Ota vastaan viestejämme sydämessäsi käyttäen

 

                                                            KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

22.4.23 Kaksipäinen Joutsen osa 54: Ota vastaan viestejämme sydämessäsi käyttäen

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, tässä taas olemme vierelläsi ja lähelläsi, kun tätä luet ja pohdit. Kun sanat kulkevat sinuun ja tuovat uutta pohdittavaa ja sydämessäsi käytettävää. Ja kun viet sanat ja sen tunteen, joka niiden kautta välittyy sydämeesi, voit saada ne elämään sinussa. Ja se on hyvin iso asia sinulle, juuri sinulle lukijamme.

Mutta voit vain lukaista ja heittää pois, voit ohittaa. Se on sinun valintasi, miten tekstiä käytät. Se on sinun oikeutesi, tehdä valinta minkä tahansa tekstin kohdalla. Ymmärräthän sen rakas lapsemme. Ymmärräthän sen merkityksen ja sen eron. Voit haluta vain katsoa ehkä uteliaisuudesta, mutta silloin se sanoma ei aukene sinulle. Toki se kulkee sinuun, mutta jos se ei pysähdy, ei tuo pohdintaa itsessäsi, siellä sydänkeskuksessasi, niin silloin olet ohittanut sen mahdollisuuden ymmärtää.

Kiitämme sinua, joka luet ja pohdit, kiitämme sinua, joka haluat oppia ja ymmärtää. Jokaisella on kuitenkin oma aikataulu, oma polku kehittymiseen. Joten sinun polkusi voi olla juuri nyt tässä kohdassa, että haluat ymmärtää enemmän tai sinun polkusi voi olla kohdassa, jossa et ole vielä valmis siihen. Kaikki on hyvin.

Valinta on sinun, eikä mikään ole oikein tai väärin. Jokainen kulkee omassa tahdissaan ja jokaisella on oikeus levätä välillä, pitää taukoa ja tehdä muuta, joka tällä hetkellä on tärkeää.

 

Eleonoora: Kiitos Äiti Teresa, että otit tämän aiheen ja voimme pohtia sitä yhdessä. On kulunut vuosi maan aikaa, kun aloitin tämän blogin ja hyvin epävarmana otin vastaan kanavointeja. Minä epäilin omia kykyjäni, en teitä, itseäni epäilin ja sitä, että kuulenko, saanko yhteyden. Ja kun sain ja tekstit lähtivät elämään, tunsin suurta kiitollisuutta, että voin olla kanavana niille sanomille, joita sain kirjoittaa.

 

Korkein ja Äiti Teresa: Juuri niin, niin paljon epäilit ja saimme houkutella sinua moneen kertaan. Luimme ajatuksesi: en minä voi ottaa näin suurta tehtävää vastaan.. olen vasta aloittanut tätä työtä, osaanko minä...?

Ja niin moni teistä epäilee itseään, vaikka kaikki tieto on jo teissä. Se tarvitsee luottamuksen ja uskon, että pystyy ja että oppii. Ja ne mitä kanavoi, kuulee siellä sisimmässään. Ne ovat meidän viestejä, eivät kanavoijan. Kun luottaa meihin, niin siitä se lähtee. Ja me autamme koko ajan. Me opetamme koko ajan. Ja me opetamme myös sellaisissa tilanteissa, joita et muista päivätajunnassa. Opetamme alitajunnan kautta, opetamme unen aikana.

Ja tämä koskee kaikkia elämäsi tilanteita rakas lapsemme. Voit kuulla sisälläsi äänen tai sinulle tulee tunne, että minun tulisi nyt pysähtyä kuuntelemaan, ehkä miettiä vielä, ennen kuin päätän. Olkoon asia mikä tahansa, sinulle voi tulla viesti. Ja aina valinta on sinun, miten valitset. Voit pysähtyä ja ehkä muuttaa valintasi tai voit hypätä vain johonkin ajattelematta sen kummemmin, mitä teet.

Ja taas painotamme sitä, että mikään valinta ei ole tuomittava, mutta jokainen valinta johtaa aina johonkin ja sitten taas uusi valinta johtaa johonkin. Ja niin sinä olet se, joka tekee ne lopulliset valinnat.

Ja me autamme ja yritämme ohjata teitä jokaista, yritämme opastaa ja lempeästi tuupata sinua polullasi, Ne meidän opastukset, niiden tarkoitus on olla apunasi, kuin suojella sinua, niin, että et kompuroisi niin paljon. Että polkusi olisi helpompi kulkea. Eikä se tarkoita sitä, että tiellesi ei tulisi mitään esteitä, eikä sitä, että kaikki olisi kuin ruusupolkuja.

Jokainen teistä voi oppia kuuntelemaan sisäistä ohjausta ja sitä kautta ymmärtämään, miksi minulla on nyt näitä vaikeuksia tai että miksi minun polkuni on helpottunut. Kaikessa on kysymys siitä, että jäät kuin pohtimaan ja oppimaan, ymmärtämään ja näkemään, miten paljon sinulla onkin jo tietoa siellä sisälläsi, kun vain luotat.

Mutta sinun on myös tärkeä erotella, kuka tai mikä siellä sisälläsi kuiskailee ja sinua ohjaa? Ne mitä sieltä kuulet, voivat tuoda myös itsekkäitä ohjeita. Ja silloin onkin kyse jostain muusta. Sellaiset ohjeet eivät tule sydänkeskuksestasi, vaan alempi mielesi siellä kuiskii: kun teet näin, olet paras, kun teet näin, sinä voitat, kun teet näin saat…

Kiitos sinulle lukijamme, joka alat ymmärtämään tätä isoa kokonaisuutta. Kiitos sinulle, että haluat oppia ja haluat kehittyä. Olet meille hyvin rakas ja otamme sinut hetkeksi syliin. Tuuditamme ja kuiskaamme sinulle jotain tärkeää, kuulethan meitä. Sinua rakastetaan ja sinua tuetaan, sinua opetetaan kehittymään. Kaikki on sinun parhaaksesi, rakas lapsemme. ”

 

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

sinun parhaaksesi kanavoiden Eleonoora

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha