Sinulla on oikeus vain olla

 

                                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN


31.3.23 Kaksipäinen Joutsen osa 51: Sinulla on oikeus vain olla

”Rakas lapsemme siellä maan päällä. Kiitos että olet jälleen hetken kanssamme ja voimme kuin yhdessä pohtia asioita, jotka ovat tällä kertaa vuorossa. Haluamme nyt kertoa sinulle siitä, että aina ei tarvitse jaksaa, ei tarvitse olla kuin suorittamassa eikä aina tarvitse olla käytettävissä.

Siitä haluamme kertoa, että sinulla on oikeus vain olla. Ei ajatella mitään, ei tehdä mitään. Vain olla. Se on tärkeä asia sekä sinulle että muille. Sellainen viesti myös muille, että aina et jaksa. Vaikka se siellä maan päällä tuntuu joskus tai aika useinkin olevan sellainen huonouden merkki, että ei ole hyvä, ei ole arvostettu, ei ole kuin hyvä ihminen, vaikka on se sama ihminen kuin ennenkin.

Rakas Eleonoora, niin sinäkin saat välillä olla sellainen. Olla se ns. huono ihminen, joka ei ole aina käytettävissä, ei aina läsnä, eikä aina kuin valmiina olemaan se, joka auttaa, kuuntelee ja kulkee rinnalla.

Eleonoora: Kiitos korkein ja kiitos Äiti Teresa, että kerrotte tästä tärkeästä aiheesta. Että kerrotte minulle ja kerrotte lukijoille, miten meillä on oikeus vain olla. On oikeus olla hiljaa ja hienovaraisesti osoittaa, että aina emme jaksa. Minäkin koen sellaista, eikä se ole helppo tunne. Miksi tämä aihe on nyt tärkeä hyvä korkein ja Äiti Teresa?

Äiti Teresa: Rakas lapsemme, se on ihan luonnollinen asia, ihan kaikki sitä koette, mutta moni sen kätkee ja yrittää ja yrittää ja puskee vaan eteenpäin, kunnes tulee hetki, että kuin väsähtää pidemmäksi aikaa. Kehonne ei jaksa, ei jaksa sellaista jatkuvaa kuin kierrettä, jossa aina pitäisi olla valmiina ja aina pitäisi olla pirteä, iloinen ja energinen.

Olethan huomannut sen, että silloin kun voimasi ovat vähentyneet ja olisi levon aika, silloin ihmiset, jotka kuin vain menevät ja menevät, he väsyttävät sinua lisää. Ja voit tuntea vaipuvasi vielä enemmän sinne itseesi. Voit käpertyä lisää ja tuntea, miten voimasi valuvat vielä enemmän maahan.

Mutta se ei ole kenenkään syy, eikä se ole väärin. Se kuuluu elämänkulkuusi. Se on kirjoitettu sinne, että aina et jaksa. Kun on väsynyt, tai muutoin kokee, että nyt en ole valmis osallistumaan, en ole valmis olemaan ja näyttämään, että pystyn, vaikka en pystyisikään, silloin pitää ottaa kuin aikalisä. Ja se on sallittu, silloin on sen aika. Ei se tee sinusta arvotonta, ei huonoa, eikä sellaista, joka ei osaa eikä halua.

Ja tämä asia on hyvin tärkeä tiedostaa, koska niin monet koette sitä, mutta ette halua myöntää, ette halua myöntää itsellenne ettekä toiselle. Teidän maailmanne on niin täynnä sitä suorittamista, on niin täynnä sitä, että olen kykenevä kaikkeen. Ja jos en ole, niin voin kuin ostaa sitä energiaa ja sitten jaksan taas.

Rakas lapsemme, jos koet, että elät nyt tai jossain vaiheessa tätä vaihetta, anna lupa itsellesi olla. Anna lupa itsellesi olla ja hengittää ja anna lupa tulla sieltä esiin, kun on sen aika. Emme tarkoita tällä nyt sitä, että olisit sairas tai että olisit masentunut, mutta niinkin voi käydä, jos et myönnä itsellesi lupaa levätä.

Emmekä tarkoita sitä, että et saa pyytää apua, kun tarvitset. Emmekä tarkoita sitä, että voisit kuin aina käpertyä peiton alle, kun koet näitä tunteita, että tarvitset omaa tilaa ja omaa rauhaa.

Tarkoitamme sitä, että te suoritatte siellä maan päällä paljon ja kuvittelette, että sinun pitää suorittaa yhtä paljon kuin vierellä olevan tai tuttavan tai työtoverin. Tarkoitamme sitä, että jokaiselle tulee hetkiä, kun tarvitsee tauon. Ja silloin tulee rohkeasti ottaa se tauko.

Niin monet teistä, eivät sitä taukoa uskalla pitää, kun aina on joku, joka näyttää miten hän jaksaa ja hän osaa ja hänellä on niin paljon harrastuksia ja hänellä on niin paljon tehtäviä. Sinä et ole tuo toinen, muistathan rakas lapsemme. Sinä olet sinä ja sinä valitset ja päätät. Sinulla on vapaa tahto ja oikeus valita sitä, mikä sinulle on hyväksi juuri nyt.

Sinä et ole parempi etkä ole huonompi kuin tuo toinen. Ja kun rohkeasti päätät omaksi parhaaksesi, silloin olet kuullut sisäisen äänesi, sydämesi valinnan sinun parhaaksesi. Olet luottanut siihen ja sen opastukseen. Eikä sinun valintasi ole jonkun muun valinta. Valinta on sinun rakas lapsemme. Ja alat huomata, että sinun ei tarvitse valita niin, että miellytät muita, ei tarvitse tehdä jotain vain toisen ehdoilla. Sinun ei tarvitse osoittaa toiselle, että olet yhtä hyvä.

Sillä sinä olet hyvä juuri noin, sellaisena kuin olet. Olet hyvä sellaisena omana itsenäsi. Sellaisena, että välillä jaksat kulkea rivakammin ja välillä osaat jäädä lepäämään. Että voit hyvällä omalla tunnolla ottaa välillä tauon, niin toisista ihmisistä kuin kaikesta suorittamisesta.

Sinun on koettava myös nämä tunteet siellä maan päällä ja opittava niiden kautta, mitä on olla ihminen. Opittava että on erilaisia tunteita, on erilaisia jaksoja ja erilaisia aikoja elämässäsi. Ja kaikki ne ovat tärkeitä juuri sinulle rakas lapsemme. Ja että olet hyvin rakas meille juuri sellaisena kuin olet.”

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

sinun parhaaksesi kanavoiden Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha