Opit kaikkialla

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN



 

6.9.2022 osa 22 Opit kaikkialla

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapseni siellä maan päällä. Täällä taas olemme yhdessä sinun kanssasi. Sinua ohjaamme ja sinua suojaamme. Ota vastaan tämä kaikki sinun parhaaksesi.

Tänään jatkamme, mutta aiheemme on toisenlainen ja hyvin tärkeä. Ota se vastaan.

Onko sinulla rauhallinen mieli vai onko mielesi jotenkin maassa. Sellaista elinvoimaa kuin puuttuu, tunnetko sellaista? Siihen löytyy monia syitä, sellaisia, jotka voivat olla vain henkilökohtaisia. Niin että suret, olet allapäin. Siihen voi olla syynä pelko ja luottamuksen puute. Pelko siitä, että miten minä jaksan tämän vaikea ajan yli, joka nyt on tulossa ja josta niin paljon puhutte siellä. Anna mielen rauhoittua ja ota vastaan rakkautemme täältä. Ota vastaan valo ja ota vastaan kaikki se mitä muuta voi olla.

Kun lähdit täältä sinne maapallolle, olit innokas, mutta silloinkin sinua jännitti, jännitti se, miten erilaista siellä on, kuin on täällä. Täällä olette kaikki kuin yhtä ja täällä on helppo kommunikoida, olla yhteydessä toisiin, kun ajatus vain kulkee ja siinä se on sille toiselle, sanoja ei tarvita ollenkaan. Ja sellainen yhteisöllisyys, sekin kulkee, se vain on ja kaikki tieto on sen mukana.

Mutta siellä sanat voivat viiltää ja ajatukset voivat pysyä piilossa. Ja voi vain arvata mitä siellä toisen sisällä liikkuu. Joskus sen tietää, mutta usein ei tiedä. Ja se toisten kanssa yhdessä tekeminenkin voi olla sitä, että toinen sanoo toista ja ajattelee toista ja mitä sitten tekeekään, et voi sitä aina tietää.

Ja silloin tulee paljon väärinymmärryksiä, tulee paljon sellaista epäluuloa ja vaikeutta tulee. Ja kysymyksiä tulee, että mitä toinen tarkoittaa ja se mitä hän oikeasti tarkoittaa, voikin saada ihan toisenlaisen sisällön, sellaisen, että viesti voi mennä ihan toisenlaisena sille toiselle tai vastaanotto voi olla toisenlaista. Kaikki on niin monimutkaista siellä.

Ja mietit että millaista tällä toisella puolella on, siellä missä me olemme, ja tuntuu, että ajattelet miten monimutkaista tällä puolen on, kun en ymmärrä, en tiedä. Olet vähän kuin hukassa.

Rakas lapseni kaikki täällä on paljon helpompaa, ei ole kehon raskaita kahleita, ei ole piilotettuja viestejä, kaikilla on yhteinen päämäärä ja se on auttaa toinen toistaan, tukea ja olla tässä ja nyt.

Ja rakkaus ja valo, se kulkee kaikkialla ja se miten täällä toimimme, on sellaista energiavirtausta, että kaikki vaan on, tässä ja nyt on. Täälläkin opimme koko ajan, opimme ja koulutamme toisia. Ja siinä on aina rakkaus mukana. Ei ole sellaista syytöstä, eikä ole sellaista juonittelua, ei petosta. Kaikki vaan on. Ja täällä näemme paljon, paljon, enemmän, kaikkea näemme enemmän ja siksi kaikki on kuin helpompaa. Tällä puolen on kaikki se mitä tarvitsemme, ihan kaikki on, jokaisella on.

Mutta sinä olet siellä oppimassa, olet oppimassa tätä eroa, erilaisuutta. Et voi oppia sitä kuin olemalla siellä maapallolla, siellä missä tämä kaksinaisuus on. Ja siksi on tärkeää, että opit vaikeitakin asioita, koska siksi olet siellä. Ja olet sinne halunnut tulla, oppimaan ja kehittymään olet tullut. Ja nyt niitä oppeja tuntuu satavan joka puolelta, niin että olet vähän ihmeissäsi.

Rakas lapseni kaikki menee niin kuin on tarkoitettu. Ja olet jo pitkällä opinpolulla. Olet saanut oikeastaan suuren lahjan, että olet saanut tulla sinne oppimaan. Eikä sitä mahdollisuutta kaikille suoda. Ota se kiitollisena vastaan.

Ja kun valoa tulee sinuun, niin, että alat nähdä tämänkin puolen, silloin olet jo ymmärtänyt näistä opeista paljon ja silloin alat nähdä isomman kuvan ja itsesi siinä mukana. Olet kuin kasvanut henkistä pituutta, kun alat nähdä.

Luota valon voimaan ja mielen rauhaan, luota siihen, että sinua ei hylätä, eikä unohdeta, vaan että sinusta pidetään huolta, eikä kaikki vaan lopu. Kaikki jatkuu ja tulet aikanaan, kun on sen aika, tulet tälle puolen ja näet ja muistat kaiken. Ja oppiminen jatkuu sitten tällä puolen ja kaikki se mitä olet oppinut siellä maapallolla eläessä, kaikki ne opit ovat tärkeitä. Sinä jatkat sitten siitä ja täällä sinulla on iso tukijoukko sinua tukemassa siinä oppimisen ja kehittymisen polulla.

Kulje rauhallisin mielin, kulje ja rakasta, elä ja iloitse, sitä varten siellä olet rakas lapseni. Anna valon loistaa sydämeesi ja kullata sitä, joka olet. Se antaa sitä energiaa sinuun, niin että jaksat paremmin.

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha