Näkyvä ja näkymätön maailma 1

 

                                                             KAKSIPÄINEN JOUTSEN


26.11.2022 osa 34 Näkyvä ja näkymätön maailma

 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapsemme, tänään haluan kertoa sinulle näkyvästä ja näkymättömästä maailmasta. Haluan kertoa siitä, miten vähän näemme, tai luulemme näkevämme, vaikka oikeastaan niin paljon meille kuitenkin näytetään. Näytetään paljon enemmän.

 


 

Kun katsot tuota suolakivilamppua, joka on kuvassa, niin mitä näet? Ehkä näet, että niinpä on, suolakivilamppu on siinä kuvassa. Näen siinä suolakerrostumia. Niin.

 

Entä nyt, naps, niin mitä näet nyt? Sama lamppu ja sama asento. Katsopa tarkkaan mitä näet nyt. Saatat nähdä, että lamppuun kuvastuu kuin jokin varjo. Olisiko se jokin eläinhahmo ja saatat sen mielessäsi nimetä. Ai, no niinpä. Lamppu alkaa elää ja näyttää kuin uuden puolen. Valo ja varjo saavat aikaan muutakin kuin vain suolakivilampun.


Ja kun käännän kuvan vielä toisesta kulmasta, niin mitä näet nyt? Hm, siinä saattaa jollekin näkyä edelleen sama eläinhahmo, mutta joku saattaa nähdä siinä ehkä jonkun toisenkin, ehkä toisenlaisen eläinhahmon. Kuin sivuprofiilin voi nähdä.

 


Huomaatko nyt, miten monenlaista voit nähdä, tai sitten vain yhdenlaista voit nähdä. Miten katsot ja millä silmillä katsot. Miten paljon onkaan näkymätöntä, jonka valo muuttaa erilaiseksi, muuttaa kuin paljon moniulotteisemmaksi, erilaiseksi muuttaa. Ja alat nähdä enemmän. Alat nähdä sellaista, mitä et aikaisemmin nähnyt. Ja voit ihmetellä, miten tämä voi olla totta.

Haluan kertoa sinulle, että sinäkin opit koko ajan, kehityt ja alat nähdä erilaisin silmin, tätä maailmaa alat kuin oppia näkemään. Kun nouset katsomaan korkeammalta, kun katsot valon ja sydämen kautta, näet enemmän. Ja aikaisemmin sinulle näkymätön muuttuukin sinulle vähitellen näkyväksi. Ja silloin alat ymmärtää, kaikki näyttää selkeämmältä, mutta samalla niin erilaiselta. Ja siitä voi alkaa sellainen uusi ulottuvuus, sellainen, että alat uskoa siihen näkymättömään. Siihen, jota ennen et ymmärtänyt. Näet nyt sisäisillä silmilläsi, jotain uutta näet.

Ja elämäsi muuttuu, sellainen uusi näkökulma tulee siihen mukaan. Mutta tämä näkökyky ei kehity hetkessä, vaan tarvitset aikaa, luottamusta ja uskoa, että on olemassa muutakin, kuin mitä paljailla silmillä näet.

Ja silloin yksi voi olla monta ja monta voi olla yksi. Ja paljon enemmän, paljon enemmän sellaista, jota ette voi ymmärtää siellä maan päällä. Vasta tällä toisella puolen näette selkeämmin tämän moniulotteisen ja kerroksellisen kokonaisuuden. Pikku hiljaa, ei kerralla täälläkään. Ja silloin osaatte arvostaa kaikkea sitä mitä olette siellä kokeneet ja saaneet oppia. Rakas lapsemme, kaikki selviää.”

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha