Rakkauden ääni sisälläsi

 

                                                   KAKSIPÄINEN JOUTSEN






4.3.2023  osa 47  Rakkauden ääni sisälläsi 

” Hyvä blogin lukija, rakas lapseni siellä maan päällä. Olen Jaspis kaukaiselta planeetalta/ tähdeltä, jossa kaikki on toisin kuin teillä siellä.”

 

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, olet meille rakas ja olet valoa täynnä. Kaikki on hyvin, ei ole mitään hätää, kaikki on parhain päin.

Rauhoita mielesi, se joka niin paljon pohtii ja murehtii, niin paljon mietti ja niin paljon säntäilee. Rakas lapsemme, kaikki on hyvin.

Mielenne siellä maan päällä, se tekee niin paljon tepposia, kuin lennähtää sinne ja tänne ja sitten onkin niin monta asiaa mielessä ja on vaikea löytää se tärkeä, mikä nyt olisi se tärkeä. Ensin mietit tuota ja sitten jo tuota ja mielesi täyttää tiedon tulva. Ja se tiedon tulva ei anna hetken rauhaa, vaan aina tulee uusi juttu ja taas mennään.

Kuulostaako tämä tutulta rakas lapsemme? Onko sinunkin elämässä tämä mielen lepatus ja kuunteletko sitä, elätkö sen mukaan, vai hiljennytkö ja rauhoitat tuon kuin ”apinamielen”, edes hetkeksi rauhoitat.

Sillä se mieli ei jätä rauhaan, sillä on aina puhuttavaa, sillä on aina joku asia, ja sitä se siellä kuin jauhaa. Siellä mielessäsi jauhaa. Ja jos sitä jäät kuuntelemaan, olosi on rauhaton ja sinun on vaikea keskittyä. Ja mielesi voi viedä sinua kuin harhaan. Alat epäillä itseäsi ja tuntea, kuin olisit eksyksissä siellä mielen viidakossa. Eikä ulospääsyä oikein ole.

Haluamme tänään ohjata sinua rauhoittamaan tuon "kaverin", joka siellä ehdottaa sitä sun tätä. Haluamme antaa sinun unohtaa sen ja vaientaa ja ottaa tilalle sisäisen äänesi, joka jää helposti tuon lepattavan mielen jalkoihin, sen alle kuin jää.

Rauhoita mielesi ja hiljenny, se lepattava mielesi. Se kyllä hiljenee, kun annat sen tottua siihen, ettet kuuntele sitä niin usein. Ja pikku hiljaa huomaatkin, että se ei enää ohjaa koko ajan elämääsi, ei sinua määrää ja komenna ryntäämään, ei ohjaa sinua koko ajan muuttamaan mieltäsi, vaan kuin rauhoittuu taka-alalle.

Ja silloin alat kuulla sen sisimmän äänen. Se voi ensin olla epävarma pieni ääni, mutta se voimistuu kun jaksat keskittyä, jaksat harjoitella ja jaksat luottaa. Jaksat luottaa ja opit erottelemaan, kuka siellä kuiskii sinulle.

Sisäinen äänesi tietää, että sinä olet valoa täynnä. Se tietää ja se näkee kauneutesi, sen miten ainutlaatuinen sinä olet. Se näkee miten rakastava olet ja miten paljon sisälläsi on sydämen viisautta, ikiaikaista tietoa ja ymmärrystä.

Sisäinen äänesi ei moiti sinua, ei syytä sinua, se rakastaa sinua. Toki, jos olet tehnyt väärin, se kyllä sen sinulle kertoo. Mutta koskaan se ei ole tuomitseva. Se on ymmärtävä ja ohjaa sinua toimimaan oikein, sydämen viisauden mukaan oikein sinun ja muiden parhaaksi. Se joka siellä asuu, se on sinun sielusi. Se ohjaa sinua sisimmästäsi.

Sielusi ääni ei ole se ”apinamieli”, joka ehdottaa sinulle yhtenä päivänä yhtä ja toisena toista. Sielusi ääni on rakastava. Se ei luo pelkoa, vaan toimii sinun parhaaksesi, vain parantavan energian ja valon ja rakkauden kautta.

Silloin kun kuulet sielusi äänen, sisimmässäsi syttyy kuin valo ja se leviää sinun kehoosi, tuo lämmön ja hyvänolon tunteen ja sellaisen sisäisen rauhan. Kuin pumpulipilven päällä olisit. Se tuudittaa sinua illalla uneen, se hoitaa sinua ja silittää poskeasi, ehkä kuivaa myös kyyneleen silmänurkastasi. Se rakkauden ääni, se on sinussa, siellä sisälläsi on. Tunnethan sen. Ota se vastaan ja kiitä. Kaikki on hyvin rakas lapsemme, ihan kaikki on hyvin."

 

Eleonoora: kiitos rakkaus, kiitos sieluisäni ja korkein

Tämä kanavoitu Blogi tulee Jaspiksen ohjauksella juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Ota se vastaan sellaisena kuin olet.

kiittäen Eleonoora

 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha