Kuorma sisälläsi

 

                                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN


26.2.2023  osa 46  Kuorma sisälläsi 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapsemme siellä missä oletkin kun tätä luet. Muistathan, että olet aina rakas meille. Et ole parempi kuin muut, et ole huonompi kuin muut, olet täynnä valoa ja rakkautta, sitä sinä olet. Ethän unohda sitä.

Sinulla on vapaa tahto valita, se on sinulle annettu, emmekä voi sitä ylittää. Se on sinulla siellä maan päällä. Miten sinä käytät sitä? Mitä valitset ja kenen parhaaksi valitset. Siitä haluamme nyt sinulle viestiä tätä kautta.

Olethan huomannut miten voit sillä vapaalla tahdolla ja valinnoillasi saada itsesi ja muut iloisiksi. Voit antaa ja voit saada paljon hyvää, kun valitset viisaasti, sydämellä valitset. Ja niin paljon tapahtuu näin ja hyvä kuin jatkaa matkaansa ja se on hyvin palkitsevaa, sinulle on ja niille on, kenen elämää olet kuin helpottanut, olet auttanut. Kiitämme siitä sinua, olemme ylpeitä siitä, että olet kuin herännyt ja tietoisuutesi on kasvanut. Kuljet rauhassa eteenpäin ja kuin heität kultahippuja koristasi itsellesi ja muille. Miten suuri ilo siitä kumpuaa ja valo lisääntyy ympärillesi.

Mutta voi olla niin, että se valintasi on joskus tuonut tai nyt tuokin paljon murhetta, muille tuo sitä pahaa oloa ja surua. Ehkä sinulle sillä hetkellä tuo hyvänolon tunteen, mutta onko se kestävää, rakas lapsemme. Miten sinä jatkat matkaasi siitä. Tuntuuko askeleesi kevyemmiltä, vai tuleeko niihin raskautta, niihin askeliin ja joku asia jää kuin sinne sisimpään piiloon ja kuin keräät sellaista möykkyä sisällesi, sinne peiton alle sen kätket.

Ja kun seuraavan kerran valitset, niin etkö uskallakaan oikein kuin sydäntä käyttää valinnassa. Ja jo ennen kuin valitset, kätket sen valinnan ja piiloon laitat. Ja se möykky kuin kasvaa.

Rakas lapsemme, valinnat eivät olekaan niin helppoja, kuin luulit, kuin olet ajatellut, eivät ne ole. Ne ovatkin hyvin iso oppi ja sellainen asia, joka vaikeutuu koko ajan, jos et voi tai et halua valita sydämellä. Silloin kuin petät itseäsi ja kasvatat sitä kuormaa, joka siellä piilossa on.

Ja silloin se rakkaus itseesi on jotain muuta kuin rakkautta. Se on pelkoa ja pelko vain lisääntyy. Pelko siitä, että minä haluan, en anna muille. Tai minä haluan, mutta en uskalla, vaan minä miellytän. Ja että teen kaikkeni, mutta se ei riitä, mitä vielä voisin tehdä.

Siellä maan päällä ajatuksilla, sanoilla ja teoilla voi tehdä hyvää tai loukata niin paljon, vahingoittaa voi niin paljon. Ja eniten niillä voi vahingoittaa itseään. Niin juuri eniten voi vahingoittaa itseään. Sitä omaa sisintään voi vahingoittaa ja sinne valon tilalle alkaa kasvaa pimeyttä. Ja se pimeys hiipii kuin joka paikkaan, niin että onkin enää vaan pelkoa ja raskautta. Ja se oma itse, se pienenee, hyvin pieneksi pienene, jopa näkymättömäksi se pienenee

Rakas lapsemme sinä olet voinut tehdä näin tai sinua kohtaan on voitu tehdä näin. Ja sinä kyllä tunnet tätä, siellä sisimmässäsi tunnet. Mutta vain sinä olet vastuussa siitä, miten sinä toimit. Sinulla on vapaa tahto toimia.

Eikä ole kovin helppo sanoa ei, ei kovin helppo toimia toisin, kuin on toiminut ennen. Se ei ole helppoa ja se vaikeutuu koko ajan, jos sydän sanoo toista, ja toiminta on toista. Se on kuin kehä, josta voi olla vaikea lähteä toiseen suuntaan.

Rakas lapsemme, ole armollinen itsellesi ja anna anteeksi itsellesi, kukaan siellä maan päällä ei ole virheetön, kukaan ei siellä tiedä kaikkea, eikä osaa kaikkea. Te olette tulleet sinne maan raskaaseen energiaan oppimaan, olette tulleet sinne kokemaan näitä asioita. Eikä se ole helppo paikka olla ja elää. Mutta olet tehnyt valinnan täällä, olet halunnut sinne tulla. Ja autamme sinua polullasi.

Kun kuulet ja kuljet sydämen ääntä kuunnellen, löydät polun, joka vie sinua eteenpäin. Auttaa sinua ymmärtämään paremmin ja auttaa sinua tekemään päätöksiä sydämen viisaudella. Auttaa sinua kohtelemaan itseäsi rakkaudella ja auttaa sinua kohtelemaan muita rakkaudella.

Silloin se möykky sisälläsi alkaa kuin hajoamaan, silloin silmäsi avautuvat näkemään sinne sisällesi ja ohjaavat sinua näkemään kokonaisuutta. Sitä auttavat näkemään, miten paljon sisällesi on voinut kerääntyä sellaista turhaa kuormaa. Ja kun katsot sitä rakkauden ja valon kautta, polkusi helpottuu. Ja muutkin ympärilläsi huomaavat sen. Valo sisälläsi kasvaa ja leviää. Ja sinäkin kasvat. Ja me taputamme sinua olkapäälle ja kiitämme sinua. Ole rohkea, valitse sisimpääsi kuunnellen. Olet niin rakas meille, muistathan sen. ”

 

Eleonoora: kiitos rakkaus, kiitos sieluisäni ja korkein

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha