Kun katsot tarkemmin, sinulle näytetään

 

              KAKSIPÄINEN JOUTSEN


31.10.2022 osa 30 Kun katsot tarkemmin, sinulle näytetään

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapsemme siellä maan päällä. Siellä kuljet kohti pimeää aikaa. Valo vähenee ulkopuolella, mutta väheneekö se sisälläsi? Kun katsot ulos, kun kuljet ulkona, valoa näyttäisi olevan aina vaan vähemmän, kuin se menisi pois, eikä valaisisi enää tietäsi.

Rakas lapsemme, ei valo mene pois, kyllä se valaisee sinua. Katsopa aurinkoisena päivänä miten se valo jopa häikäise sinua edelleen, niin kirkas se on. Ja vaikka se näkyy aina vaan vähemmän, se ei koskaan poistu sisältäsi, ellet sinä valitse toisin. Sinun valintasi, se on sinun valintasi.

Kaunis enkeli valolähteen vierellä on sinun kanssasi. Ja tuo sinulle lämpöä, tuo sinulle iloa ja sellaista onnen tunnetta. Sitä tuo että sinua suojellaan ja sinua tuetaan, autetaan joka päivä. Tuo kaunis valolähde, tuo lamppu on pimeä tuossa vierellä. Mutta onko se pimeä? Katsopa sen valolähteen, sen lampun kärkeä, mitä näet? Onko siellä kuin joku hahmo kuitenkin, sellainen kuin toinen enkeli olisi siellä.

 


Ja kun sinä sytytät tuon valolähteen ja katsot sitä uudelleen.  Mitä näet? Näetkö sen valon ja miten kauniisti se loistaa ja valaisee. Antaa elinvoimaa, ja antaa rakkautta. Ja sinä kuin hymyilet jälleen. Ja kun katsot tuota valolähdettä nyt tarkemmin, siellä sisällä loistaa enkelin valo, rakkaus ja lämpö. Hän tulee kuin esille sieltä ja näyttää sinulle, miten hän on läsnä sinun kanssasi joka päivä.


Siinä hän on sinun kanssasi ja miten kauniit hiukset hänellä onkaan. Ja niin nämä kaksi enkeliä tuovat sinulle valoa, jota virtaa sisimpääsi. Sinne sydämeesi virtaa. Ja sinä jaksat nämä pimenevät päivät ja illat. Sinulle virtaa voimaa ja oikeastaan tämä valo loistaa myös ulkopuolellesi ja valaisee myös ihmisiä ympärilläsi, kaikkea valaisee.

Rakas lapsemme, kaikkea ei aina näe kerralla, kaikkea ei myöskään näytetä sinulle kerralla. Sinä harjoittelet ja sinä opit. Opit näkemään valoa ja rakkautta yhä enemmän myös siellä missä aikaisemmin et nähnytkään, missä aikaisemmin luulit olevan vain pimeyttä. Ja kun opit, valo kulkee mukanasi siellä missä sinäkin kuljet. Ei pimeys enää pelota niin paljon, se vähenee. Ja alat ymmärtää myös sen, että sinun täytyy oppia erottamaan pimeys ja valo ja kuin katsomaan sen pimeyden taakse.

Rakas lapsemme, kaikki järjestyy ja kaikki selviää. Opit näkemään uutta, opit kulkemaan valo sisälläsi, et eksy, vaikka ulkona illat ja päivätkin pimenevät. Et pelästy, vaan luotat ja jatkat matkaasi valon ympäröimänä. Ja vaikka ulkoinen valo joskus häikäisee liian kirkkaana ja peittää sen sisäisen valon, sinä et pelästy sitäkään, vaan tiedät, että siellä se valo on, sinussa on ja luotat sisimpäsi valoon.”


Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha