Mitä löytyy mutkan takaa


          KAKSIPÄINEN JOUTSEN

 

25.10.2022 osa 29 Mitä löytyy mutkan takaa  

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”


”Rakas lapsemme siellä maan päällä, siellä kaukana, mutta niin lähellä, ihan vierellämme olet. Sinä kuljet polkuasi ja mietit, mitä mutkan takaa ilmestyy, onko se hyvää vai onko se pahaa, onko se iloista vai onko se suruista. Mitä siellä mutkan takana odottaa minua? Uskallanko katsoa vai peitänkö silmäni.

Sellaisia ajatuksia voi olla nyt monilla ja ne ajatukset eivät kuin päästä menemään eteenpäin. Ne ajatukset voivat pysäyttää ja kuin jähmettää paikalleen. Vaikka tiedätkin, että et voi jäädä paikallesi, voi olla vaikeaa jatkaa matkaa. Mikä siellä odottaa, kun en näe enkä tiedä.

Olet ehkä suunnitellut jotain uutta, olet ehkä kuin jo laskenut päiviä, että nyt tulee uutta elämääni, mutta se on kuitenkin pelottavaa. Uskallanko minä? Tai sitten vain muuten mietit ja pohdit ja jäät kuin paikallesi.

Rakas lapsemme. Lähde rohkeasti eteenpäin. Et voi tietää, etkä voi varmuudella koskaan tietääkään, mikä sinua odottaa. Mutta silti voit lähteä, eteenpäin voit mennä. Lähde rohkeasti. Kun repussasi on valon säteitä, rakkautta ja luottamusta, sinä pärjäät. Enempää siellä ei tarvitse olla. Se riittää.

Ja usein se tuntematon voi ollakin suuri siunaus elämässäsi. Näinhän tämän pitikin mennä ja/ tai en olisi uskonut, että minulle tulisi näin suuri onni ja ilo elämääni, kun rohkeasti vain luotin ja lähdin, sieltä mutkan takaa tuli vastaan suuri ilo. Ja nyt vain kiitän, kiitän ja kiitän. Ja jatkan matkaani ja luotan, siihen luotan, että minua kannatellaan ja minua tuetaan. Ja seuraavan mutkan taakse uskallan jo katsoa varmemmin. Luotan ja uskon.

Ja vaikka epäonnistuisin, eikä maailma näyttäsikään kokonaan niin auvoiselta, niin, kun menen, jätän taakseni ne kivut ja surut ja kuljen polkuani eteenpäin. Sillä tiedän, että ei minua koskaan hylätä, eikä jätetä, vaikka nyt kaikki ei onnistunutkaan ihan nappiin. Vaikka en saanutkaan ihan sitä mitä halusin ja pyysin. Ehkä minun ei ollutkaan vielä tarkoitus saada, ei ollutkaan vielä tarkoitus, koska en ollut vielä valmis. Että minun olikin koettava vielä tämä epäonnistuminen. Juuri siksi en vielä kaikkea saanut, koska en ollut valmis.

Ja kun näin asioita punnitset ja alat ymmärtää, sinulle näytetään hieman enemmän ja silmäsi alkavat aueta näkemään suuremman kuvan siitä omasta polustasi. Ja sinä kuin katsot asioita hieman eri vinkkelistä. Ja alat tehdä töitä sen eteen, että olisit valmiimpi. Ja sillä tavalla kehityt ja kasvat sitä henkistä pituutta.

Rakas lapsemme, uusi alku, se tuo aina kuin epävarmuutta elämääsi. Luopuminen ei ole helppoa. Kun on ensin luovuttava jostain vanhasta, sellaisesta, joka on ollut tuki ja turva. Se ei ole helppoa, kun haluaa vain turvaa elämäänsä siellä maan päällä. Se ei ole helppoa, koska siellä ei sellaista turvaa, sellaista varmaa turvaa ei vaan ole. Se maailma, missä elätte, on aina muuttuva, on aina sellainen epävarma. Ja siinä maailmassa tapahtuu koko ajan mullistuksia ja uutta ja aina ne muutokset eivät ole mukavia.

Sinä olet tullut sinne oppimaan. Olet tullut sinne kokemaan uusia asioita ja uusia kuin teitä olet tullut kulkemaan ja avaamaan. Mutkan taakse olet tullut katsomaan. Etkä voi oppia, etkä voi kokea, jos jäät paikallesi.

Monet teistä ovat ottaneet tehtäväkseen oppia luottamaan ja hakemaan uusia kokemuksia. Monet teistä ovat ottaneet tehtäväkseen oppia rakastamaan itseään, hoitamaan itseään ja luottamaan itseensä. Ja se maailma, jossa olet, on erinomainen opinpaikka näihin asioihin.

Ympärilläsi ei ole aina rakastavia ihmisiä, ei vain ole. Voi olla niin, että kohtaat monia ihmisiä, joihin ei olisikaan ollut hyvä luottaa. Mutta sinä opit, sinä kehityt. Et enää luota vääriin asioihin, sinä opit. Et enää luota kaikkiin ihmisiin, sinä opit. Mutta luotatko itseesi? Se on erittäin hyvä kysymys. Sillä kaikki vastaukset löytyvät sisältäsi, kun opit kuuntelemaan sisintäsi.

Kun opit luottamaan siihen ääneen, joka sisältäsi sinulle sanoo: nyt pysähdy ja mieti uudelleen, nyt jatka, luota ja jatka matkaasi. Tätä sinä siellä opettelet. Ja sinä opit erottelemaan, opit kuin erottelemaan jyviä ja akanoita. Ja etenkin siinä kohdassa, kun on valinnan paikka luopua tai on valinnan paikka aloittaa uutta, silloin on tärkeää, että kuuntelet, mitä sydän sanoo.

Sillä me olemme siellä sydämessäsi, siellä sisimmässäsi ja ohjaamme sinua. Me olemme silloin vierelläsi ja tuemme sinua ja autamme sinua. Kuule meidän kuiskauksemme. Silloin on helpompi luopua ja silloin helpompi jättää taakseen asioita ja ihmisiäkin, ja on aika siirtyä kohti uutta. On aika aloittaa uusi tie. Se näkyy sieltä mutkan takaa. Me autamme sinua. Opi luottamaan ja opi rakastamaan sitä kuka olet ja miksi olet siellä maan päällä rakas lapsemme. Kaikki on hyvin, ihan kaikki on.”

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha