Rukous on kuin pyyntö

 

                                                     KAKSIPÄINEN JOUTSEN


20.5.23 Kaksipäinen Joutsen osa 57: Rukous on kuin pyyntö

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, tänään haluamme kertoa sinulle rukouksen voimasta ja siitä, miten tärkeää on olla yhteydessä, on tärkeää pyytää apua. Koska apua annetaan aina, kun näemme että sitä tarvitaan

Apua annetaan ja ymmärrystä annetaan siihen, kun pyydätte ja sydämen kautta pyydätte. Ketään ei jätetä yksin, eikä ketään tuomita eikä ketään unohdeta. Ei sinua hyvä lukijamme eikä ketään muutakaan. Mutta apu ei aina tule juuri siinä muodossa eikä ihan sillä hetkellä, kuin saatat odottaa. Me näemme täältä suuremman kuvan asioista ja autamme.

Kun otat yhteyden, kun pyydät, hiljenny kuuntelemaan. Keskity ja kuuntele. Niin moni teistä kuin hätääntyy ja haluaisi heti. Kuin odottaa, että se apu on juuri sitä, mitä ajattelee siellä mielen päällä. Mutta apu voi olla ihan muutakin.

Kuuntele rakas lapsemme. Hiljenny ja ota vastaan. Voit kirjoittaa ylös sen mitä kuulet. Ja kun teet niin, huomaat, että niin paljon sinua autetaan, kun maltat mielesi kanssa.

 

Eleonoora: Äiti Teresa, miten ohjaat meitä rukoilemaan, kun tuntuu, että meillä voi olla sellainen pelkokin, että rukoilenko väärin, osaanko rukoilla, niin että kuulet meitä.

Äiti Teresa: Rakas lapsemme, se rukous on kuin pyyntö, se voi olla äänetön kuin ajatus, tai se voi olla äänellinen pyyntö. Ei sanoilla ole niin väliä. Miksi ei, koska kuulemme kaikki ajatuksesi, kuulemme ne. Ja näemme, miten elämäsi kulkee ja tiedämme, miten voit ja mitä tarvitset. Kaikki on selvää täältä käsin, rakas lapsemme.

Ja missä rukoilet ja polvistutko, istutko vai missä asennossa olet, silläkään ei ole niin suurta merkitystä. Mutta sillä on, miten sen rukouksen kuin toimitat meille. Tuleeko se rukous sydämestäsi ja aitona ja nöyränä, vai tuleeko se pyyntönä saada jotain kuin halun kautta. Että anna minulle hyvä mies, tai vaimo, anna minulle rahaa tai anna minulle uusi auto. Sellainen rukous, jolla toivot kuin itsellesi tai toiselle sellaista maallista omaisuutta tai sellaista, että se vain tupsahtaa sinulle. Tuleeko se silloin sydämesi kautta. No voi tullakin, mutta sinä kyllä tiedät, miten rukoilet rakkauden kautta.

Katso rakas lapsemme tuota luonnonkiveä, jonka löysit Eleonoora järven rannalta ja säilöit sitä muutaman ajan. Ja sitten valitsimme yhdessä sinulle kiven. Ja siitä tuli Äiti Teresa kivi sinulle, minun symbolikivi sinulle. Sellainen kivi, jota et olisi heti nähnyt tai hyväksynyt, kun se oli niin vaatimaton. Mutta miten paljon siinä kivessä on rukousta, miten paljon siinä kivessä on nöyryyttä, vaatimattomuutta ja rakkautta. Silloin sinulle Eleonoora sanottiin ja sinua ohjattiin:

 


Korkein: ”Katsopa tarkkaan - noin juuri - kääntele tätä kiveä, jonka valitsit. Se on kuin egyptiläinen hallitsijahahmo, viisas ja vanha. Hänelläkin on nöyryyttä pää alaspäin. Mutta perusta on vahva. Niin, huomaathan, miten hieno kivi sinulla on. Se on kuin Faarao, mutta kun katsot taas - voit nähdä Äiti Teresan, joka rukoilee ja pyytää polvillaan.”

Eleonoora: Kääntelin samalla kiveä moneen suuntaan ja näin kaikki, mistä korkein puhui. Se tuntui siinä kanavoinnin keskellä ihmeelliseltä. Enkä todellakaan ollut näitä asioita edes huomannut. Olin vain valinnut kiven ja antanut sen olla. Tuntui kuin koko iso tarina olisi tässä kivessä - uskomatonta ja kuitenkin juuri se kivi oli käsissäni. Ja näin kaikki piirteet, asennot, hahmot. Silloin kun valitsin tämän kiven ja näin sen, se tuntui vaatimattomalta, liian pieneltä. Mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Tämä vahvisti tätä uskomattoman paljon. Ja kiitin kivestä.

Korkein: ”Hän rukoilee sinunkin puolestasi, rukoilee rauhaa ja suojelee sinua. Hänessä on monta, hänessä on voimaa, suojelua, nöyryyttä, rukousta, kiitollisuutta - kaikki nämä. Ja sinulla on sisälläsi nämä voimavarat. Voit valaista niillä tietä itsellesi ja muille. Tarvitset näitä eväitä, tarvitset myös viisautta, että osaat käyttää näitä lahjoja niin, että et aiheuta kenellekään vahinkoa. Sillä nämä ovat vahvoja energioita. Ota se käteesi ja pidä siitä huolta.”

Tässä kivessä, kun hyvä lukijammekin katsot, siinä on rukoilija (tällä puolella kiveä), joka nöyränä pyytää ja hänelle annetaan. Annetaan silloin kun tarve on. Jokainen rukous kuullaan ja jokainen rukous otetaan vastaan. Ja olemme siinä vierelläsi kun rukoilet. Ei sinun tarvitse tietää, eikä sinun tarvitse osata. Näemme ja kuulemme. Ja kun olet yhteydessä meihin, sinua autetaan parhaamme mukaan.

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha