Keskustelut alkavat

 

                                                               KAKSIPÄINEN JOUTSEN


7.1.2023  osa 39 Keskustelut alkavat

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapsemme, täällä olemme jälleen sinun kanssasi aloittamassa tätä uutta vuotta. Se aukeaa edessämme erilaisena, sellaisena vuotena, jolloin käymme mielenkiintoisia keskusteluja. Yhdessä keskustelemme tänä vuonna sinun kanssasi, juuri sinun kanssasi, jos niin haluat. Olemme tässä Eleonooran kanssa valmiina aloittamaan.

Olet saanut jo paljon tietoa meiltä ja olet kuin ollut matkalla kanssamme siellä maan päällä. Olet oppinut ja olet monia asioita itsessäsi tunnistanut, mistä olemme sinua valaisseet. Olemme avanneet uusia näkökulmia ja ne jatkuvat tänä vuonna.

Monissa perheissä ja monen ihmisen kohdalla on tapahtunut paljon vuoden vaihteessa, sellaista on tapahtunut, että on joutunut pohtimaan omaa itseään kuin syvemmälle mennyt sinne itseen. Siihen on voinut olla syynä sairaus tai kuolema, se on saattanut olla huolta läheisestä tai siitä, miten itse jaksan tai siitä että miten selviydyn, kun on kuin olisi seinä eteen laitettu.

Ja siksi haluammekin sinua nyt tukea ja vierelläsi kulkea ja opastaa sinua eteenpäin. Sillä sinä et ole koskaan yksin, vaikka nyt siltä tuntuisikin. Et ole yksin, eikä sinua jätetä. Sinua autetaan koko ajan, mutta otatko sinä apua vastaan.

Rakas lapsemme, monesti te kuin huomaatte tai silmänne avautuvat vasta sitten kun kärsimys ja koettelemukset nousevat korkeiksi kuin aalloiksi, jotka vyöryvät kohti. Vasta sitten kun tulee raja vastaan, sitten vasta moni teistä kuin herää ja katsoo asioita toisesta suunnasta. Alkaa kuin sukeltaa ja pyytää apuamme, rukoilla ja pyytää: auta minua, miksi et auta.

Vaikka rakas lapsemme, vaikka me olemme olleet vierelläsi koko ajan. Siinä olemme olleet ja kuiskineet korvaasi ja hellästi sinua tuupanneet. Tunnistitko, huomasitko?

Älä tuomitse kuitenkaan itseäsi, älä syytä, vaan lähde tutkimaan itseäsi, sieltä sisältäsi tutkimaan kanssamme. Sisältäsi löytyvät vastaukset ja sieltä löytyy ikiaikainen viisaus, joka lähtee askel askeleelta sinua auttamaan. Ota vastaan rakas lapsemme, ota vastaan apumme. Luota ja ota vastaan. Haluatko kysyä rakas Eleonoora jotain?

 

Eleonoora: Haluan kysyä isäni Jaspis sitä, kun joltakin on kuollut läheinen, rakas ihminen on tullut sille puolelle. Ja on suuri suru ja vähän kuin syytöskin voi olla itseä kohtaan. Että en ennättänyt sitä sanoa, enkä sitä. Miten opastatte meitä?

Jaspis: ”Rakas lapsemme, esitit hyvin tärkeän kysymyksen ja niin monia koskevan huolen ja surun. Se voi tuntua vaikealta ymmärtää, että olette tällä puolen jo sopineet sitä aikaa, jonka kukin siellä viettää. Se aika saattaa vähän muuttua, mutta usein se on jo tarkkaan sovittu. Siksi voimme aloittaa siitä, että tällä ihmisellä on tullut aika täyteen. Tehtävät siellä maan päällä, kokemukset ja opit ovat siinä vaiheessa, että on hyvä tulla takaisin. Takaisin kotiin. Tänne kotiin.

Ja se mitä nimitätte kuolemaksi, sitä ei oikeastaan ole, on vain siirtymä sieltä tänne ja täältä sinne. Niitä voidaan nimittää syntymäksi ja kuolemaksi, mutta sielu ei kuole koskaan. Se jatkaa matkaansa, niin siellä kuin täällä ja vielä muuallakin. Sielu kehittyy, kerää kokemuksia ja oppii. Keho on se, joka häviää, voi sanoa että se kuolee tarpeettomana pois. Koska tällä puolen ei tarvita kehoa fyysisesti. Täällä kaikki on energiaa. Eli se, joka siellä sisimmässä syvällä on, se ei kuole. Se rakkaus ei kuole. Se on.

Ja niin se rakkaus säilyy sillä, joka tänne puolelle tulee. Se säilyy energiana. Ja voitte tuntea sen poislähteneen energian vierellänne. Sanotaan vaikka, että siitä tulee henki. Se on yksi määritelmä ja se riittäköön tässä. Ja sanotaan vaikka, että sielu jää ja sanotaan vaikka, että sielu asuu siinä hengessä. Teidän on helpompi ymmärtää, kun annamme niille nimet ja kuin ”kasvot”.

Mutta sillä hengellä ei ole enää kehoa, jonka voisitte fyysisesti nähdä. Eikä sillä hengellä ole sanoja, joita voisitte fyysisesti kuulla. Mutta sillä hengellä on energia, jonka voitte aistia. Ja joillekin teistä on annettu kuin lahja kuulla ja lahja kuin nähdä tätä energiaa ja välittää niitä viestejä, joita henki haluaa sinne lähettää.

Ja tämä henki kyllä kuulee ja näkee teitä, jotka jäitte kaipaamaan. Ja ajan kanssa henki oppii myös kuin matkustamaan sinne luoksenne paremmin ja olemaan mukana arjessanne auttamassa teitä. Opastuksemme on, että ajatuksetkin kuullaan, kuiskaukset kuullaan, rukoukset kuullaan. Silloin kuullaan, kun te haluatte ne meille lähettää.

Ja se ihminen, joka on siirtynyt tänne, se henki, hänkin suree, kun näkee teidän itkevän ja kuin syyttävän itseänne. Tämä ei tarkoita sitä, ettette saisi ilmaista tunteitanne, että ette saisi itkeä, ettekä surra, sitä se ei tarkoita. Vaan sitä se tarkoittaa, että voitte puhua, voitte olla yhteydessä häneen edelleen, hän kyllä kuulee teitä. Voitte sanoa ne sanat, jotka jäivät mieltänne painamaan, etten sanonut.  

Rakas lapsemme siellä, me jatkamme tätä keskustelua, jatkamme vuoropuhelua seuraavissa blogeissa. Niin kauan jatkamme, kun tuntuu, että haluatte tietää lisää ja haluatte kysyä. Sinun parhaaksesi, rakas lukijamme.”

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha