Älä pelkää kuolemaa

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN


10.2.2023  osa 44  Älä pelkää kuolemaa

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, tässä olemme lähelläsi kun tätä luet. Siinä vierelläsi ja pidämme sinua kädestä kiinni. Ei ole mitään hätää, kaikki on hyvin. Hiljenny vastaanottamaan viestimme sinulle lukijamme. Olet meille hyvin rakas.

Tänään haluamme kertoa sinulle siitä, että kuolemaa ei tarvitse pelätä. Kaikki on järjestetty henkimaailmasta sinun ja tänne tulevan parhaaksi, ihan kaikki. Kuolemaa ei ole, on vain siirtyminen ja kehosta irtaantuminen. Ja se on hyvin helpottavaa tänne tulevalle. Se on kuin koira ravistaisi vettä turkistaan, kun ihminen luopuu kehostaan. Se on ihana asia sielulle, että kehoa ei enää ole. Energia pääsee kulkemaan vapaasti.

Älä siis turhaan pelkää sitä hetkeä läheisesi kohdalla tai omalla kohdallasi. Jokaista autetaan ja jokaista valmistellaan täältä käsin isolla joukolla. Olkoon sitten tulosi nopea ja hitaampi, kaikkia autetaan, ihan kaikkia.

 

Eleonoora: Sieluisäni, miten opastatte siinä tilanteessa, kun ihminen kuolee kipujen kanssa, väkivaltaisesti tai onnettomuudessa. Niin moni kysyy, että miten paljon kipuja ihminen kokee. Onko se kivuliasta, miten te autatte?

 

Jaspis: Näemme kyllä, että niin moni kantaa syyllisyyttä ja suree läheisen tuskia ja kipuja ennen lähtöä. Mutta lähdön hetkellä kipuja lievennetään, eikä sielu tunne niitä kaikkia, mitä te sillä puolen näette kehon tuntevan. Joku on voinut valita pidemmän ajan siirtymiseen tälle puolelle. Hän voi haluta vielä olla läheisten kanssa ja haluaa olla mukana järjestelyissä, mitkä liittyvät sinne jäävien elämään, vaikka siihen sitten sisältyisi enemmän niitä kipuja.

Joku haluaa lähteä nopeasti, ei halua läheisten olevan siinä tilanteessa, kun päättää lähteä. On niin monia valintoja vielä ennen siirtymistä. On niin monia päätöksiä, kun on vielä kehossa. Ja suunnitelma, joka tällä puolen tehdään, siinä on sovittu ja sielu tietää ne sopimukset ja että niihin voi liittyä myös kärsimystä ja kipuja.

Mutta lähdön hetki on kaunis. Silloin tänne tuleva näkee valon ja näkee vastaantulevia läheisiä ja haluaa tulla takaisin kotiin. Saatatte nähdä hymyn lähtevän kasvoilla ja joku voi kuin ojentaa kätensä tervehtiäkseen meitä. Ja me otamme tulijan lämmöllä vastaan ja kiedomme lempeään valoon jokaisen tulijan, joka haluaa valoon ja sen valitsee. Vaikka kaikki eivät valoon heti halua tulla.

Te ette näe kaikkea siellä puolella, ette voi tietää tai ymmärtää, mutta kaikki asiat on sovittu ja me olemme täällä valmiustilassa myös niissä hyvin äkillisissä tilanteissa, jos läheisesi tai sinä tulet nopeasti tänne. Ja tällä puolella teitä hoidetaan ja parannetaan kaikista niistä kärsimyksistä, joita olette kohdanneet. Älä siis pelkää kuolemaa, älä pelkää siirtymää.

Ja niitä kärsimyksiä ja kipuja, niitä kuuluu elämäänne siellä. Joku on valinnut niitä eri määrän eri elämiin. Ja kaikki ne on todettu tärkeiksi opeiksi jo tällä puolen. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että kuin kääntäisit sen toisen posken ja antaisit luvan toisen kohdella sinua huonosti. Sitä se ei tarkoita. Silloin on enemmän ehkä kysymys rajojen oppimisesta. Ja jos toinen ne aiheuttaa, se oppi on  molemmille osapuolille. Mutta sinun sieluasi ei voi kukaan koskaan vahingoittaa, kehoasi voi.

Ja niin monilla on siellä itsensä rakastamisen oppiläksy. Sellainen, että oppisi rakastamaan itseään. Osaisi laittaa rajat itselleen ja muille. Oppisi hoitamaan itseään ja huolehtimaan itsestään siellä maan päällä. Kukaan ei selviä siellä kivuitta, eivätkä kaikki kivut eivät näy ulospäin. Niitä ei aina näytetä, mutta sisin voi itkeä kivusta tai kärsimyksestä. Se voi kärsiä ja voida huonosti. Keho alkaa sitten oireilla ja kuin pyytää, että rakastathan minua, ethän lyö laimin minua.

Ja näitä asioita voit pohtia omalla kohdallasi ja rinnalla kulkevan kanssa. Jo siellä maan päällä voit kohdella itseäsi ja muita hyvin tai huonosti. Ja siinä sinä voisit tehdä paljonkin. Se on meistä pelottavampaa kuin kuolema, jos kohtelet siellä itseäsi huonosti. Ymmärräthän rakas lapsemme mitä tällä tarkoitamme.  

Kuolemaa ei ole, on vain siirtymiä. On siirtymä sinne tai johonkin muuhun paikkaan ja siirtymä tänne takaisin. Kuolema, niin kuin te sitä kutsutte, ei ole vaikea, eikä pelottava. Enemmänkin sielua arveluttaa siirtyminen sinne, se jota te kutsutte syntymäksi. Mutta siitä kerromme lisää jollakin toisella kerralla.”

 

Eleonoora: kiitos rakkaus, kiitos sieluisäni ja korkein

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

  1. Itsensä rakastamisen ohella ei pidä myöskään unohtaa myös rakastaa ja kunnioittaa kanssaihmisiään... ❤️ Olemme täällä opettelemassa myötätuntoa ja rakkautta joka on henkilökohtaisuuden ulkopuolella...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha