Ota valosilta vastaan

 

                                                         KAKSIPÄINEN JOUTSEN



16.12.2022 osa 37 Ota valosilta vastaan

 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapsemme siellä, pysähdy hetkeksi, pysähdy kuulemaan ja olemaan meidän kanssamme pieni hetki. Kuin hiljentymään ja ottamaan vastaan. Ottamaan vastaan rakkautemme sinuun, juuri sinuun, joka tätä luet. Niin että kuulet, ja niin että tunnet. Tunnet sen lämmön ja tunnet sen suuren sanoman, jonka haluamme sinulle välittää.

Kun annat mielesi hiljentyä, kuin tyhjentyä, alat kuulla sisimpäsi äänen ja sen kuiskauksen, juuri sinulle. Sen äänen, että olet rakas ja olet ainutkertainen, että olet rakastettu. Me haluamme olla vierelläsi ja silittää sinun selkääsi, tunne meidän hellä kosketuksemme selässäsi, anna sen viivähtää siellä.

Ja tunne meidän kosketuksemme rintakehälläsi, juuri siinä, missä voi olla paineen tunnetta. Anna sen kosketuksemme lämmön virrata sinne ja kuin pyyhkiä pois sen, joka painaa mieltäsi. Ja tunne se lämmön ja rakkauden virta, joka tulee sinne tilalle. Se onnen tunne, että kaikki on kuitenkin niin hyvin. Että ei ole huolta, on vain rakkaus, joka koskettaa minua, juuri minua koskettaa, juuri nyt. Anna sen viipyä siinä, olla siinä ja ota se vastaan.

 


Ja kun katsot tuota sinistä hetkeä tuossa kuvassa, niin mene sinne siniseen hämärään hetkeksi ja anna sen kuin uida sinuun. Ja voit tuntea, että vierellesi tulee joku tältä puolen ja ottaa sinua kädestä kiinni ja sanoo: olet rakas, tässä olen. En ole mennyt kauas, tässä olen ja vierelläsi olen. On vain tämä hetki, vain tämä pieni hetki, mutta niin arvokas hetki on. Tunne se sanoma siellä sisälläsi ja tartu siihen ojennettuun käteen ja laita se käsi rinnallesi. Siinä hän on ja rakkaus täyttää sinut.

Ja tuo valon sinuun. Se kulkee kuin valosilta sinuun. Se valaisee ja se lämmittää. Niin kaunis valosilta, juuri sinuun kulkee. Ota se vastaan. Sillä valoa on, ja se lisääntyy, kasvaa sisälläsi ja helpottaa.


 

Rakas lapsemme siellä. Tämä hetki ja tämä sanoma. Ota se vastaan, kun tulee sellainen vaikea jakso, kun tulee sellainen tunne, että en jaksa. Kun tulee sellainen raskas mieli ja tuntuu, että kaikki kaatuu päälle. Voit aina ottaa vastaan, ottaa kosketuksemme selkääsi ja rintaasi, sen rakkauden sisimpääsi, ja sen lämmön tunteen, että et ole yksin. Kaikki on hyvin. Aina on valoa, ota se vastaan."

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha