Suuri rakkauden teko

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN       


 

28.1.2023  osa 42  Suuri rakkauden teko 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

”Rakas lapsemme siellä maan päällä. Tänään haluamme jatkaa kanssasi opastaen sinua eteenpäin polullasi. Haluamme opastaa sinua luottamaan ja vastaanottamaan. Haluamme kertoa siitä, miksi sinä olet siellä ja miksi sinä sitten tulet tänne kotiin. Jos haluat, voimme siitä kertoa sinulle Eleonoora ja lukijallemme.

 

Eleonoora: kiitos sieluisäni ja korkein, ne ovat meille tärkeää tietoa ja rauhoittavaa tietoa, ymmärrystä tästä kaikesta mikä on.

Jaspis: Niin monet teistä kulkevat siellä ja useimmat ajattelevat olevansa ns. ikuisia sillä tavalla, että enhän minä kuole, minä vaan elän, tai ajatellen, että eihän rinnallani oleva ihminen kuole, vaan on siinä. Eikä lapseni kuole, eihän hän voi kuolla, kun on niin pieni. Tuntuuko tämä tutulta?

Ja kuitenkin teistä jokainen tietää, että keho kuolee jossain vaiheessa. Se on näin tarkoitettu, mutta vaikka tietää, ei halua tiedostaa sitä, mitä se oikeasti tarkoittaa. Eikä voikaan tietää kaikkea, mutta kuin työntää sen sivuun, että minäkin olen kuolevainen, minun läheiseni on, kaikki olemme. Työntää sivuun sen ajatuksen, että se voi tapahtua yllättäen, että se tulee yllättäen.

Ja siksi niin monen on vaikea ymmärtää, on niin vaikea kuin hyväksyä sitä, että läheiseni kuolee, keho kuolee. Ja siihen opastamme sinua nyt. Siihen, että ei kuolemaa ole, on vain kehosta luopuminen ja siirtyminen toiseen ulottuvuuteen. On vain muutos, joka näyttää surulliselta ja näyttää pelottavalta ja siihen on vaikea valmistautua. Se tapahtuu sitten joskus, mutta eihän se voi olla juuri nyt, kun elämä on täynnä kaikkea, elämä ei voi päättyä näin. Miksi se voi päättyä näin?

Rakas lapsemme, se maaelämän loppuminen siellä, se on täällä jo sovittu, sellainen suunnitelma on, vaikka se joskus voi kulkea hieman toisin kuin suunnitelma on tehty. Siihen voivat vaikuttaa asiat, jotka voivat olla hyvin vaikeita ymmärtää. Ja joskus ihminen tekee itsekin päätöksen, jota ei oltu ihan niin suunniteltu tällä puolen. Jokaisella teillä on vapaa tahto valita ja päättää ja se vapaa tahto on teille iso annettu valta. Me emme voi siihen suoraan vaikuttaa.

Rakas lapsemme, jokainen tie, jokainen polku voi vaihdella, mutta koskaan mikään tekemäsi päätös ei ole väärin tai juuri oikein. Kaikki päätökset johtavat jossain vaiheessa eteenpäin, vaikka mutkia tulisikin tiellesi. Ne ovat niitä kokemuksia, jotka olet valinnut ja niiden kautta kehityt rakas lapsemme. Me emme ole tuomareinasi. Rakkaus on ja rakkaus jää aina jäljelle. Olet meille rakas aina, muistathan sen.

Joskus sielu on valinnut tällä puolen suunnitelman, että hän ei ennätä edes syntymään asti, tai hän vain käväisee siellä maan päällä. Silläkin on tarkoituksensa ja oppinsa. Ja niin kuin arvaat, se oppi on useimmiten läheistenkin oppi, vanhempien oppi. He eivät ole tehneet mitään väärin, muistathan sen. Älä siis tuomitse itseäsi, jos näin on tapahtunut kohdallasi. Sillä on tärkeä tehtävä, tärkeä viesti jostain, jonka saattaa ymmärtää vasta myöhemmin, ja usein se löytyykin ja auttaa läheisiä eteenpäin.

Eleonoora: Se on aika raskas tie, voitko vielä kertoa tästä lisää. Monet läheiset tarvitsevat tätä tietoa ja ymmärrystä

Jaspis: Tiedämme sen Eleonoora, näemme sen ja se tie on usein tuskainen kun katsoo sieltä päin, mutta kun katsoo täältä, se ei ole sitä. Ja yritämme nyt sinua tästä ohjata. Kaikessa on suuri rakkaus läsnä. Lapsesi otetaan tällä puolen hellään hoivaan, kannatellaan ja rakkaus hoitaa häntä. Ja henget tällä puolen hoitavat häntä. Ottavat vastaan ja rakkaus ympäröi heitä.

Ja läheiset. jotka koette tämän suuren menetyksen, ymmärrämme että on vaikea hyväksyä sitä, on vaikea nähdä se niin, että tämä oli tarkoitettu. Rakkaanne on kuitenkin teidän luonanne, on siinä lähellänne ja yrittää kaikin tavoin lohduttaa, yrittää näyttää ja antaa vinkkejä, että olen lähellänne.

Ja usein helpotamme suruanne sillä, että tämän pienokaisen maaelämän annetaan näkyä sellaisena, että elämän mahdollisuudet olisivat olleet vähäiset, tai mahdottomat. Tai että läheiset eivät ole voineet vaikuttaa mitenkään, mutta ovat silti joutuneet luovuttamaan pienokaisensa.

Ja vaikka se voi tuntua kummalliselta, niin jotkut vanhemmat lähtevät kuin hiljentymään, etsimään vastauksia sisältään tai rakkaus nousee kuin korkeuksiin siinä perheessä, suuri rakkaus ympäröi tätä perhettä. Ja nämä ovat niitä vastauksia siihen, miksi joku on valinnut vain hetken siellä maan päällä. Hänen kauttaan perhe voi löytää sellaista, joka olisi voinut jäädä kuin piiloon. Olisi ehkä voitu tallata, mutta nyt siitä tulee suuri kuin oppi. Ja silloin tämä pieni sielu on antanut suuren lahjan sinne maan päälle, läheisille ja tuttaville, ystäville ja monelle. Sellainen voi tuntua uhraukselta ja sitä se jossain merkityksessä onkin. Suuri teko, joka auttaa ymmärtämään, mikä on tärkeää sillä puolen ja mikä ei sitä ole.

Ja näin voi tapahtua myös niissä tilanteissa, kun läheinen kuolee äkillisesti tai ns. yllättäen. Niissä tapauksissa tälle puolelle siirtyvä tekee myös kuin valinnan, tekee valinnan ja sen kautta koko perhe ja läheiset oppivat jotain suurta. Ja jossain vaiheessa, kun tämän ymmärtää, voi pystyä kiittämään häntä, joka lähti, häntä, joka opetti ja joka täytti ison tehtävän ehkä juuri sinun parhaaksesi rakas lapsemme. Teki suuren rakkauden teon. Eikä hän kuitenkaan jättänyt sinua, siinä hän on vierelläsi.”

Eleonoora: kiitos rakkaus, kiitos sieluisäni ja korkein

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha