Yhteyden luominen

 

                                                                 KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

21.1.2023  osa 41 Yhteyden luominen 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”


”Rakas lapsemme siellä missä nyt oletkin, arjen aherruksessa, vapaapäivällä, harrastusten parissa, työssä, perheen keskellä. Olet meille hyvin rakas, muistathan sen, olet aina meille rakas. Ja me näemme kulkusi, välillä iloisena välillä pää painuksissa ja haluamme olla lähelläsi ja auttaa. Auttaa sinua ymmärtämään laajemmin ja syvemmin, miksi olet nyt, juuri nyt siinä missä olet siellä polullasi. Kaikki on hyvin ja kaikki järjestyy. Luotathan siihen. Rakkaus ympäröi sinua. Autamme sinua näkemään sen rakkauden niin siellä maan päällä kuin tällä puolen.”

Mistä voisimme tänään keskustella rakas Eleonoora?

 

Eleonoora: Kerro lisää korkein ja sieluisäni, kerro siitä miten voimme luoda yhteyden läheiseen, joka on siirtynyt sille puolelle. Tuleeko hän tervehtimään meitä?

Jaspis: Rakas lapsemme, se onkin hyvä kysymys. Ja siitä kerromme nyt sinulle Eleonoora ja lukijamme.

”Kun läheisesi tulee tänne kotiin, tälle puolelle, hän voi haluta tulla pian sinne takaisin kuin varmistamaan, että kaikki on hyvin siellä, tulla lohduttamaan sinne. Kuollut läheinen, henkiolento, tulee niihin paikkoihin, jossa läheiset ovat, ei ole väliä sillä, onko läheinen jo vaihtanut asuinsijaa. Hän kyllä pystyy näkemään, missä maan päälle jääneet läheiset ovat.

Hän oppii koko ajan lisää miten lähestyä, ettei säikäyttäisi, että osaisi ottaa yhteyden hienovaraisesti. Henkiolento tarvitsee harjoitusta, harjoitusta siihen, että kehoa ei ole, eikä sanoja kuulla. Hän oppii vähitellen niin, että läheinen alkaa pikku hiljaa ymmärtää, kuka on kyseessä, kuka haluaa tulla luokseni. Kuka haluaa ilmoittaa, että kaikki on hyvin, kuin sanoen: Älä itke, älä tuomitse tai syyllistä itseäsi. Minulla on kaikki hyvin, olet rakas. Tälle puolelle tullut läheinen henkiolento haluaa aina hyvää läheisille, vaikka aluksi ne yhteydenotot voivat olla hyvinkin kömpelöitä. Ja siksi ne voivat aluksi herättää ihmetystä ja pelottaakin sillä puolen.

Rakas lapsemme, usein unien kautta on helpompi lähestyä ja siksi tälle puolelle tullut henki voi näyttäytyä unessa. Kuin piipahtaa ja ihan arkiasioissa näyttäytyä. Voi olla että näet unta, jossa teet ruokaa hänen kanssaan tai hoidat kasveja tai mitä tahansa ihan sellaista, jossa hän on sinun kanssasi ollut siellä maan päällä. Hän voi tulla istumaan olohuoneen sohvalle, tai kulkee pihan poikki ja sitten haihtuu. Vain vilaus. Siitä se tapaaminen voi alkaa.

Sitten voit tuntea hänet energiana, voimakkaana tunteena. Kun katsot hänen valokuvaansa tai otat käteesi jonkun tavaran, joka on ollut hänellä, tai vaatteen tai se voi tulla eläimen kautta, kun sitä hoidat tai lapsen kautta. Vahva tunne, sellainen kuin hyvin rauhoittava ja lohduttava tunne. Kiitä niistä hetkistä häntä ja luota siihen, että hänellä on kaikki hyvin.

Ja aluksi ne yhteydenotot voivat olla astioiden kalistelua, tavaran paikan vaihtoja, valojen räpsyttelyä, että hei - minä olen täällä, etkö huomaa, täällä olen.

Henkiolentona oleminen on yhtä vaikeaa, kun syntymän jälkeen pikkuvauvana oleminen, ei osaa heti kävellä eikä puhua. Tarvitaan aikaa ja tarvitaan harjoittelua ja niitä pyllähdyksiä tulee ja itkua, kun ei saa itseään ymmärretyksi. Samanlainen oppimisjakso silloinkin, vaikka suunta on toinen. Kumminkaan päin muutos ei ole helppo.

Tai sitten voi olla, että odotat ja odotat, eikä tänne puollelle siirtynyt läheisesi tule, et saa yhteyttä. Tulee suuri ikävä ja sellainen tunne, että et tiedä missä hän on ja haluaako hän sinua tavoittaa ollenkaan. Rakas lapsemme, siihen voi mennä pitkä aika ennen kuin hän oppii tällä puolen ja ennen kuin hän pystyy ottamaan yhteyttä.

Jokaisella on oma polkunsa niin siellä kuin tälläkin puolella. Toinen tarvitsee pidemmän ajan. Niin sinäkin voit tarvita, pidemmän ajan ennen kuin luotat, pidemmän ajan ennen kuin toivut ja olet valmis ottamaan yhteyttä ja sallimaan tapaamisen. Anna aikaa itsellesi ja hänelle. Sinua ei koskaan jätetä, eikä unohdeta. Pyydä meitä auttamaan sinua. Olemme lähelläsi ja luota, että kaikki järjestyy.

Tämän halusimme kertoa sinulle tänään. Ja jatkamme keskustelua seuraavalla kerralla. Tässä olemme sinun vierelläsi. Olet rakas ja ainutlaatuinen sielu, pidämme kädestäsi kiinni ja autamme.”

 

Eleonoora: kiitos korkein ja sieluisäni

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha