Otamme sinut rakkaudella vastaan tällä puolella

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

15.1.2023  osa 40 Otamme sinut rakkaudella vastaan tällä puolella  

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, tässä olemme jälleen. Ihan vierelläsi olemme, kun tätä luet. Emme ole jossain kaukana, siinä olemme. Ja haluamme jatkaa keskustelua ja ohjausta kanssasi Eleonoora. Mitä haluaisit tänään tietää, mistä haluaisit keskustella?”

 

Eleonoora: Olisi niin paljon kysyttävää, mutta voisitko kertoa lisää, lisää siitä, mitä siellä puolella on, kun sinne palaamme, sinne kotiimme?

 

Jaspis: ”Mielellämme siitä sinulle ja kaikille lukijoille kerromme. Haluamme kertoa siitä, että, kun läheisesi tänne tulee ja niin sinäkin, me olemme vastassa, valon kanssa olemme vastassa. Sellaisen valokylvyn ja rakastavan lempeän valon kanssa tulemme vastaan. Otamme läheisesi syliin, lempeästi tuuditamme ja viemme sellaiseen paikkaan, joka on siinä tilanteessa kaikkein paras tulijalle. Ja hoidamme häntä, rauhoitamme ja kerromme missä hän on. Ja rakkaus ympäröi meitä.

Se on kuin ruusupuutarha, tai se on kuin meren lämpimät aallot tai se on kuin olisi leppeä kesätuuli ja kaikki on hyvin. Ja läheisesi tuntee sen hyvänolon tunteen, sellaisen, että sitä on vaikea kuvata maan kielellä. Se rakkaus on suurta.

Ja vastassa on usein jo tulijalle tuttuja, omia läheisiä, rakastavasti ottaen tulijan vastaan. Ja sitä on ilo katsoa kun sielut kohtaavat toisensa. Se on sellainen moninkertainen ilo, valo ja rakkaus.

Mutta läheisesi ja sinäkin, haluatte kuitenkin pian tietää ja kuin seurata, mitä sinne maapallolle jäi. Omat maan läheiset, ystävät, kaikki, missä he ovat ja millainen olo heillä on ja olenko minä siellä vai jossain muualla, vai mitä on tapahtunut.

Sitä ei ole kovin helppo ymmärtää, ellei ole ymmärtänyt siellä maan päällä, että mihin tulen, mitä siellä on. Ja siksi on tärkeää teidän tietää, kuin valmistella itseänne jo sillä puolen. Ja valmistella sitä, kun sieltä läheinen tulee tänne.

Rakas lapsemme, kaikki menee hyvin, kun tänne saavutte. Kaikki kehon vaivat, tuskat, kaikki, ne häviävät, kun ei ole enää kehoa. Ja kaikki muuttuu erilaiseksi, hyvin erilaiseksi muuttuu. Ja se ymmärrys siitä, missä olen ja mitä on tapahtunut, se vaatii toisilta hyvin pitkän ajan. Se toipumisjakso voi olla tällä puolen pitkä. Jokaista autetaan, jokainen saa hoitoa ja jokainen saa vierelleen oppaansa ja usein monetkin. Ja he auttavat ja tukevat. Ja pikku hiljaa sen jälkeen alkaa opetus ja oppiminen ja ymmärrys kasvaa myös tällä puolen.

Ja suuri tukijoukko ovat ne tutut sielut, jotka ovat olleet mukana monissa elämissä yhdessä, sellainen sieluperhe ja joukko. Ja niin monet asiat halutaan yhdessä käydä läpi myös tällä puolen. Ja silloin tulija voi avata sen reppunsa ja kertoa niistä tärkeistä opeista ja kokemuksista, joita hän sinne keräsi. Kaikenlaisista opeista, myös niistä, joita ei ennättänyt tai halunnut suorittaa. Ja kaikessa, ihan kaikessa on suuri rakkaus ja valo mukana.

Ketään ei tuomita, ketään ei syytetä, jokainen otetaan yhtä rakastavasti vastaan. Mutta jokaisen tie tällä puolen on erilainen ja myös sen mukaan hän kulkee täälläkin sitä polkuaan eteenpäin. Kunnes hän on valmis siirtymään takaisin sinne maan päälle tai johonkin muuhun paikkaan. Ja niin jatkuu polku, kehittymisen polku jatkuu, rakas lapsemme.”

 

Eleonoora: Haluaisin vielä kysyä siitä, että, löytävätkö kaikki valoon ja rakkauteen?

 

Jaspis: ”Rakas lapsemme, se kysymys onkin monen mielessä siellä maan päällä. Esitit taas tärkeän kysymyksen.

Kaikki löytävät lopulta valon ja rakkauden, koska se on jo kaikissa teissä. Mutta sen löytämismatkan pituus on erilainen. Joku voi kokea tänne tullessaan valon niin kirkkaaksi, niin häikäiseväksi, että sitä on vaikea ottaa kuin vastaan heti. Ja siksi tarvitaan aikaa ja tarvitaan kuin hoitoa. Ja joku voi kokea jättämänsä maaelämän sellaiseksi, että on vaikea luopua ja vaikea ymmärtää olevansa jossain muualla. Ja siksi tarvitsee aikaa enemmän tottua siihen, että kehoa ei enää ole. Eikä ole enää sellaista yhteyttä niihin ihmisiin, jotka ovat jääneet sinne maan päälle. Ja on vaikea ymmärtää missä olen.

Mutta tärkeintä on ymmärtää, että jokainen teistä on yhtä arvokas, yhtä rakastettava ja valoa täynnä. Vaikka se voi olla vaikeaa nähdä näin. Se valo ja rakkaus on teissä kaikissa. Mutta, kuten kerroimmekin aikaisemmin, joku on kuin piilottanut sen niin syvälle ja peittänyt ja kuin luopunut siitä ja ottanut evääkseen muuta: pelkoa ja pimeyttä. Ja niiden läpi voi olla vaikea nähdä valoa. Siksi hän tarvitsee pitemmän ajan ja tarvitsee rakkautta, paljon rakkautta löytääkseen sen sisältään.”

Tämän halusimme kertoa sinulle Eleonoora ja lukijamme tällä kertaa. Ja ensi kerralla kerromme taas lisää. Sinun parhaaksesi, sinä ainutkertainen lapsemme siellä maan päällä. Se paikka, jossa nyt olet, on sinun parhaaksesi, sinulle paras paikka oppia niitä asioita, joita halusit ja yhdessä kuin suunnittelimme, kun olit tällä puolen.

Kiitä siis itseäsi, että sinne tulit ja sinne pääsit. Vaikka nyt juuri polkusi voi tuntua vaikealta, niin se on suuri oppi sinulle ja kaikki ne kokemukset ovat polullasi arvokkaita. Ja me autamme sinua, olemme lähelläsi. Kaikki järjestyy, luotathan siihen.”

 

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

  1. Kiitos jälleen Eleonoora kauniista tekstistä ja lohduttavista sanoista monille. ❤️🙏

    VastaaPoista
  2. Ihana ja ajankohtainen teksti, josta kiittäen 🙏💖

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha