Metsän hoitava energia

 

                                                            KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

14.4.23 Kaksipäinen Joutsen osa 53: Metsän hoitava energia

”Rakas lapsemme siellä maan päällä. Siellä kuljet ja ihailet kaunista kevätsäätä. Tuuli hiuksiasi heilauttaa ja vähän viimaltakin tuntuu, kun vilpoinen tuuli tuo viileää ilmaa kasvoillesi. Onhan vielä luntakin maassa ja Äiti Maa on vielä vähän kuin horroksessa. Ei vielä ole kesän hetki, on varhaisen kevään hetki vielä.

Mitä haluaisit tälle kerralle aiheeksi Eleonoora?

Eleonoora: Rakas Äiti Teresa, sellaista haluaisin kysyä, kun metsän puut niissä pyhissä paikoissa, joissa hiljennyn ja rauhoitun, ne ovat alkaneet hoitaa minua niin, että tunnen sen energian voimakkaampana kuin ennen. Ja haluaisin kertoa kaikille tästä asiasta sinun kauttasi. Onko se mahdollista?

Äiti Teresa: Tottakai se on mahdollista. Mielelläni kerron metsän hoitavasta energiasta, Äiti Maan vahvasta energiasta kaikille lukijoille.

Miten paljon metsässä onkin energiaa, koko luonnossa on sitä, ja se hoitaa sinua, jos vain otat sitä vastaan rakas lapsemme. Niin paljon voit keskustella metsän kanssa, kivien kanssa, maan kanssa. Kun vain rauhoitut, pyydät ja otat vastaan.

Niin monet teistä kulkiessaan metsässä, luonnossa, kulkevat siellä kuulokkeet korvilla ja sulkevat kaikki ne viestit, mitä luonto voisi heille lähettää. Niin moni kulkee puhelimen kanssa ja puhuu siihen, kun voisi kuunnella metsän ääniä, saada kuin ilmaisen konsertin juuri nyt. Niin kauniit ovat lintujen äänet, niin suuri areena täyttyy ja tulvii kaikkea sellaista, joka hoitaa teitä rakkaat lapsemme, ihan ilmaiseksi hoitaa ja auttaa.

Ja metsän puut tuovat ikiaikaista viisautta, ne suorastaan huokuvat sitä ja ottavat sinut syliisi, joka haluat syliin tulla. Niin kuin sinuakin Eleonoora tänään hoidettiin. Niin lempeästi hoidettiin. Ja sinua pyydettiin astumaan kauemmas puusta sen vuoksi, että huomaat miten pitkälle puun energiakenttä riittää ja sinun energiakenttäsi myös.

Molemmat olitte siinä energiakentässä kuin yhtä ja puut hoitivat sinua, heijasivat ja ottivat syliinsä. Ja sinä kiitit ja otit vastaan sen hoidon. Ja huomasit senkin, että eri puun hoito oli erilaista kuin toisen puun hoito. Jokaisella puulla on omanlaisensa energia, toisella pehmeämpi, toisella voimakkaampi. Ja hoitava energia, voimakkuudesta ja erilaisuudesta riippumatta, se on yhtä hyvä, yhtä tarpeellinen hänelle, jolle se annetaan.  Opit koko ajan lisää ja niin jokainen teistä voi oppia.

Ihan jokaisella on taito kasvattaa tietoisuuttaan, ymmärrystään ja ottaa vastaan. Ja jokaisella teillä on taito myös hoitaa toisia, kun on siihen valmis. Metsä ja luonto ovat hyviä opettajia. Siellä voit harjoitella kaikessa rauhassa. Siellä voit opetella hiljaisuutta, siellä voit opetella kuuntelemaan. Siellä voit opetella puhumaan telepaattisesti, ilman fyysistä ääntä ja kuuntelemaan telepaattisesti.

Oletko huomannut sen ja oletko kokeillut sitä rakas lapsemme. Siellä ei kukaan sano sinulle, että nyt teit väärin, nyt teit virheen. Siellä sinulla on mahdollisuus harjoitella kaikessa rauhassa. Ja sinä opit eri vuoden aikoina eri asioita. Metsässä näyttämö kuin vaihtuu joka päivä ja joka ilta ja aamu ja yö. Eri esiintyjät astuvat kuin näytelmään joka hetki ja sinä voit liittyä tähän suureen areenaan, tulla mukaan. Kaikilla on se mahdollisuus, jokaisella, joka metsään tulee.


Metsä voi ottaa sinut siniseen hoitavaan energiaansa kuin tuudittaisi sinua lempeästi. Metsä voi puhdistaa sinua tällä sinisellä energialla ja maadoittaa sinua, niin että jalkasi kantavat sinua paremmin.

Et tarvitse pääsylippua, mutta oikeutesi kulkea tai kerätä talteen metsän antimia on määritelty. Et voi tulla häiritsemään milloin vain luonnon eläimiä tai muita asukkeja. Et voi roskata, etkä voi tehdä mitä tahansa. Mutta kun tulet sinne kunnioittaen ja kysyen kuin luvan, olet tervetullut. Voit kulkea puistossa samalla tavalla. Rakas lapsemme otamme sinut avosylin vastaan. Kaikki on hyvin.”

 

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

sinun parhaaksesi kanavoiden Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha