olet kuin ruusu

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapsemme, kaikki on hyvin ja kaikki rauhoittuu, kun luotat ja otat vastaan opastustamme. Ei ole mitään hätää, kaikki järjestyy.



Katso ruusua ja sen monia terälehtiä, katso sitä, miten kaunis se on. Toiset ruusut ovat isoja, toiset pieniä. Ja on niin monen värisiä ruusuja. Sinäkin olet kuin ruusu, kaunis ja sinun terälehtesi kuin loistavat auringon säteiden osuessa siihen.

 Ruusu ravitsee ja se auttaa niin monia selviytymään, monia hyönteisiä, monia luonnon olioita auttaa. Ruusun energia vetää puoleensa. Ja kun ruusuja on useita, niin koko pensas on täynnä elämää. Ja täynnä tuoksua ja täynnä rakkautta.

Sinäkin säteilet, kun annat sille mahdollisuuden, säteilet ja loistat. Tuot ympäristöösi paljon hyvää, jos annat sille mahdollisuuden. Sinä olet niin tärkeä monelle ja autat ja ravitset. Ole siis kiitollinen siitä, että saat olla kuin tuo ruusu.

Mutta monesti voi olla niin, että ruusun piikki on se minkä huomaat, se pistävä piikki, etkä näekään muuta, et tunnekaan muuta ja sen huumaava tuoksu, se voi olla petollinen. Kaikessa on niin monta puolta. On se valoisa ja rakastava, myötätuntoinen ja lämmin puoli ja sitten on se pistävä ja huumaava ja petollinen puoli. Miten sinä näet maailman, miten näet ympäristösi ja ennen kaikkea miten näet itsesi. Mitä siellä sisimmässäsi on?

Siellä voi olla molempia ja usein onkin. Ei kaikki aina mene niin kuin olet ajatellut ja silloin voit helpommin ottaa esiin tuon ”piikin” ja pistää, satuttaa toista. Ja usein kyllä satutat myös itseäsi. Ja kun aina vaan jatkat satuttamista, tuntuu, että kehosi on täynnä piikin jälkiä.  Ja ne piikin jäljet ovat kivuliaita, sellaisia, että kun tulee vastoinkäyminen, niin ne piikin kipeät jäljet kuin pomppaavat esiin ja taas ne satuttavat.

Mutta siellä sisimmässäsi on myös rakkaus, lämpö, myötätunto ja valo. Kun löydät sen sisimmästäsi, niin ruusun terälehdet alkavat aueta ja ruusun kukka herää eloon. Se säteilee myötätuntoa ja rakkautta ja valoa sinuun, ja alat hymyillä. Onnentunteet täyttävät sinut ja elämä näyttää paljon, paljon, paremmalta.

Ja ne ruusun piikkien jäljet, ne alkavat parantua yksi toisensa jälkeen. Ne alkavat hävitä ja niiden jäljet, ne kuin alkavat parantaa myös muita. Ja alat nähdä sellaista, mitä et silloin huomannut, kun niitä piikkejä vain koit.

Alat nähdä isomman kokonaisuuden, sellaisen, että meissä kaikissa on tätä kaikkea, ihan kaikissa. Et sinä ole yksin se ruusu näine monine puolineen, vaan kaikki te olette kuin ruusuja. Mutta sillä on iso merkitys, että et enää jää niihin piikkeihin kiinni. Että ne eivät ole niitä, jotka johdattavat sinua eteenpäin pelkästään, vaan että löydät itsestäsi ruusun rakastavan puolen. Ja kun se alkaa loistaa, niin elämäsi loistaa siellä maan päällä.

Muistathan, että me autamme sinua joka askeleella. Me autamme sinua, kun koet piikkejä ja autamme sinua kun tunnet rakkautta, valoa ja iloa. Et ole yksin, olet ohjauksessamme.

Kun seuraavan kerran katsot ruusua, katsopa sitä tarkemmin ja kuulostele. Silitä sitä ja lähetä sille rakkautta. Kiitä sitä ja säilö tämä energia sydämeesi. Sinä olet tämä ruusu.

Olet meille aina yhtä rakas, aina yhtä tärkeä ja ainutlaatuinen."

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha