Haluamme kiittää vuodesta 2022

 

                                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

19.12.2022 osa 38 Haluamme kiittää vuodesta 2022   

 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapseni siellä maan päällä, on tullut aika kiittää, kiittämisen aika on nyt. Siellä maan päällä jaksotatte elämäänne ja nyt on yksi jakso päättymässä. Sellainen vuoden jakso on tulossa päätökseen.

Me täältä toiselta puolelta haluamme kiittää sinua lukijamme. Haluamme kädestäsi pitäen kiittää, että olet lukenut ja olet sisimmässäsi käyttänyt viestimme. Olet kuin käynyt läpi elämääsi ja saanut lohdun ja saanut toivon. Mutta ennen kaikkea toivomme, että olet saanut ja vastaanottanut sen rakkauden, valon ja ilon, jonka olemme halunneet sinulle tuoda. Juuri sinulle lukijani.

Tallenna ne viestit sydämeesi, ota vastaan ja kiitä myös itseäsi. Kiitä siitä, että elät tätä päivää ja elät tätä aikaa. Että olet oppimassa, saat kokemuksia ja voit palata, sitten kun sen aika on, voit palata takaisin kotiin ja olla tyytyväinen niihin oppimiisi ja kokemiisi asioihin. Olet rakentanut taas uutta kerrosta ja niin jatkat eteenpäin.


Katso tuota kuvaa ja näe, miten paljon valoa siellä on, siellä maan päällä on. Vaikka se valo ei aina näy suoraan, niin valoa on. Ja valo tuo rakkauden, tuo sinulle lämmön ja myötätunnon. Sisimpääsi tuo ja voit kuin levittää sitä ympäristöösi, kaikille voit levittää. Ja niin rakkaus lisääntyy, ja valo lisääntyy siellä maan päällä.

Ja valaisee monien polkua, vaikka vaikeaakin on. Kiitä itseäsi siitä, että olet lukiessasi ottanut vastaan ja valo on kulkeutunut sinuun, sinun soluihisi ja energiakenttääsi. Ja sinä voit säteillä sitä myös muille. Voit jakaa tätä sanomaa ja antaa rakkauden virrata. Kiitos siitä.”

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

 Eleonoora kiittää tästä vuodesta 2022 ja toivottaa sinulle lukijamme

 

Hyvää ja Rauhallista Joulua, lämmintä ja valoisaa mieltä

sekä

Toivorikasta Uutta Vuotta 2023

 

Kaksipäinen Joutsen blogi jatkuu Loppiaisen jälkeen

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha