Näkyvä ja näkymätön maailma 2

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN






1.12.2022 osa 35 Näkyvä ja näkymätön maailma 2  

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapseni siellä maan päällä, tänään haluan jatkaa ja kertoa lisää näkyvästä ja näkymättömästä maailmasta. Ja siitä, miten kaikki on kiinni siitä, miten katsot ja millä silmillä katsot.

Sillä on myös näkymätön maailma, joka onkin harhan maailma. Sellainen maailma, että saatat mielesi avulla luoda sellaista, joka ei ole totta. Sellaista, joka tuo pelon ja tuo ahdistuksen ja sellainen harha luo pelkoa. Tai voit luoda sellaista, joka on kuin yhtä unelmaa ja sellaista ”tähtipölyä”, eikä sekään ole totta.

Rakas lapseni kaikki ei ole hyvää, niin kuin hämähäkin seitti, josta kerroimme aikaisemmin. Kaikessa on monta puolta. Ja niin on näkymättömässä maailmassa ja myös näkyvässä maailmassa. On niin paljon sellaista, joka paljastuessaan tuo ihmetyksen, sellaisen että ”noinko tämä sitten menikin”.

Ja tulee sellainen harmitus ja tulee sellainen olo, että mihinkään en enää voi luottaa. Ja niin moneen kertaan se näytetään, että alkaisit tarkastella näkemiäsi asioita, ja ihmisiäkin erilaisin silmin. Että voisit nähdä ja voisit kuulla, mitkä asiat ovat sellaisia, joissa ei ole totuutta, ei ole rakkautta eikä valoa mukana, vaan on sellaista, joka tuo pelon ja tuo pimeyden. Että oppisit erottelemaan, mikä on harhaa, illuusiota ja mikä on totta. Oppisit sydämesi kautta, sen ikiaikaiseen viisauden kautta. Sitä kautta oppisit erottelemaan.

Ja sinä itsekin voit luoda harhaista maailmaa. Voit vahvistaa sitä, mennä siihen harhan maailmaan. Voit elää harhan maailmassa ja uskoa, että kaikki mitä minä näen, on totta. Katso nyt, minä näen tämän, näen tämän hahmon, näen ja kuulen, mitä se sanoo. Ja se pelottaa minua.

Voit mennä siihen maailmaan pelon kautta tai voit mennä siihen maailmaan kuin uskoen, että kaikki on kuin unelmaa. Että saat paljon valtaa, ja menestystä, saat paljon rahaa, ja kaikki on kuin sellaista onnen pölyä. Mutta sekään ei ole totta.

Yhtenä päivänä se aukeaakin sinulle, että enpä saanutkaan rahaa, enpä menestynytkään, vaikka kuinka yritin luoda ja uskoin. Kaikki ei mennytkään niin kuin minulle luvattiin.

Rakas lapsemme, kun luot maailmaa sydämesi kautta, valon kautta, rakkauden kautta, voit huomata, että kaikki ne pelot ja kaikki ne vaikeudet, joita sinulle tuli, eivät nekään olleet totta. Mutta niiden kautta sinä opit ja se on suuri oppi.

 




Anna valon tulla sisimpääsi ja katso sen kautta maailmaa. Anna sen valon johdattaa polkuasi ja anna sen valaista jokaista soluasi. Valo tuo rakkauden ja ikiaikaisen viisauden, sellaisen sielun viisauden. Kuuntele sen ääntä ja valitse sitten. Kun opit erottelemaan valon ja varjon, rakkauden ja pelon, silloin osaat valita sen, mikä on totta.

Ja kun uskosi horjuu ja kun mielesi vielä haluaisi valita toisin, valita uudelleen, epäröi, niin silloin sinua ohjataan eteenpäin. Ja siihen ohjaukseen ja opastukseen voi tulla kuin testejä. Ja ne voivat olla vaikeitakin. Koska silloin sinun polkusi suuntaa halutaan kääntää. Halutaan kääntää pois pimeän ja varjon tieltä, halutaan ohjata valon ja rakkauden tielle.

Rakas lapsemme, sinä opit ja kehityt ja olet meille hyvin rakas. Polkusi välillä kulkee mutkitellen ja välillä kuin pysähtyen. Ja sinulle laitetaan eteen valinnan paikkoja. Mutta rakkautemme ei koskaan lopu, sinua rakastetaan aina. Ei sinua tuomita eikä hylätä, koska jokainen teistä on tullut sinne maan päälle keräämään kokemuksia, oppimaan ja heräämään rakkauden ja valon tielle.

Ja kun alat kulkea sitä tietä, elämääsi tulee enemmän rakkautta ja iloa, ja sinä huomaat sen kyllä.”

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha