Katso pimeyttä sydämen kautta

 

                                                     KAKSIPÄINEN JOUTSEN



7.11.2022 osa 31 Katso pimeyttä sydämen kautta

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapseni siellä maan päällä, sellaisessa pimenevässä ajassa kuljet siellä. Sinua koetellaan ja sinulta kysytään, luotatko ja uskotko, että kaikki järjestyy ja että kaikella on tarkoituksensa, sinun parhaaksesi on.

Tämä vuodenaika on teille monille vaikeaa ja sellaista harmautta kuin jatkuu. Tuntuu, että se menee ihan sinne sisimpääsi myös. On vaikea uskoa ja luottaa, on vaikea ymmärtää, miksi niin paljon on, monenlaista pimeyttä on. Miksi näin on?

Rakas lapsemme, pimeyttä on, koska kaikki eivät ole hyvän asialla, kaikki ei ole sellaista, että on vain mukavaa ja on vain sellaista onnea elämä täynnä. Välillä on kuin nähtävä, on katsottava pimeyttä silmiin ja annettava sen näkyä. Ja nyt siellä näkyy, niin monella tavalla näkyy. Ja se tuo ahdistavaa ja pelottava oloa.

On nähtävä sen pimeyden taakse, on nähtävä, että kaikki ei ole pimeyttä, vaan hyvin suuri valo ja rakkaus on kaikkialla. Että on myös suuri ymmärrys ja tietoisuus siitä, että kaikki ei ole pimeyttä. Ja se että kun alat luottaa siihen, se alkaa pikku hiljaa vahvistaa sinua ja auttaa kulkemaan eteenpäin.

Niin paljon paljastetaan sitä, mikä siellä pimeyden takana on, paljastetaan ja laitetaan ihan silmiesi eteen. Katso nyt, kaikki se mitä luulit näkeväsi, kaikki ei ollutkaan totta. Ja yhä enemmän näitä asioita tulee esille. Silloin sinua opetetaan erottelemaan asioita.

Ja sinun tulee käyttää ne sydämesi kautta kuin tarkistettavina. Ja kun niitä tarkastelet, huomaat isoja eroja asioiden välillä. Alat oppia ja ymmärtää sitä kaksinaisuuden maailmaa paremmin ja enemmän.

Sellaista maailmaa, että näytetään yhtä ja takana onkin toinen. Ja se toinen ei olekaan sitä mitä näytetään. Ja se tuntuu niin epäoikeudenmukaiselta, tuntuu niin väärältä, mutta näin vain on. On niitä tahoja, jotka haluavat näin tehdä, haluavat kuin näyttää asiat ihan toisin, kuin ne oikeasti ovat. Mihin sinä uskot, valoon vai pimeyteen?

Rakas lapsemme, ole armollinen itsellesi ja niille erehdyksille ja valinnoille, jotka eivät vieneet sinua sellaiseen rakastavaan suuntaan. Anna anteeksi itsellesi.

Sinun on tarkoitus kulkea siellä maan päällä oppimassa ja erottelemassa. Katsomassa asioita sydämen kautta ja mielen korkeammalla taajuudella. Sellaisella taajuudella, joka pystyy erottelemaan ja näkemään korkeimman tietoisuuden kautta. Ja kun näin teet, sinun on helpompi hengittää, olla armollinen itsellesi ja muille.

Et ole valmis siellä vielä, olet vasta oppimassa. Olet oppimassa omaa polkuasi ja olet oppimassa läheistesi kanssa yhdessä. Olet oppimassa työssä, olet oppimassa harrastuksissa, olet oppimassa perheessäsi ja parisuhteessasi, ystävien kanssa. Kaikki ne ovat sellaisia isoja oppimisen paikkoja, sellaisia, että on kuin monta ihmistä samalla näyttämöllä ja roolit on jaettu. Minkä roolin sinä olet ottanut tähän elämään?

Ja kun alat nähdä vähän korkeammalta, alat nähdä sinne pimeyden taakse, etkä lähdekään vastaamaan tai taistelemaan sitä vastaan silmittömästi. Alat lähteä puolustamaan valoa ja rakkautta viisaudella. Ikiaikaisella viisaudella, jota sisimmässäsi on. Otat sen käyttöön. Ja sitä kautta kaikki kuin aukeaa sinulle ja alat nähdä sinne pimeyden taakse.

Voit katsoa sitä lempeästi, ymmärtävästi ja ohjata polkuasi valosuuntaan. Antaa rakkauden kulkea kanssasi, siinä ihan vierelläsi kulkea, sinussa kulkea. Ja silloin olet oikealla tiellä. Jalkasi eivät astu harhaan. Ja voit ottaa kädestä kiinni myös kanssakulkijaasi, kuin opastaa ja johdattaa häntäkin pois pimeyden luota. Auttaa häntäkin luottamaan ja niin kuljette käsi kädessä.

Ja valo säteilee sisimpääsi ja sisimmästäsi ja ympäristösi näyttää valoisammalta. Ihan kuin ei olisikaan niin pimeää, ei olisikaan niin ahdistavaa. Sisäinen valosi on syttynyt. Ja me hymyilemme sinulle täältä toiselta puolelta. Olet oppinut ja olet ymmärtänyt. Olet rakas ja olet ainutkertainen valosielu siellä maan päällä.”

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha