Kun nouset siivillesi

 

                                                               KAKSIPÄINEN JOUTSEN


5.2.2023  osa 43 Kun nouset siivillesi

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

Rakas Eleonoora siellä maan päällä, sinulle näytettiin ja sinulle haluttiin kertoa lisää yhtenä iltana, kun katsoit tuota kuvaa Kaksipäisestä Joutsenesta, lisää siitä, mitä sinullekin tapahtuu ja lukijoillemme tapahtuu, kun sen aika on. Sait viestin ja haluamme jakaa sen myös lukijoillemme.

”Kaksipäinen Joutsen, joka suojelee maapalloa. Sillä on kaksi päätä. Te elätte siellä kaksinaisuuden maailmassa; näkyvä ja näkymätön. Mutta kun silmänne avautuvat näkemään vielä näkymätöntä, ne päät yhdistyvät ja Joutsen nousee siivilleen ja lentää valona korkeuksiin ja sen tehtävä on suoritettu.”

Ja haluamme jatkaa siitä, että niin sinäkin kuljet, tänne puolelle tulet, lennät kuin korkeuksiin ja valoksi muutut, valoenergiaksi. Ja kaikki muuttuu helpommaksi, kun kehoa ei enää ole. Muuttuu vapaudeksi, muuttuu kevyemmäksi ja muuttuu rakkaudeksi.

Te elätte siellä kaksinaisuuden maailmassa, ette te näe kaikkea, ette te näe kokonaisuutta. Te näette vain osan ja siitäkin kuin sirpaleita, palasia, jotka muodostavat sitten tällä puolen ymmärryksen. Sellaisen energiaverkoston ja isomman kokonaisuuden. Sitä on vaikea sillä puolen nähdä, kokea tai ymmärtää, vaikka osa jo sillä puolen alkaa hahmottaa. Alkaa hahmottaa ja verhoa vähän raotetaan.

Ja se mitä tällä puolen on, se ei ole harhaa, vaan se on valoa, rakkautta ja iloa. Mutta ennen kuin sen saavuttaa, pitää kulkea harhojen läpi, pitää nähdä paremmin ja pitää ymmärtää kokonaisuutta paremmin. Ja vielä tällä puolella on siinä opittavaa.

Kaikki ei aukene tälläkään puolella heti, emmekä voi kaikkea kertoa tai kuvata, koska sinulla ei ole vielä vastaanotinta siihen. Sitä ette voi vielä ottaa vastaan. Mutta sen voimme kertoa, että kaikki on tällä puolen rakkautta, sellaista ikiaikaista ymmärtävää rakkautta, universaalia rakkautta. Siihen ei liity pelkoa, eikä se salaa mitään, se on. Se ei pyydä eikä vaadi mitään, se on.

Ja samalla tavalla läheisesi tulee tälle puolen ja näkee toisella tavalla asioita, omaa elämäänsä alkaa kuin tutkia ja siten ymmärtää paremmin. Ja näkee teidät, jotka sille puolelle jäitte vielä, näkee teidät kuin eri valossa, eri kontekstissa. Sellaisessa näkee, että ”en ymmärtänyt, en osannut katsoa, luulin, mutta en tiennyt”. Ja se on sitä kehittymistä tällä puolen, se että alkaa tutkia ja huomaa niin monia erehdyksiä ja monia virheitä.

Mutta rakas lapsemme, ei ketään tuomita, eikä ketään syytetä. Sillä ne eivät olleet tärkeitä ne, jota hän voi kuvailla virheiksi. Ne olivat vaan mutkia polulla, sellaisia oppimisen ja kehittymisen mutkia. Mutta ymmärrys kyllä lisääntyy.

Ja se voi olla sellainen asia, joka tuo tälle puolelle siirtyneen henkiolennon sinne sinunkin luoksesi, tuo sinne pyytämään anteeksi, tuo sinne sinun lähellesi lohduttamaan, tuo sinne sinua auttamaan ja opastamaan. Haluaa sinun parastasi.

Ja ne lempeät tönäisyt siellä maan päällä, ne ovat usein läheisesi auttamisyrityksiä sinulle, lohdutusyrityksiä ja rakkauden osoituksia. Ja kuitenkin, voit kokea ne hankaluuksina, voit kokea ne ihan toisenlaisina, kuin ne on tarkoitettu. Ne ovat heräämiskutsuja sinulle, että sinä alkaisit jo siellä haluta ja alkaisit kuin raottaa sitä verhoa ja uskaltaisit katsoa verhon taakse. Ja näkisit valoa ja näkisit sen näkymättömän. Luottaisit ja uskoisit, että on muutakin, mitä maallisilla silmillä näet.

Ja niin paljon on muitakin auttajia, jotka kulkevat läheisien henkiolentojen rinnalla. Ja yhdessä he haluavat auttaa, juuri sinua rakas lapsemme, sinun parhaaksesi. Jotta sinäkin voisit olla kuin tuo Kaksipäinen Joutsen. Jotta pääsi voisivat yhdistyä ja näkymätön avautuisi, raottuisi jo siellä maan päällä sinunkin parhaaksesi. Löytäisit valoa jo siellä. ”

 

 

Eleonoora: kiitos rakkaus, kiitos sieluisäni ja korkein

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha