Oleminen vain läsnä rakastaen on usein kylliksi

 

                                                        KAKSIPÄINEN JOUTSEN


 

9.6.23 Kaksipäinen Joutsen osa 60: Oleminen vain läsnä rakastaen on usein kylliksi

"Rakas lapsemme siellä maan tasolla, siinä olemme vierelläsi kun tätä luet ja sisimmässäsi käytät. Tutkit ja kuin katsot eri puolilta, ihmettelet ja sydänkeskukseesi viet. Olet hiljaa ja kuuntelet. Annat kuin sanojen virrata sisimpääsi ja otat vastaan.

Sillä hiljaisuudessa kuulet ja pystyt ottamaan vastaan juuri ne asiat ja juuri viestit, jotka ovat sinulle tarkoitettu rakas lapsemme. Hiljentymällä kuuntelemaan ja sulkemalla pois lepattavan mielesi. Olemalla läsnä. Olemalla läsnä rakas lapsemme.

Mutta miten vaikeaa se voikaan olla siellä maan tasolla ajassa, jossa kiire ja kaikki tekemiset, kaikki juoksemiset ja puheet, ovat niin tärkeitä. Niin tärkeitä, että ei ole aikaa olla läsnä itsensä kanssa tai toisen ihmisen kanssa. Olla läsnä ja hiljentyä, antaa rakkauden virrata, ottaa vastaan rakkautta.

 

Eleonoora: Kiitos Äiti Teresa ja korkein, niin paljon on täällä maan tasolla tuota, josta kerroit. Meidän on vaikea kuin vain olla. Koska se ei ole mitään, se ei ole arvokasta. Vaan tärkeää on mennä ja tulla, kiirehtiä, tehdä ja taas tehdä. Saada aikaan. Miten ohjaat meitä tässä ajassa?

 

Äiti Teresa: Katso lapseni tuota suurta kiveä, jonka olet saanut. Katso miten paljon siinä on viisautta, ikiaikaista tietoa, miten paljon tarinoita ja sellaista viisautta. Siinä on hiljaisuutta, vaikka se sisältää hyvin paljon.


 

Kun olet ottanut sen vastaan Eleonoora, vienyt sen viereesi ja antanut sen puhua. Olet kuullut. Sydämesi kautta olet kuullut. Ja miten paljon rakkautta sieltä virtaa sinuun ja virtaa teihin lukijamme.

Katsokaa tuota kiveä ja antakaa sen olla läsnä. Ottakaa sen tuoma rakkaus vastaan. Vain olemalla läsnä. Koska se on usein kylliksi. Olla läsnä ja rakastaa. Tuntea se rakkaus ja viisaus ja ymmärrys.  Kaikki se virtaa sinuun rakas lukijamme.

Toisen palveleminen ja auttaminen teoilla on hyvä asia. Tärkeä asia. Mutta usein riittää, että olet läsnä rakastaen. Palvelemisestakin voi tulla itsetarkoitus, sellainen, että palvelen, koska niin pitää tehdä ja mitä enemmän palvelen, sitä parempi ihminen olen. Tekemisestäkin voi tulla itsetarkoitus. Mitä enemmän teen sen parempi ihminen olen. Puhumisestakin voi tulla itsetarkoitus. Annan neuvoja, opetan. Mitä enemmän puhun sen paremmin opetan.

Mikään näistä ei ole väärin, emmekä tarkoita, että ne eivät olisi hyväksi. Kyllä niitä tarvitaan. Mutta usein nuo tekemiset voivat olla sitä, että haluat niin paljon olla hyödyksi, että voit unohtaa sen tärkeimmän, unohtaa rakkauden. Voit unohtaa läsnäolon ja kuuntelemisen.

Opettele rakas lapsemme olemaan läsnä. Opettele hiljentymään. Ensin itsesi kanssa, sisimpäsi kanssa. Kuuntelemaan, mitä sisin sanoo ja mitä se sinulle viestittää. Rakastaen sitä, joka olet.  Antamalla sen rakkauden virrata myös kehoosi, jokaiseen soluusi, sieltä sisältäsi. Ottaa vastaan ja olla läsnä itsellesi. Silloin sinun on helpompi olla läsnä myös muille. Sillä rakkaus on kaikki."

 

Sinua lempeästi hoitaen

Äiti Teresa

 

Kiitämme kaikkia lukijoita yhteisistä hetkistä, joita olemme saaneet viettää kanssanne. Olla läsnä sisimmässänne tuoden sinne rakkautta, valoa ja lohtua. Olla kuin valosiltana. Kiitos.

Pidämme nyt kesätauon blogin kanssa. Mutta muistathan rakas lapsemme, että saat aina yhteyden meihin, kun pyydät, kun hiljennyt ja olet läsnä. Siinä olemme vierelläsi.

Eleonooran Kaksipäinen Joutsen - blogit jatkuvat elokuussa

 

Hyvää kesää kaikille!  

Kommentit

  1. Palaan vanhempiin teksteihin kesällä ja löydän yhä rauhan itseni kanssa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Portit 2, Pään kääntäminen ja valinta

Kuka minä olen, Kulkuvälineesi 1

Joulukalenteri 1, Sielun rauha