Olet rakkautta täynnä

 

                                                        KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

17.3.23 Kaksipäinen joutsen osa 49: Olet rakkautta täynnä

”Rakas lapsemme siellä missä tänään kuljetkin, kun tätä luet ja sydämessäsi käytät. Tämän viestin tarkoitus on auttaa sinua ymmärtämään paremmin sitä, miksi siellä olet ja kuka sinä olet.

Sillä olet täynnä valoa ja täynnä rakkautta, olet täynnä lempeyttä ja täynnä myötätuntoa. Niin itseäsi kohtaan kuin muita kohtaan. Mutta olet saattanut unohtaa sen, olet kuin kulkenut ja kulkenut ja etsinyt jotain. Etsinyt sellaista, mikä onkin sisälläsi. Siellä se on. Olet etsinyt sitä muualta, etkä ole muistanut, että se kaikki onkin sinussa. Siellä sisälläsi on.

Ja oikeastaan kaikki vastaukset, ne löytyvät sinusta. Muut ihmiset ja tilanteet, olosuhteet, tapahtumat, niin hyvät kuin pahat, ne muistuttavat sinua siitä, että sinä olet täydellinen, että sinussa on kaikki voima. Vaikka usein etsit ja etsit sitä muualta.

Rakas lapsemme, sinua haastetaan, että katsoisit sisällesi ja hellisit sitä pientä lasta siellä. Niin kuin minä hellin ja rakastan sinua. Tuuditan sinua ja täytän sisintäsi valolla. Ja kuin puhdistan sinua.

Miten usein sinä kuitenkin kuin taas tuot sitä pelkoa ja epäilyä sinne sisällesi ja taas me täältä yritämme sinua auttaa.

Kun tulet tälle puolelle, näet ja ymmärrät kaiken. Se aukeaa eteesi kuin elokuva tai televisio tai tietokone. Se näyttää sinulle, miten paljon hyvää olet tehnyt, oppinut ja yrittänyt. Mutta se näyttää myös sen, miten paljon astuit kuin harhaan, etkä löytänyt etsimääsi muilta tai muualta. Et löytänyt kun se onkin sinussa lapsemme.

Ja näet tällä puolen kaiken, mutta sinua ei jätetä täälläkään koskaan yksin. Sinua tuetaan ja sinua opastetaan. Rakkaudella sinua hoidetaan. Ja sinä alat parantua niistä haavoista ja traumoista, joita siellä kohtasit. Ja näet kaiken tarkoituksen. Ja kaikkihan perustuu siihen, miten järjestelimme ja sinä päätit ennen kuin sinne maan päälle tulit. Halusit tulla kokemaan monia asioita. Ja osan koit ja opit ja osa jäi vähän kuin kesken.

Sinua ei kuitenkaan koskaan tuomita, eikä hylätä rakas lapsemme. Sinua autetaan toipumaan ja sinua autetaan parantumaan. Rakkaudella autamme ja valolla autamme. Mutta voit vielä tälläkin puolella kuin kieltää sen avun ja haluta vain olla.

Mutta sekin on sinun valintasi. Eikä sekään ole väärin. Sinulle annetaan mahdollisuus edetä omassa tahdissasi, omaa polkuasi myös tällä puolen rakas lapsemme. Täällä on niin monia huoneita, niin monia paikkoja täällä on, sinua varten on, että toivut ja voit jatkaa polkuasi siinä tahdissa kuin haluat edetä ja niissä asioissa, jotka ovat sinulle vielä vaikeita.

Eikä kukaan teistä ole täydellinen, ei kukaan ole parempi tai huonompi. Jokainen tekee valintoja, joita katuu, joita kuin haluaakin jossain vaiheessa korjata jo siellä maan päällä. Ja voit sielläkin valita, haluatko, teetkö sen valinnan, että lähdet sille korjaavalle tielle, vai piilotatko sen ja jätät kesken. Kaikilla näitä on ja niin moni tällä puolen miettii, että miksi noin tein. Miksi en toiminutkaan sen mukaan, mitä sydän sanoi, se sisin.

Niin paljon toivomme, että lähtisit silloin sille korjaavalle tielle, koska se on paljon helpompaa sinulle jo siellä maan päällä. Se on helpompaa, kuin jos peität niin paljon ja kuin yrität unohtaa. Koska ne näytetään sinulle tällä puolen kaikki. Ja se kaikki on sinun parhaaksesi sekä siellä maan päällä että tällä puolen. Että kehittyisit siksi, joka olet, että jatkaisit polkuasi niin siellä kuin täällä.

Rakas lapsemme, sinä olet rakkaus. Ja sinä olet valoa täynnä. Etsi ja löydä se valo ja rakkaus jo siellä maan päällä sisältäsi. Kaikki on hyvin rakas lapsemme, ihan kaikki.

 

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

sinun parhaaksesi kanavoiden Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha