Äitiyden lahja

 

                                                           KAKSIPÄINEN JOUTSEN


13.5.23 Kaksipäinen Joutsen osa 56: Äitiyden lahja

 

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, tässä olemme sinun kanssasi, et ole yksin, rakas lapsemme, sillä olemme vierelläsi nyt juuri. Nyt olemme, kun tätä luet, siinä olemme. Pidämme sinua kädestä kiinni ja silitämme poskeasi. Tunnethan kevyen kosketuksen, kun hiljennyt sitä vastaanottamaan.

Kaikki on hyvin, ihan kaikki. Vaikka mielesi myllertäisi, niin kaikki on hyvin. Rauhoitu kuuntelemaan ja lukemaan, anna sille hetkelle aikaa, vain ota vastaan.

Mistä voisimme tänään kertoa, mikä olisi aihe, josta voisimme kertoa ja sinua ohjata?

Eleonoora: On niin paljon aiheita, mutta toivon, että kerrotte lisää äitiyden suuresta lahjasta ja sen haasteista. Ohjaisit meitä, jotka olemme äitejä, tai emme ole äitejä tässä elämässä. Kiitos siitä Äiti Teresa ja Korkein.

Äiti Teresa: Tämä on hyvä aihe juuri nyt, kun siellä valmistaudutaan äitienpäivään. Tämä koskettaa niin monia, näemme sen ja tunnemme sen. Näemme miten joku on niin iloinen ja täynnä rakkautta vastaanottamaan tämän päivän. Ja näemme, miten joku kuin pelkää kohdata sitä, niitä tunteita pelkää, jotka mieleen tulevat. Surullisena voi olla, ahdistusta voi kokea siitä. Ja haluamme kertoa teille kaikille, miten me näemme sen tältä puolelta, kun katsomme sinne maan tasolle.

Ensinnäkin, älä itke, älä sure, olet siellä nyt äiti tai et. Olet kuitenkin jonkun lapsi, eikö niin. Ja se lapsena oleminen voi tuoda eteesi niin monia muistoja, iloisia, onnellisia, rakkaudellisia. Se voi tuoda eteesi, pelkoa, katkeruutta, syytöstä ja surua. Näemme niin monenlaisia tunteita, niin monenlaisia, rakas lapsemme.

Rakas lapsemme, minä olen äiti monelle, olen niin monen rinnalla kulkenut siellä maan päällä ja monissa muissakin paikoissa. Olen universaali äiti, olet minun lapseni ja otan sinut syliini. Heijaan ja olen vierelläsi. Asut sitten missä asut, kuljet sitten missä kuljet. Olen aina tavoitettavissasi, kun sitä pyydät ja kun rukoilet, autan sinua. Ota minut vastaan, kun tunnet tarvitsevasi tukeani, koska sitä on saatavilla, rakas lapsemme. Tässä olen.

Ja teillä kaikilla on äiti myös siellä maan päällä, on tai ollut. Hän voi olla nyt tällä puolen ja hän näkee asiat paremmin, ja voi katua, sitä, miten on sinua kohdellut. Tai hän voi olla hyvin rakastavasti läsnä siellä maan päällä sinun kanssasi. Hoitaa sinua, auttaa sinua ja tukea, kun sitä tarvitset. Tai hän voi olla tällä puolella ja rakastavasti auttaa sinua täältä käsin. Kulkea vierelläsi, vaikka sinä et sitä näe.

Ja sitten voin sinulle kertoa, että sinä joka olet äiti ja tätä luet. Kyllä me näemme miten usein sellainen riittämättömyyden tunne voi tulla sisällesi, että en osaa olla sellainen kuin haluaisin olla, tai että vaikka haluaisin, lapseni ei ota sitä vastaan. Voi kuin torjua minua, ja minut. Ja kuitenkin sinun sisälläsi on valtavan suuri rakkaus, sellainen, että se haluaisi aina lapsen parasta, vaikka ei sitä aina pysty antamaan, eikä ilmaisemaan.

Ja sitten voin kertoa sinulle äiti, joka tunnet rakkauden molemmin puolisena, kuin autuuden virtana, että sinä loistat. Mutta kuitenkin tulee hetkiä, että olinko hyvä äiti, osasinko ja mitä tein väärin.

Niin, rakas lapsemme, näemme, että aina voi olla huolta ja aina voi olla tunnetta, että en onnistunut, vaikka onnistuit. Että en osannut, vaikka osasit. Että en riittänyt, vaikka riitit. Että en halunnut, vaikka halusit. Vaikka teit kaikki, juuri niin kuin piti, ja vaikka kaikki meni juuri niin kuin pitikin mennä. Siksi, että se oli ja on sinun parhaaksesi, rakas lapsemme.

Sillä olet sitten nyt mies tai nainen, sinulla on ollut elämiä, joissa olet ollut feminiini, äiti, nainen. Olet ollut opettelemassa, mitä se on, niitä kokemuksia olet kerännyt. Ja nyt olet tässä elämässä kokemassa siellä jotain tärkeää, myös äitiydestä jotain tärkeää olet kokemassa. Tätä voi olla vaikea ymmärtää sieltä käsin, mutta tältä puolen kun katsomme, kaikki on ihan selvää ja menee suunnitelman mukaisesti. Joko suoraan tai mutkitellen.

Aina se suunnitelma ei näyttäydy sinulle rakas lapsemme sellaisena, että näin tämän pitikin mennä. Mutta kun katsot asioita sydämen viisauden kautta, alat pikku hiljaa nähdä laajemman kuvan, kaikesta laajemman ja isomman kokonaisuuden. Ja silloin sinä muutut, opit ja kehityt. Eikä ne kehittymisen jaksot ole aina helppoja sillä maan päällä, mutta niiden kautta useimmiten alkaa nähdä asioita elämässään kuin katsoisi korkeammalta. Ei tunnevyöryn kautta, vaan sydämen kautta.

Rakas lapsemme, olet aina hyvin rakas meille, ainutlaatuinen ja siellä maan päällä oppimassa ja kehittymässä. Kuuntele sydämesi ohjausta, anna sille mahdollisuus opastaa sinua. Ole itsellesi armollinen ja anna anteeksi. Anna myös äidillesi ja lapsellesi anteeksi. He tekevät parhaansa, että kokemukset auttavat heitäkin kehittymään, niin kuin sinuakin. Kaikki olette sillä tiellä.

Minä autan sinua rakas lapsemme, ihan kaikessa autan, vierelläsi kuljen. Olet hyvin rakas ja siksi olet siellä maan päällä ja sinne halunnut tulla, oppimaan ja kokemaan, sitäkin, mitä on olla äiti ja lapsi tai että ei ole nyt äiti. Kaikki on hyvin. Ota vastaan rakkautemme ja käytä sitä sydämessäsi.”

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

Voit lukea myös blogin osa 5: Sieluäiti ja lapsi

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha