Sinun osuutesi on tärkeässä roolissa

 

                                                              KAKSIPÄINEN JOUTSEN



15.11.2022 osa 32 Sinun osuutesi on tärkeässä roolissa 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapsemme, tämä päivä voi olla sinulle raskas, sellainen ajatuksia täynnä oleva päivä. Voi olla sellainen päivä, että mietit, mitä huominen tuo tullessaan. Sellainen voi päiväsi nyt olla. Ja sellaisia voivat ajatuksesi nyt olla. Edessäpäin ei näy mitään, ei näy suuntaa eikä oikein selkeää polkua. On vain kuin kysymysmerkki, että mitä nyt tapahtuu. Ja jäät kuin odottamaan ja mietit, mitä tämä tarkoittaa.

Niin monilla teistä voi olla tämä tunne ja tämä kuin epäselvä tilanne, että ei oikein näy sitä suuntaa, ei näytetä että tuonne päin, on vain hämärää edessä.

Rakas lapsemme, nyt on sellainen hetki monelle laitettu, on kuin eteen annettu, että miten toimit ja mikä sinua johdattaa nyt. Onko se ulkoinen ohjaus vai onko se sisäinen ohjaus, mikä sinua vie eteenpäin tai taaksepäin. Sitä sinulta nyt kysytään.

Voitko tietää, mitä seuraavan askelen edessä on, voitko tietää sitä rakas lapsemme. Ja uskallatko astua kuitenkin rauhallisin mielin, ottaa tuon askelen ja vain luottaa. Luottaa että kaikki järjestyy, vaikka nyt näyttäisi kuinka mustalta edessä.

Vai seuraatko ulkoista ohjausta ja säntäilet ensin tuonne ja sitten tuonne ja ei sittenkään, menen vähän taaksepäin tai josko sittenkin olisi pitänyt mennä tuonne. Onko tiesi kuin täynnä pikkupolkuja, sellaisia risteäviä polkuja ja sellaista sotkua tulee elämääsi siellä. Tulee sotkua kun yrität tarttua asioihin. Tulee sotkua kun yrität epätoivoisesti puskea suuntaan, joka on väärä. Sinulle väärä suunta. Mutta kun. Ja taas yrität ja taas pusket, eikä se suunta ollut sitten tuokaan.

Nyt olen kuvannut sinulle paljon ja tuntuu, että miksi aina tästä puhut. Tästä kuin samasta puhut minulle. Kyllä minä osaan ilman neuvoja. Katso nyt miten hyvin menee. En tarvitse ohjeitasi. Ja vähän ajan päästä sitten kuitenkin olet samassa pisteessä kuin pyörisit ympyrää ja taas kysyt, miksi minulle käy näin.

Rakas lapsemme, meidän ohjeemme ja pyyntömme on, että kuuntelisit sitä sisimpääsi ja luottaisit sen ohjeisiin. Ja antaisit meidän ottaa sinua kädestä kiinni ja kuin kuljettaa sinua. Ei kaikki muutu kerralla, ei muutu sellaiseksi kuin kultakaivokseksi. Ei muutu sellaiseksi onnen huumaksi, ei muutu sellaiseksi, että kaikki muuttuu kerralla hyväksi ja sinun ei tarvitse kuin ottaa vastaan ja odottaa kuin suu auki odottaa ja herkut kuin tippuvat suuhusi.

Se ei tarkoita sitä, ettei sinun tarvitse tehdä mitään. Vaan kyllä sinun pitää ponnistella ja sinun pitää tehdä valintoja ja sinun pitää toimia. Et voi vain odottaa, että kaikki hoituu täältä käsin. Tämä on meidän yhteistä työtä ja sinä olet siinä hyvin tärkeässä roolissa. Sinun valintasi ja sinun tekosi, ne ovat tärkeässä roolissa. Sinun osuutesi on tärkeässä roolissa.

Ja rooli on sellainen, että toimit sydämen kautta, toimit sisintäsi kuunnellen ja toimit itsesi ja muiden hyväksi. Et niin että minä saan ja vain minä, ei niin. Vaan niin, että me kaikki saamme. Ja teemme tätä toisten parhaaksi. Ja teemme lämmöllä, teemme sydän mukana tätä työtä.

Ja se voi tarkoittaa sitä, että sinun on luovuttava jostakin, kuin irrotettava jostakin, joka on tuntunut hyvin tärkeältä sinulle. Muutos voi tarkoittaa sitä ja usein näin onkin. On luovuttava siitä mitä omistaa, on luovuttava jostain ihmisestä, tavarasta, työstä, terveydestä. Se voi tarkoittaa sinulle isoja asioita, mutta kun luopuu ja irrottaa, voi saada tilalle sellaista, joka auttaa menemän eteenpäin ja polku voi muuttua sen jälkeen kuin selkeämmäksi, sellaiseksi, että elämääsi tulee uusi suunta ja se suunta on parempi.

Ja se suunta voi olla sellainen, että ilman tuota isoa menetystä, tuota valintaa, olisi ollut hyvin vaikeaa kulkea, siihen suuntaan vaikea kulkea. Että olisit kuin puskenut ja taas puskenut, ja ihan hukkaan olisi energiasi mennyt. Ja ehkä siihen olisi kulunut pitkä aika ennen kuin olisit taas havahtunut ja sitten suunta olisi käännetty. Sinulle olisi laitettu kuin seinä eteen.

Ja vaikka mikään valinta ei ole väärä, kaikista opit ja kaikista kehityt. Mutta jos se koko elämä alkaa kuin muistuttaa sellaista puskemista sellaiseen hankalaan suuntaan, niin silloin on hyvä jäädä pohtimaan ja katsomaan, kuin peiliin katsomaan, että hei, mitä minun nyt olisi hyvä valita, mikä tässä suunnassa on vikana, onko jotain, mitä voisin tehdä toisella tavalla. Ja silloin on hyvä kuin nousta vähän korkeammalta katsomaan, ihan rauhassa ja nähdä isompi kuva. Ja nähdä itsensä sieltä, että tuossa olen, enkä osaa päättää.

Ja silloin voit pyytää meitä avuksi ja olemaan kanssasi, kun teet valintaa. Pyytää, että silloin olemme vierelläsi ja hiljaisuudessa pyytää meitä ohjaamaan sinua. Ja sydäntä kuunnellen, lähteä suuntaan, johon ohjaus tulee. Ja kun sitä polkua lähdet eteenpäin, tunnet kyllä onko suunta hyväksi sinulle. Siellä sisimmässäsi sen tunnet. Ja silloin voit luottaa ja lähteä turvallisin mielin eteenpäin, kaikkien menetystenkin jälkeen voit lähteä eteenpäin.

Valo ja rakkaus kannattelee sinua, emme sinua koskaan hylkää rakas lapsemme. Emme koskaan.”

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha