Kaikilla on rakkauden nälkä

 

                                                          KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

3.6.23 Kaksipäinen Joutsen osa 59: Kaikilla on rakkauden nälkä

”Rakas lapsemme siellä maan päällä, siellä alkukesän raikkaudessa, valossa ja ilossa. Sillä monella on nyt ilon juhlan aika, sellainen kesän iloinen odotus ja toiveikas olo siitä, miten kesä tuo sitä ja tuo tätä. Tunnetko sen sisimmässäsi rakas lapsemme.

Eleonoora: Monet iloitsevat ja monella on suunnitelmia, miten kesän aikana voisi iloita ja nauttia ja niin monella se onnistuukin. Mutta on myös heitä, jotka tuntevat olonsa yksinäiseksi ja jotka kuin odottavat, mutta tietävät, että ne odotukset eivät tule täyttymään. Miten ohjaat meitä Äiti Teresa tänä päivänä.

Äiti Teresa: Rakas lapsemme näemme kyllä sen, näemme ne sisintä täyttävät onnen tunteet ja sen ilon ja ne odotukset, mitä kaikkea kesä minulle tuo. Mutta näemme myös ne kuin pettyneet silmät ja sellaista yksinäisyyttäkin näemme. Että minulla ei ole mahdollisuuksia tuohon, mitä tuolla toisella on, eikä minulla ole ketään, jonka kanssa voisin kesästä nauttia. Mutta niin monet lähtevät kesään iloisin mielin.

Rakas lapsemme, ohjauksemme on, että toivo ja pyydä, niin sinulle näytetään niitä mahdollisuuksia iloita. Usko ja luota, niin sinulle tuodaan valoa ja iloa. Sillä kaiken ei tarvitse olla sitä, mitä tuolla toisella näyttää olevan. Ei tarvitse olla suurta, ei matkoja, ei leirejä, ei juhlia, ei runsautta. Kaiken ei tarvitse olla ulospäin näyttävää.

Se ilo ja valo lähtee sieltä sisimmästäsi, sieltä se lähtee. Miten rakennat kuin sillan itseesi ja otat vastaan sisimpäsi ilon. Että et sulje sitä pois ja kuin käperry sinne ja laitat kuoren päälle. Että kukaan tai mikään ei vahingoittaisi sinua, ei pääsisi sinne sisällesi katsomaan. Sinä voit hymyillä huulillasi näyttäen ulospäin, miten hyvin kaikki onkaan. Ja sitten kun olet yksin, se hymy voi sammua ja tunnet olosi yksinäiseksi, sellaiseksi kuin kaikki olisivat sinua vastaan.

Mutta rakas lapsemme, ei niin ole. Ensinnäkään sinä et ole koskaan yksin, vaikka siltä sinusta voi tuntua. Toiseksi, sinä olet yhtä arvokas ja yhtä paljon rakkautta täynnä kuin tuo toinen. Juuri niin, ei toinen ole toistaan parempi eikä huonompi. Ja sisältänne kaikki olette valoa täyttä, rakkautta täynnä.

Voi olla monia syitä, miksi olet sen valon ja rakkauden unohtanut tai sen tilalle kasvattanut jotain muuta. Pelkoa ja sellaista epäilystä, miten muilla asiat ovat paremmin.

Ja voi olla, että lähipiirissäsi on myös joku toinen, joka ajattelee ja tuntee samoin. Vaikka ei sitä halua näyttää. Joku, joka kaipaa samalla tavalla vierellä kulkijaa, mutta luulee, ajattelee sinustakin, että tuolla toisella on asiat hyvin, kun hän näyttää siltä. Ja niin teitä onkin kaksi ja yhtä äkkiä teitä onkin kovin monta. Sillä kaikilla teillä on rakkauden nälkä.

Se rakkauden nälkä voi olla rikkailla ja köyhillä, nuorilla ja vanhoilla, terveillä ja sairailla. Ihan kaikilla rakas lapsemme. Eikä sitä aina näytetä eikä se näy ulospäin. Ja etenkin he, joilla on vaurautta, voivat olla hyvin yksinäisiä ja ilman yhtään hyvää ystävää. Ei kaikki ole sitä miltä se näyttää.

Jokainen voi tuntea rakkautta, paljon rakkautta ja nähdä paljon valoa ja iloa. Ottaa sitä vastaan ja säteillä sitä muille. Kulkea lähimmäisen rinnalla, kuunnella, ja tuoda vaikka pienen hippusen iloa toiselle. Ja kun sitä jakaa, niin huomaa, että se kasvaa ja lisääntyy. Ja silloin se toinen ja silloin sinä voitte yhdessä hymyillä ja se hymy on aitoa rakkauden ja valon hymyä.

 Eikä se häviä, vaikka olette yksin. Se kumpuaa sieltä sisältä. Eikä sitä tarvitse peittää. Ensin ihan pienenä säteenä, sitten se kasvaa ja sieltä sisimmästä säteilee monia säteitä.

Huomaatko rakas lapsemme, että kaikki on rakkautta, kaikki sellainen, joka tuo ilon, valon ja hyvän mielen, onnen tunteen. Se tuo sinulle itsellesi, kun otat vastaan ja kiität. Se tuo sen sille toiselle, kun sitä jaat. Se tuo sen jollekin yksinäiselle, joka epäilee, kuten sinäkin, että tuolla toisella on, mutta ei minulla, se tuo hänelle valoa. Ja sinä voit olla se valosilta tai hän voi olla valosilta.

Kesä tuo sinulle sitä, mitä toivot sinne sisällesi ja sisältäsi Kesä tuo sinulle paljon, kun otat vastaan. Eikä siihen tarvita ulkoista vaurautta, eikä siihen tarvita suuria asioita. Pienet asiat ja pyyntö, pyyntö sieltä sisältäsi voi tuoda ihmeen ja suuren lahjan sinulle. Niin kesääsi kuin mihin vuoden aikaan tahansa. Jokaiseen päivääsi se voi tuoda ilon pilkun.

Jokainen teistä on yhtä arvokas ja ainutkertainen sielu, täynnä rakkautta. Anna sen rakkauden valaista kesääsi ja kiitä siitä, rakas lapsemme. Kaikki on hyvin. Ja kuljemme vierelläsi joka päivä, vaikka et aina meitä tunnista tai näe.


 

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

kiittäen Eleonoora

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha