Pienen lapsen yhteys on auki

 

                                                            KAKSIPÄINEN JOUTSEN


17.2.2023  osa 45  Pienen lapsen yhteys on auki  

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, tässä olemme, lähelläsi olemme ja kiitämme, että hiljennyt hetkeksi ottamaan vastaan tämän viestimme, tämänkertaisen viestimme juuri sinulle lukijamme ja sinulle Eleonoora.

Niin monet teistä olette jo herkistyneet ottamaan vastaan viestejämme, olette alkaneet nähdä selkeämmin ja ymmärtää maailmankaikkeutta, siitä teitä kiitämme. Ja kun alat nähdä verhon taakse, alat ymmärtää ja tulet tietoisemmaksi kaikesta mikä on. Sinulle avautuu paremmin kanava, joka sinulla on ollut auki, kun sinne maapallolle tulit. Olet vain sulkenut sen jossain vaiheessa, pistänyt kuin luukun kiinni. Ja niin se on ollut tarkoituskin, että olet kuin unohduksen verhon takana, kunnes heräät. Ja se herääminen tapahtuu usein pikku hiljaa raskaiden kokemusten myötä, ei aina, mutta usein näin.

Niin kuin pienellä lapsella se kanava on auki, niin sinullakin se mahdollisuus on. On mahdollisuus raottaa verhoa, kun olet siihen valmis. Pieni lapsi näkee enemmän, tuntee ja on energiavalossa, verho on vielä raollaan.

Kun pieni lapsi kohtaa teidän mielestänne näkymätöntä, se voi tuntua teistä oudolta, jopa pelottavalta ja sellaiselta, että sehän on vain lapsen höpinää. Mutta se ei olekaan sitä, se on aitoa ja se on totta. Se on totta, että lapset näkevät helpommin henkiolentoja, enkeleitä, luonnonhenkiä, valoa, monia asioita. Näkevät ja aistivat, vaikka eivät osaa niistä kertoa. Saattavat jutella teidän mielestä seinälle tai jollekin, jota te ette näe. Saattavat kuulla jotakin, jota te ette kuule.

Kun Eleonoora näit yhtenä päivänä äidin kulkevan pienen lapsen kanssa, sellaisen pienen lapsen, joka juuri oli oppinut kävelemään, mitä näit.

 

Eleonoora: Näin pienen lapsen iloisena juttelevan talitiaisille kävelytiellä, iloisesti jutteli ja linnut tulivat ihan lähelle lasta. Ja tiaiset sirkuttivat lapselle. Äiti kulki perässä ja puhui puhelimeen, ei huomannut. Kun tulin kohdalle ja sanoin, että miten ihanasti nuo pikkulinnut juttelevat hänen lapselleen, äiti kuin heräsi ja huomasi ja hämmentyi. Hämmentyi, kun pienet linnut eivät lentäneetkään kovin kauas, ja visersivät sieltä lapselle ja lapsi yritti päästä niiden luo. Sellaista näin rakas sieluisäni.

 

Jaspis: Niin näit ja huomasit ja sitten äitikin huomasi. Ja äitikin jäi juttelemaan linnuille ja myös lapselleen ja sanoi lapselleen: Voi, rakas!  Se hetki oli kuin satua, eikö niin?

Pienellä lapsella on yhteys luontoon, eläimiin ja energioihin, se verho on lapsilla ohuempi. Ja silloin yhteys voi toimia paremmin myös vanhempaan, kun sen huomaa ja menee siihen mukaan.

Ja niin sinäkin rakas lapsemme, voit löytää tämän energiayhteyden, kun uskallat ottaa sen vastaan. Eläimillä se on myös luonnostaan ja kun eläin huomaa ja aistii ihmisen, jonka kanava on auennut, se tulee luokse, ihan automaattisesti se aistii sen. Sen lämpimän ja vastaanottavaisen energiavirran. Ja niin on teidän ihmistenkin välillä, se energiayhteys on, kun ette sulje sitä, kun otatte sen käyttöönne.

Ja silloin on paljon helpompi olla yhteydessä kaikkeuteen, on helpompi olla yhteydessä myös tälle puolelle, meihin ja tänne siirtyneisiin henkiolentoihin. Ja heidän on helpompi ottaa yhteyttä teihin. Se energiavirta kuin kulkee, helpommin kulkee välillänne.

Ja kun pidät sitä yhteyttä yllä sillä puolen, siellä maan päällä, sinun siirtymisesi tälle puolelle on rauhallisempi. Ja sinä voit auttaa myös läheisiäsi tai muita tässä siirtymässä ja vastaanottamisessa.

Luota sen virtaukseen ja kiitä siitä, se yhteys on jo sinussa. Ja kun olet ryhmässä, jossa on paljon ihmisiä, joiden energia kulkee samaan suuntaan, se voimistuu ja kantautuu tälle puolelle suurena valovanana, kristallinkirkkaana valona ja olemme siinä mukana ja kiitämme teitä. Ja silloin tunnet sen sisälläsi, lämpimän tunteen siitä, miten paljon voitte tehdä hyvää yhdessä, miten paljon voitte auttaa toisianne ja olla yksi suuri valo. ”

 

Eleonoora: kiitos rakkaus, kiitos sieluisäni ja korkein

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha