Suuruus piilee pienuudessa

 

                                                    KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

27.5.23 Kaksipäinen Joutsen osa 58: Suuruus piilee pienuudessa

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, tässä olemme, sinun kanssasi olemme. Pidämme sinun kädestäsi kiinni ja silitämme kevyesti selkääsi. Tuomme rauhaa sydämeesi. Ota se vastaan.

 

Eleonoora: Kiitos Äiti Teresa, että kuljet kanssamme, jotka sitä pyydämme. Voitko tänään kertoa siitä, kun olet sanonut, että: Suuruus piilee pienuudessa. Niin monet kamppailevat sen kanssa, että riitänkö minä ja riittääkö tämä toisille.

 

Äiti Teresa: Rakas Eleonoora ja rakas lukijamme. Se on niin vaikea oppi teille kaikille, että mikä riittää. Olenko liian vaatimaton, annanko liian vähän. Kun siellä on juhlien aika ja haluaisi muistaa ja haluaisi antaa, eikä tiedä riittääkö tämä lahjaksi, riittääkö tämä. Antaako joku toinen enemmän kuin minä tai annanko minä liikaa.

Mutta rakas lapsemme, ei ole suuruutta antaa enemmän kun voi, ei ole suuruutta tehdä isoja tekoja, ei ole suuruutta sellainen.

Pientä tekoa ei arvosteta maan tasolla niin paljon kuin suurta tekoa. Mutta mitataanko rakkautta suuruudella vai millä sitä mitataan. Onko sinulla puntaria rakas lapsemme, jolla mittaat, paljonko tämän verran rakkautta painaa.

Sillä hyvään tekoon ja hyvän antamiseen liittyy aina rakkaus. Rakkaus tehdä hyvää. Kuka mittaa sen, mikä on hyvän teon mitta. Miten sinä rakas lapsemme sitä mittaat. Tai oletko sitä miettinyt. Kun annat rakkaudella toiselle, se on suuri teko, vaikka se teko olisi pieni. Kun se tulee sydämen kautta ja tarkoittaa toiselle hyvää. Silloin sitä ei tarvitse mitata, ei sitä, onko se liian pieni vai liian iso. Sillä miksi mittaisit?

Ymmärräthän nyt rakas lapsemme, että tärkeämpää on se, mitä tarkoitat sillä kun teet ja toimit. Miksi teet ja miksi annat. Ja myös miksi otat vastaan. Kiitätkö, kun saat. Kiitätkö sydämellä ja tunnetko sydämellä, kiitollisella sydämellä kun saat. Kun toinen sinua auttaa tai antaa sinulle jotain. Miten otat vastaan, rakas lapsemme. Mittaatko sinä sitä lahjaa, tai sitä tekoa, jota toinen hyväksesi tekee, millä sitä mittaat.

Siellä maan päällä on niin paljon kilpailua siitä, kuka on hyvä ja kuka ei ole. Kuka on parempi kuin toinen ja kuka antaa tai ei anna. Kuka saa ja kuka ei saa. Niin paljon on sellaista kilpailua materiasta ja vallasta. Mutta kuka ”kilpailee” rakkauden määrästä. Niitä kilpailuja emme näe täältä, niitä joissa mittarina olisi rakkaus, lähimmäisen rakkaus ja pyyteetön rakkaus.

Näemme kyllä, että sitä on ja olemme kiitollisia siitä. Jokaisesta olemme kiitollisia, joka auttaa toista pyyteettömästi, rakastaa, hoitaa pyyteettömästi.

He ovat usein maan hiljaisia. Ei heistä kirjoiteta ja lehdissä julkaista, että tässä on lista, keitä he ovat. Vai oletko nähnyt sellaista listaa, rakas lapsemme. Eikä heistäkään ole kirjoitettu listaa, jotka ottavat kiitollisina vastaan avun ja hoidon ja ne kaikki pienet teot, joita heidän puolestaan tehdään. Vaikka heitäkin on suuri joukko. Hyvin suuri joukko heitä, jotka niin toimivat ja heitä, jotka kiitollisina ottavat vastaan.

Rakas lapsemme, huomaathan nyt, miten turhia ovat ne mietteesi, riittääkö tämä. Miten paljon tärkeämpää ovat ihan toiset asiat. Sellaiset asiat, joita vain sinä itse tiedät siellä sisimmässäsi. Ne arvot, jotka olet sinne rakentanut. Ne, joita rakkaudella olet valinnut.

Kaikki te olette siellä opin polulla ja harjoittelette. Keräätte kokemuksia ja opitte. Anna rakkaudella lahja hänelle, jota haluat muistaa, olkoon se pieni tai iso. Anna sellainen lahja, jonka sydämen kautta tunnet oikeaksi. Älä mittaa ja vertaa, miten toinen tekee ja miten hän antaa.

Ja sinä, joka saat lahjan, ota se kiitollisuudella vastaan. Iloitse siitä ja kiitä. Älä mittaa, mitä joku toinen antaa, ota lahja vastaan ja kiitä. Muistaen että suuruus piilee pienuudessa ja sydämen viisaudessa.

Te olette kaikki samanarvoisia, yhtä kauniita ja rakkautta täynnä olevia sieluja. Ei kukaan ole parempi eikä huonompi kuin toinen. Ja rakastamme teistä ihan jokaista. Hellästi ohjaamme ja tuemme juuri sinua lukijamme, rakas lapsemme. ”

 

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha