Elämäsi on ihmeitä täynnä

 

                                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

24.3.23 Kaksipäinen Joutsen osa 50: Elämäsi on täynnä ihmeitä

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, olemme jälleen yhteydessä kanssasi ja tänään haluamme kertoa sinulle, miten kaikki on kuin yhtä ja miten kaikki pienetkin vinkit ja merkit kertovat siitä, että et ole koskaan yksin.

 

Sinun eteesi ja nähtäväksesi laitetaan joka hetki asioita, joita voit nähdä, jos niin haluat. Voit kokea ja katsoa erilaisin silmin, jos haluat. Mutta voit myös ohittaa sillä kertaa ja jatkaa arkimatkaasi. Eikä mikään ole oikein tai väärin, mutta sinulle annetaan paljon merkkejä, joihin voit kuin tarttua. Ja niiden kautta alat löytää sen ihmeellisen maailman, jonka keskellä olet siellä maan päällä.

Sattumia ei ole, sinua opastetaan ja johdatetaan. Ja niillä merkeillä haluamme sinua välillä kuin pysäyttää siellä kiireen keskellä. Haluamme muistuttaa, että elämäsi on täynnä ihmeitä.

Kun kuljet luonnossa, niin siellä on valtavasti opasteita sinulle. Siellä on paljon merkkejä sinulle, että et ole yksin, vaan ympärilläsi on kuin toisia valtakuntia, eri tasoja ja eri ulottuvuuksia, joita voit oppia näkemään ja kokemaan.

 Matkallasi siellä voit kokea tunteita, jotka herättävät sinua, saat oivalluksia ja niiden kautta kuin opit. Matkallasi voit nähdä erilaisia hahmoja, jotka voit vain ohittaa tai sitten olet jo oppinut kohtaamaan. Se voi olla kasvi, puu, eläin, kivi, lumi, pilvi, se voi olla puun oksa, se voi olla vesi tai kokonainen maisema se voi olla. Se yrittää kiinnittää huomiotasi, että muistaisit, verho raottuisi.

Ja kun hiljennyt ja rauhoitut, voit kuulla jonkin äänen, havahtua johonkin maisemassa, joka on sinulle ollut hyvin tuttu. Mutta löydätkin siinä kuin jotain uutta.

Nämä merkit saattavat olla jonkun sinulle tutun tänne puolelle tulleen osoitus siitä, että ”täällä olen kanssasi, etkö huomaa minua, minä kuljen kanssasi - minulla ei ole mitään hätää”. Tai se voi olla merkki siitä, että joku haluaa viestittää sinulle jotain muuta  tärkeää. Että voisi olla aika pysähtyä ja nähdä, saada oivallus, miten voisit jatkaa elämääsi ehkä toisella tavalla. Että löytäisit valon ja rakkauden sydämeesi tai että iloitsisit ja kiittäisit kaikesta, mitä sinulla on. Et olisi surullinen sitä, mitä sinulla ei ole.

Kun katsot tuota kiveä, niin mitä näet, mitä se sinulle kertoo. Sillä kivellä on paljon viisautta, sillä on ikiaikaista tietoa sinulle, kun pysähdyt ja otat vastaan rakas lapsemme.

 


 

Tämä kivi voi näyttää sinulle kuin kasvot tai useita. Se voi näyttää sinulle jonkin koodin, joka alkaa aueta mielessäsi, siinä ylemmän tason mielessä. Ei siinä lepattavassa ja levottomassa mielessä. Siihen voi sisältyä jokin muisto tai voimakas tunne, sellainen joka resonoi sydänkeskuksessasi ja tuo lämmön tunteen koko kehoosi. Mitä se sitten onkaan, tartu siihen ja tutki sitä sisimmässäsi.

Tai se voi olla kuin se hämähäkki, joka tuli Eleonoora sinun kädellesi kävelemään tänä maaliskuisena päivänä, kun halasit puuta metsässä. Ja se toi elävästi mieleesi jotain tärkeää, sellaista juuri, että sinun kanssasi ollaan. Havahduit siihen, kun käden selkää kutitti joku. Et säikähtänyt kun näit hämähäkin, vaan varovasti annoit sen mennä takaisin puun rungolle ja kuin kiitit sitä ja hellästi ohjasit. Ja sinne se kipitti takaisin, kun tehtävä oli suoritettu. Näin sinuakin voidaan ohjata rakas lukijamme.

Kun tulet tälle puolelle ja olet toipunut maan tason haavoista ja parantuminen alkaa, alat saada tehtäviä, joiden tarkoituksena on jatkaa oppimistasi ja kehittymistäsi. Ja saatat saada tehtävän, jossa toimitkin oppaana jollekin siellä maan tasolla olevalle henkilölle. Hän voi olla sinun läheisesi, joka on jäänyt sinne, kun olet kuollut ja siirtynyt tälle puolen. Ja oppaana sinä olet se, joka yrittää jättää näitä merkkejä, yrittää ohjata tämän henkilön kulkua näiden koodien ja symboleiden kautta. Koska sanallista yhteyttä ei ole.

Yrität saada tätä henkilöä tuntemaan siellä sisimmässään rakkauden tunteita, myötätuntoa ja valoa. Yrität saada häntä oppimaan kiitollisuutta. Ja voit turhautuakin, kun et saa herätettyä huomiota, jos tämä henkilö vain ohittaa nämä merkit.

Oppaana kyllä ymmärrät sen, etkä syytä etkä tuomitse. Sillä olet voinut kulkea siellä maan tasolla samojen haasteiden kanssa. Olet ohittanut, etkä ole välittänyt niistä merkeistä, miten sinuakin on opastettu. Ja niin se oppi on kuin molemminpuolinen. Sinä opit ja tämä toinen oppii. Koska olemme yhtä, ihan kaikki olemme. 

Ja nyt sinä voit olla tämä oppija. Ja näillä merkeillä yritämme tältä puolen ohjata sinua huomaamaan, miten paljon sinua rakastetaan ja miten paljon sinua ohjataan täältä. Ja yritämme saada huomiosi, vaikka se joskus voi olla kömpelöäkin. Koska emme me osaa aina, emme sillä puolen emmekä tällä puolen. Mutta opimme koko ajan lisää.

Rakas lapsemme, elämäsi on ihmeitä täynnä. Ota vastaan merkit ja koodit, joita sinulle lähetetään, ota vastaan, tutki ja käytä sydämessäsi. Siinä keskuksessa käytä, joka on aarre sisälläsi. Ja huomaat, että löydät aarteita kaikkialta, pienempiä ja isompia ihmeitä löydät. Kaikki on hyvin ja kaikella on tarkoituksensa, sattumia ei ole."

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

sinun parhaaksesi kanavoiden Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha