Kaikille riittää valoa

 

                KAKSIPÄINEN JOUTSEN



17.10.2022 osa 28 Kaikille riittää valoa 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapsemme siellä missä nyt tätä luetkin. Tänään kerromme ja ohjaamme sinua löytämään valoa, sillä kaikille teille riittää, kaikille teille virtaa valoa. Kaikille riittää ja kaikille annetaan, ihan pienimmillekin riittää.

Se valo virtaa valon lähteestä tältä puolen, juuri sinulle virtaa nyt kun tätä luet. Ota se vastaan. Se tuo rauhaa sisimpääsi, iloa ja onnea ja sellaista lämpöä juuri sinulle tuo. Ethän väistä ja käännä selkää, vaan ojenna kätesi, ojenna kehosi ja anna sen virrata sinuun. Niin kuin se virtaa tuohon pieneen tammentaimeen keskellä metsää, niin se virtaa sinuun. Katso miten suuri valojen virta siihen tulee ja täyttää sen, saa sen lehdet loistamaan kuin kultasateessa se loistaa.

 


 

Ja vaikka metsässä on välillä pimeää, se energiavirta jatkuu. Ja vaikka lumi ja jää peittää maan, se energiavirta lähtee taas liikkeelle kevään koittaessa, elvyttää ja eheyttää tuon taimen.

Ja kun katsot tarkkaan tuota kuvaa metsästä, voit nähdä oikealla alanurkassa kuin profiilin, oksista muodostuvan profiilin. Siinä hän katsoo tuota valovirtaa ja katsoo tuota taimea, lempeästi katsoo. Ja niin sinuakin katsotaan, hoidetaan. Lämpimällä katseelle ja lempeydellä hoidetaan. Hoidetaan silloinkin, kun mielesi on synkkä ja pelko valtaa sinut, silloinkin sinua hoidetaan. Ei sinua jätetä yksin keskellä suurta synkkää metsää, vaan sinuun virtaa valoa, rakkautta ja elinvoimaa. Kaikille riittää, sinulle riittää, kun otat vastaan.

Joskus tuntuu, että on vaikea ottaa vastaan, on vaikea jaksaa uskoa ja luottaa, on vaikea ymmärtää, että minäkin saan. Se voi olla tehtäväsi täällä, että opit luottamaan ja opit kuin ottamaan, et aina vaatimaan, juuri itseltäsi vaatimaan.

Niin paljon ympärilläsi on sellaista, että sinua kuin revitään, kaikkeen tulisi ennättää ja kaikkeen tulisi olla voimaa. Silloin tuntuu, että en jaksa, en jaksa edes pysähtyä ja että minun pitää pärjätä, minun pitää olla hyvä ja riittää. Ihan yksin pitää riittää, en voi muilta ottaa, minun pitää pärjätä. Ja sitten taimi taittuu, kun se ei jaksa. Silloin sattuu selkään ja silloin sattuu polveen ja silloin ahdistaa ja silloin iskee se flunssakin, juuri minuun senkin piti iskeä.

Sinun kehosi on kuin tuo taimi. Kun se saa valoa, energia virtaa. Mutta kun on levon hetki, taimikin lepää. Ei se koko ajan puske itseään esiin ja vaadi, että on pärjättävä. Se lepää välillä ja sitten se taas jatkaa. Ja levon aikana se kerää energiaa ja ottaa vastaan, hiljaisuudessa ottaa vastaa ja antaa itselleen sen lepohetken. Otatko sinäkin sen vastaan, vaan ainako vaan jaksat tai ainako vaan pusket eteenpäin.

Ja kun vielä katsot tuota kuvaa metsästä ja näet tuon profiilin siinä taimen vieressä, niin se on sinunkin vierelläsi, nytkin on. Sen lempeät kasvot kääntyvät sinuun ja sinua hoitavat ja kun otat valoa vastaan, näet paremmin ja näet, miten paljon sinulle annetaan ja sinuun virtaa, rakkautta virtaa. Eikä sinun tarvitse aina olla se paras, ei aina olla se hyvä ja aina olla se, joka jaksaa ja pärjää. Eikä se joka ei koskaan pyydä mitään, vaan aina riittää ja aina on paikalla, kun tulee avun tarve muille.

Saat olla heikko, saat olla autettava ja saat olla se, joka olet. Sinua rakastetaan juuri sellaisena kuin olet. Koska sinussa on jo kaikki, siellä sisälläsi on. Ja sinussa on ainutlaatuinen aarre siellä sisälläsi. Ja se loistaa tälle puolelle asti. Ja niin monet henget, tänne jo tulleet, siinä he ovat sinun vierelläsi ja tuovat sitä lämpöä ja lempeää energiaa sinulle. Niin kuin tuo profiili. Siinä he ovat. Kiitä heitä ja ota heidät elämääsi. Anna itsellesi lupa olla se, joka ottaa myös vastaan, sillä valoa riittää kaikille.

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha