Käännä kasvot kevään valoa kohti

 

                                                              KAKSIPÄINEN JOUTSEN


7.4.23 Kaksipäinen Joutsen osa 52: Käännä kasvot kevään valoa kohti

”Rakas lapsemme siellä maan päällä. Olemme tässä lähelläsi kun tätä luet ja sydämesi kautta käytät. Niin monet kulkevat siellä hymy huulilla lämpimän kevätauringon lämmittäessä mieltä, kehoa ja sisintä. Niin monilla on hyvä olla ja siellä sisimmässä on sellaista heräävää odotusta kevääseen ja tulevaan kesäänkin. Niin moni kulkee iloisempana ja kiitollisena.

Ja me täällä toisessa ulottuvuudessa, kuitenkin lähelläsi, me olemme myös iloisia siitä, että valo avaa portin rakkauteen, avaa sydäntä ja lämmittää mieltänne. Se on kuin ruusunkukka, joka on nupulla ja odotusta täynnä siitä, että pian voin avata terälehtiäni ja toivottaa hyönteisiä tervetulleiksi luokseni, antaa niille ravintoa ja kääntää katseeni valoon.

Valo parantaa ja herättää, herättää aamuisin jo varhain ja kuin voitelee lämmöllään ottamaan uutta vastaan. Sen voima on rakkaus, ja se säteilee niin kauniisti sisällesi sinne pimeimpäänkin nurkkaan.

Mutta valo voi myös olla sellainen, että kaikkien ei ole hyvä olla, ei ole helppoa ottaa vastaan kirkasta valoa, vaan voi olla helpompi laittaa ikkunaverhot kiinni ja käpertyä peiton alle. Voi tuntua siltä, että se häikäisee liikaa, en halua mennä ulos. Siellä on liian kirkasta. Haluan jäädä tänne peiton alle.

Ja te tarvitsette siellä maan päällä sekä pimeyttä ja valoa. Tarvitsette pimeyttä, että voisitte paremmin nähdä valon, kun se loistaa. Ja tarvitsette valoa nähdäksenne pimeyttä. Molemmat ovat tärkeitä, kuin opettajia molemmat. Kumpi sinua pelottaa rakas lapsemme ja kumpi vetää puoleensa?

Valo paljastaa ja valo näyttää ne likaiset ikkunat, näyttää se pölyiset nurkat ja näyttää paljon sellaista, jota pimeän aikana et nähnyt. Pimeys taas ei näytä, se pitää paljon piilossa kuin kätkee jotain. Ja sinä voit tasapainoilla siinä välissä, siinä kaksinaisuudessa voit kuin kulkea ja välillä menet toiseen laitaan ja välillä toisen laitaan.

 

Eleonoora: Hyvä Korkein ja Äiti Teresa, haluaisin kysyä kun niin moni väsyy kuitenkin keväällä, kun valoa tulee lisää ja mieli voi olla maassa. Miten opastatte tässä asiassa?

Äiti Teresa: Kiitos Eleonoora kysymyksestäsi, olemme huomanneet sen, että kaikki eivät kuin herää ja lähde liikkeelle, vaan väsyvät. Valo voi väsyttää ja olla liian kirkas.

Kun tulette tälle puolelle ja tarkoitus on kulkea kohti valoa, kaikki eivät kestä sitä valoa, vaan jäävät kuin odottamaan. Eivätkä kaikki ole valmiita vielä tulemaan valoa kohti, koska se pelottaa. Se paljastaa liikaa. He tarvitsevat aikaa edetä hitaammin ja kuin parantua ja oppia luottamaan, että valo hoitaa, ei tuomitse eikä syytä. Vaikka se näyttää ne asiat, joita tänne tuleva pelkää näyttää.

Ja samanlainen tie voi olla jo siellä maan päällä, että valo ei tunnu hyvältä, se on liian kirkasta. Valoon on totuteltava vähitellen ja valoa on kuin otettava vastaan askel askeleelta, ei liian nopeasti. Sitä ei voi laittaa heti päälle ”täysillä”.

Valo voi tuntua liian voimakkaalta, liian suurelta. Ja siksi me opastamme, että harjoittelette jo siellä maan päällä, tutustutte valoon. Sallitte sen avata sydänkeskustanne ja sallitte se valaista sisintänne. Että kaikkea ette piilottaisi, vaan toisitte valoon, rohkaistuisitte siihen. Silloin se valo ei pelota niin paljon. Tätä ei ole aina kovin helppoa ymmärtää siellä maan päällä, sen tarkoitusta ja sitä, miten kaikki eivät kulje samaan tahtiin juuri samalla kuin joku toinen.

Siellä maan päällä on niin paljon sellaista pelkoa. Ja se kasvaa, kun viette sen sinne sisimpäänne. Silloin valolle ei jää niin paljon tilaa, kun pimeys täyttää sisintä. Ja valo voi alkaa pelottaa, kun se paljastaa liikaa. Kuitenkin pelko vie elämänvoimaanne, energiat menee siihen, että peittää ja piilottaa. Ja silloin ihminen väsyy. Käpertyy itseensä, suojelee itseään kuin valolta. Ja mieli askartelee siellä alemmassa tasossa, matalissa energioissa.

Mutta jos näin on kohdallasi, että pelko valtaa sisintäsi, ole armollinen itsellesi. Älä syytä itseäsi, koska se luo lisää pelkoa. Kukaan ei ole täydellinen, jokainen tekee virheitä, mutta niiden kautta oppii ja kehittyy. Anna aikaa itsellesi, etene omaan tahtiin.

Mitä avoimemmin lähdet eteenpäin, sitä helpompi sinun rakas lapsemme on avata sydämesi rakkaudelle ja valolle. Anna kevätauringon valaista tietäsi ja sisintäsi, anna pelkojen väistyä. Luota ja usko itseesi. Hengitä syvää raikasta kevätilmaa ja avaa ne ikkunaverhot ja ikkuna. Tuuleta ja ota valo vastaan kiittäen, vähän kerrallaan. Kaikki on hyvin."

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

sinun parhaaksesi kanavoiden Eleonoora

Hyvää pääsiäistä sinulle

ps lisää Eleonooran viestejä löydät facebook sivuilta: Eleonoora Jaspis

Kommentit

  1. Auringonvalo, armoton ja lempeä. Pitää vaan ottaa se valo ja lämpö sisimpään talteen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha